Sa1Nt Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 bedak shto nam je zastava trobojka :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 realno sam za varijantu crvenog dresa preko koga na celom torzo delu lezi krst sa 4 S,to bi bio pun pogodak,a josh i originalno i upechatiljivo Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 bash super sto ime igracha pishe cirilicom :((( inace sve ostalo je ok... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 (edited) bedak shto nam je zastava trobojka :( zato nam je zemlja cirkus btw kole ti bi josh za away utakmice i high warlord shoulder padove, da napokon odigramo svih 90 minuta onako kako treba? bash super sto ime igracha pishe cirilicom :((( prilichno sam siguran da je latinica obavezna za medjunarodne mecheve Edited August 13, 2006 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 aaa ne, kad se radi o shoulderpadovima samo u obzir dolazi "srebni dupli herod" tj ono sto furaju oni iron veteran whatever guardovi u ubrsu ;o) ali sada ozbiljno (ok ozbiljniJE) sto imati dres po zastavi? braca hrvati eto imaju po grbu i interesantniji im je dres od vecine konkurenata...sad to sto smo mi osetljivi na crveno belu shahovnicu to je druga stvar...treba imati bre jedan kombo koji nema mozga sa nacionalnim bojama/zastavom ali da izgleda opako =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 U tom sluchaju crno srebrni combo (ko shto je neko vec rekao) sa zlatnim brojevima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 opet on i njegov juventus Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Mladi dobili 1:0, gol postigao Mrdja. Podmladjeni igraju danas, istorijski trenutak je pred nama. :) Sajt reprezentacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverm1nd Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 "Havier Klemente, prvi fudbalski selektor samostalne Srbije, izjavio je u intervjuu "Sportu" da će njegov cilj biti da odvede "orlove" na Evropsko prvenstvo 2008." Da, evo sad sam na sajtu saznao i to da smo sada 'orlovi' Quote Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Prenos na Pinku od 20:15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Ovo je mali korak za Bishevca, ali veliki za Srbiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Dobar onaj bishevac , dobar... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 ma suxujemo, as allways... :D ...evo vec su nam zabili jedan... prijateljski! :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Danko Lazovitj prvi strelac za Srbiju. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Danko Lazovitj prvi strelac za Srbiju. :) Oficijalni reporter klan rur-a :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Uopste mi ne deluje lose sredina,samo mi onaj koroman nije jasan sa svojim prodorima...ko mu je rekao da to radi kad ne moze da trci.Bokovi (bar jedan,onaj levi :)) najzad radi...a jos kad bi Klemente vratio Stankovica na njegovu pravu poziciju mislim da bi bilo ekstra.E da,kao sto rekoh Pantelic je rupetina najgora i nadam se da ce ga izbaciti iz prvog tima.A onaj koji mi je govorio da pricam gluposti i kako je Pantelic veliki igrac nek ide sad nek se upuca.Osim brzine nista zivo nije pokazao.Ljuboja+Zigic ftw Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Au ko sve ne daje golove za ovu Srbiju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 ROOOOOOOOOFL!!!!! hell pwned nemoj da postujesh neko vreme ovde haha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) Aj ocu?Zigic mu spusti loptu na dva metra i ovaj je sprovede u gol...kako je mocan ovaj Pantelic... a ti bolje brze trci da mene spustis ;))) Edited August 16, 2006 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Ja lepo rekoh na zvezdinog topicu da je Bishevac rupa najgora, gora i od Dudica. A hell kenjash za Pantelica, on se trudi samo tako..mozda nema neki kvalitet, ali je barem borben, kakav crni Ljuboja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) Pa upravo to sam i rekao.Trci ali nema kvaliteta da bude prvi napadac reprezentacije...naravno to je moje misljenje.E sad,manje vise nasa igra,nego sto se Chesi bukvalno raspadaju sa selekcijom,njih 15 je igralo poslednjih 4-5 godina i sada pola ih ide:) Edit po ko zna koji put (ne mogu da vas pratim sve:) : ne kazem ja da nije lepo sproveo sa dva metra loptu u gol,ne kazem da nije skolski gol,kazem da mislim da ce Pantelic gore proci cak od Kezmana,zato sto je i tehnicki losiji a sve to cemo videti kad budemo igrali protiv neke reprezentacije koja nije u totalnoj tranziciji kao Cheshka. edit 2:kao sto rekoh,Ljuboja...tehnika+brzina. Edited August 16, 2006 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) nema kvalitet,ali chovek se trudi... Nije vazno ko je dao Gol , vazno je da je GOL... i bitno je samo da pobedjujemo !!! Neka tako ostane ! 1:3 ZA SVE PARE TRISHOVIC ! Edited August 16, 2006 by Cartman_ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 ko treba da daje golove? simon vukcevic? lepo je dao, skolski od naseg napadaca bi ocekivao da zapali pa gde ode Simon tje za Crnu Goru da dominira. Trishovitj bi trebalo da potpishe za Zvezdu ovih dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Aj ne *cenurisano* za Pantelica plz, vidi se kolko se razumete... Realno dosta smo dobri, pogotovo u drugom poluvremenu sa obzirom da nismo josh uigrani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Aj ocu?Zigic mu spusti loptu na dva metra i ovaj je sprovede u gol...kako je mocan ovaj Pantelic... a ti bolje brze trci da mene spustis ;))) a bre, razmisli :))) ko bi propustio ovakav penal, neposredno posle tvog komentara gol daje igrach koga ti pljujesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts