Lucky Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Drustvo, sta cemo da radimo za Quake na WCGu? Znam da su neki ostali smoreni posle proslog puta i problemima sa mrezom i slicno, pa cisto ajde da vidimo da li quakeri uopste hoce da se igraju i takmice, da znam da li vredi cimati se oko organizacije itd itd. Ovoga puta je promena u tome sto je stand nesto veci (i imace vise prostora za "zavlacenje" kompova) plus bi trebalo da budu veliki paneli za odbranu od sunca. Takodje, razlika je u tome sto su svi kompovi identicni, bice WCG kompjuteri, pa osim ako nemaju neki generalni problem sa quake-om, sto se mrezhe tice trebalo bi da bude ok. Konacno, obezbedili bismo i nagrade, al' ajde da vidimo dal' ste uopste zainteresovani. Naravno, opet bi mi trebao neko kao ispomoc organizaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Igrao bih, ali posto ste me i prosle godine odrali ko od shale, dzaba bi mi bilo da se ponovo prijavljujem. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ja sam uvek za... pitanje je sta raditi? Q3? Q4? mozda bi trebalo neki poll da se napravi? ja se prijavljujem ako treba nesto oko organizacije da se pomogne and stuff. druga stvar, ne znam stvarno kakvi su monitori za WCG kompove, ali ako su oni lcd, bice jebeno :)) mada onda, svi smo u istim govancima :)) hf Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ja sam za,bilo bi fino da bude q4 1vs1, uključio bih se da nešto pomognem samo da se to organizuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ako budu (a bice LCD) nece biti nekih problema, dok god su 8 ms. Realno organizujte se i napravite kako q3 tako i q4 :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ako treba organizacija, serveri.. ;) jebem li ga ima varijanti: q3 1v1 osp q3 1v1 cpm (mada ipak ne hvala) q4 1v1 1.3 q4max 0.76 q3 2v2 osp q4 2v2 1.3 xbm (izacice do tada) ja sam najvishe za q3 2v2... Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Pazi kad realno mislim ako bude sve ok, da ce ladno na 20 kompova (prepostavljam da ce tolko biti za q-eve i ut ) moci da se odradi i q3 i q4 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 (edited) Pazi kad realno mislim ako bude sve ok, da ce ladno na 20 kompova (prepostavljam da ce tolko biti za q-eve i ut ) moci da se odradi i q3 i q4 ma sve je to super samo bez bar 8 timova za 2v2 i 16 igracha za q4 zaboravi.. :/ moramo malo da razglasimo za ovo, da se okupe ljudi.... enivej, kog datuma je to?? hoce li biti ineta tamo?? (gtv, mozda igranje mecheva on-lajn, ushtedimo kompove, ako je ping do 15-20, tj. ako je sbb) Edited August 10, 2006 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 to je 19-og,i zato bi bilo lepo da požurimo sa orgom.... niko otvori topic za q4 duel da vidimo koliko bi bilo zainteresovanih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 to je 26-tog 19-tog su bgd pretkvalifikacije Interneta bi trebalo da bude. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ju ju, sad sam probao q4 1.3 + qmax0.76.... nije lose :) ja sam za q4 duel Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ako budu (a bice LCD) nece biti nekih problema, dok god su 8 ms. Realno organizujte se i napravite kako q3 tako i q4 :) nisu 8 nego 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 q4 bi trebalo bez ikakve frke da radi na tft-u [60fps-a ogranichenje, a standardni tft monitori izguraju 75hz] q3 radi isto tako extra, ali kapiram da ce smetati nekim picajzlama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ja sam za, za bilo kad, bilo gde, bilo sta-ali bilo kuca za q3, 2x2, 1x1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 onaj kome q3 ne bude radio kako valja na 2ms neka ode kod očnog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ma tft nije problem... ima razlike ali jebem li ga,.. shta fali.. bitno je da se igra kvejk :D jebeno do jaja ako budemo imali neki tur. (sa lakijem to ispadne uvek super) tako da samo pssst i uzivaj :D pitanja su: ufur? koliko vremena i rachunara imamo da odrzimo sve? btw 1.3 sa max 0.76 je stvarno kvejk, nije vishe skakutanje po oblachicima... Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ajde neki topic/poll neshto (: ili neka prosto organizacija reshi. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 jedan predlog da se sada napravi topic sa glasanjem ko bi došao na q4 duel(mislim da bi trebalo da bude obavezno zato što je malo glupo stalno vraćati se na trojku,a kao što kažete svi 1.3 je doneo ono što treba) i eventualno q3/4 tdm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Mislim da ce za q i UT biti 20 racunara. Ut ce se brzo zavrsiti, ne verujem da ce biti ljudi. Tako da realno bice 20 racunara tokom veceg dela dana. Meni recimo nije frka da se izcimam za jednu-dve masine za servere I dalje licno mislim da bi bilo fenomenalno odraditi i q3 i q4 paralelno na po 10 makina. nisu 8 nego 2 Dobro, super, fenomenalno.. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ja sve podrzavam, ali ako bude paralelnih turnira da se ostavi mogucnost igracima da igraju i jedan i drugi. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Pa naravno ionako ce svi biti tu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ma stavite da bude q3 i q4 1v1 i kraj za tdm je cimanje, a vec smo se dogovorili sa qcg vodjom za prevoz itd...znaci ima da bude pun RUR stand zrenjaninaca :P Samo recite ufur kolko ce biti i tacno sta ce biti mape i taj stuff :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 meni ruka i dalje u zavoju :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 im there \o/ pesmo, cuvaj guzu ;* Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 tamo sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts