Pekarman Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Odbijam da ulazim u ponovnu raspravu. Hvala. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Vecheras u 7 na b92 ima emisija Oluja nad Krajinom. btw, uzhas: Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 .... ma ok... sorry... malo sam ...u afektu bio... pun mi q. guzolizaca, a na trenutak si ti bio najblizi :P srbi iz krajne su prodali krajnu kad su videli da od nas iz srbije nema nikakve vajde, tj da smo mogli i do ljubljane sve da pocistimo ali nismo hteli... zaboga neke gradove je jna tri puta osvajala i onda po naredjenju iz bg-a se povlachila... ma... ista prica x puta preprichavana... zao mi tih ljudi jer sam bio u svom gradu kada su stizale kolone od preko drine i kad sam im davao sta sam mogao dati da jedu piju... i opet se secam kada je moj matori organizovao pomoc za njih uvek je bilo da se ne nosi nista u novcima vec samo u nekoj robi, da ih ne bi neko pokrao, da ne bi neko tu lovu digao, a lovi je teze uci u trag nego necem konkretnijem... ma tuga smo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 E sad se slazemo :) Tuga smo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 i shta ti je ta istorija ostavila? da glodjesh koske =) gric jebiga, ja recimo nikad ne bih ishao u ameriku da zhivim ;) i love europe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 osim sto se ne slazem u pogledu trenutka prodaje krajine. Njihovo rukovodstvo je bilo nesto najgore sto postoji. Od pocetka su turali prst u uvo i pevali krajisnici dje cemo na prelo. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Kakve gluposti baljezgas keve ti? sloba je glavni krivac za izgubljenu krajinu i sve teritorije nakon toga,i vecina ljudi koji su bili tamo i ratovali to znaju da je prodata krajina da nije bilo slobe i first class asshole-a na vlasti u krajini, ne bi metar zemlje zauzeli hrvati i policija njihova bre imali su naoruzanje iz ww II,cak se i secam na cnn-u kada je poceo rat bio je intervju sa americkim generalom koji je sam rekao "ako srbi zauzmu polozaje i odluce da se brane,niko nece moci da prodje i bice krvi do kolena.........ali postoje indicije da ce se srpska vojska povuci"(nije citiranje jer se ne secam tacno u rec ali ukratko i on je znao da cemo da prodamo zemlju............ kao sto je i bilo Zar ste toliko operisani od mozga pa ne vidite to posle toliko godina gde su srbi 15 puta jaci da izginemo na krajnje sumnjiv nacin..........zao mi je sto se ovi hrvati kurce kao mnogo su zajebani ratnici izivljavali se na civilima koje su nasi zajebali. Pogledajte sta izrael radi uleteo je ovima na gajbu i pravi haos ali niko nista da uradi,svi se zakasljavaju kao jbg oteli su im 2 vojnika ffs............i da se ne lazemo to sto su uradili je malo preterano ali samo tako mozes sa podlim gnjidama i to smo mi trebali da uradimo........ali nasi politicari su uvek bili da lako je uleteti i zapoceti rat ali sta dan posle?? pa dan posle ne postoji jer uletis i sve sravnis sa zemljom i to je to. samo se nerviram za dzabe.............. kako ja da znam da su im oteli dva vojnika... kao sto su oni mislili za markale i racak??? nemam ja pojma sta se tamo desava... uvek su informacije jednostrane... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) lijeba nisu htele da puste jednog izraelskog vojnika kog su zarobili. to je navodno povod, ali sve je to isplaniramo da se izrael malo igra i isproba nove igracke ;) I NIJE U DOGOVORU SA AMERIKOM! Edited August 5, 2006 by daki Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) pa u tom trenutku bi i mi njih proterali da nam se pruzhila prilika... rat je jedno veliko sranje a mi smo kao i obichno ispali glupi. ne vidim shta tu ima dalje da se raspravlja. ono shto meni smeta npr jeste to shto svi u srbiji dizhu dzevu oko toga shto hrvati slave oluju, a to shto gomila srba velicha ratne zlochine je u redu ? cela ta "pa shta su oni nama radili" spika jednostavno ne pije vodu. samo se nadam da ce doci dan kada tje se sve tri strane osvrnuti na to shto su radile, shvatiti da to nije bilo u redu i istinski se pokajati. samim tim shto smo srbi mislim da je za nas same najvazhnije da to shto pre uradimo, da bi smo sa sebe skinuli breme proshlosti, iskorenili mrzhnju koja truje nashe drushtvo i pruzhili nekim novim generacijama shansu da zhive normalnim zhivotom koja je nama bila uskracena. Edited August 5, 2006 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 WORD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 EXCEL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 veliki srbi, uopshte niste duhoviti. ako vam je tolko dosadno izadjite pa tucite neke pedere. a da, ne mozhete :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) Dajrektume, dabogda ti amerikanci menjali DNK preDaca preko accessa! :D edit: WORD! Edited August 5, 2006 by RedzisteR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) ono shto meni smeta npr jeste to shto svi u srbiji dizhu dzevu oko toga shto hrvati slave oluju, a to shto gomila srba velicha ratne zlochine je u redu ? A jel ti poznato da postoje i Srbi koji ne dr Edited August 5, 2006 by voodoo_nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) veliki srbi, uopshte niste duhoviti. ako vam je tolko dosadno izadjite pa tucite neke pedere. a da, ne mozhete :/ Objasni pojam veliki Srbi a onda se vrati u realnost i ne gledaj ljude kao neke glupe stereotipe, to kako ti razmisljas je na nivou malog Perice. Ako je po tebi duhovit onaj koji zna da vredja i da psuje onda ok. Ti zivis u nekom svetu gde je sve crno i belo, vidim imas razumevanja za ostale ljude a pod paravanom liberalnosti i demokratije u stvari si najgori komunista, pljujes sve one koji nisu kao i ti i smatras ih idiotima, znas kako kreni sam od sebe, kad prestanes da vredjas i ponizavas ljude koji misle drugacije od tebe onda mozes da prodajes takve price u suprotnom ne vidim razlog da pricas jedno a radis trece... Ovo sve vazi za sve one koji psuju i vredjaju po forumu i misle da je to zanimljivo i cool. Edited August 5, 2006 by De1Rekt0n Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 dei, nemoj, letnji raspust je... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Dajrektume on nije ni psovao ni prozivao vi ste to poceli al eto cisto da ti opravdam tvrdnju mogu eto ja malo da vas psujem kk? Btw brate jesi ti bot? Prvo si furao non stop jednu prichu nevezano za to sta ti bilo ko drugi napise a sad furash drugu non stop ... "vidim imas razumevanja za ostale ljude a pod paravanom liberalnosti i demokratije u stvari si najgori komunista" ... konkretno sam na ovo mislio ... takvi su ti svi postovi zadnjih metar dana ... jel to neki pattern ? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 mohi, nemoj, letnji raspust je... chemu hejt...live and let others die It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Dajrektume on nije ni psovao ni prozivao vi ste to poceli al eto cisto da ti opravdam tvrdnju mogu eto ja malo da vas psujem kk? Mislio sam uopsteno na sve koji to rade. Ne znam sad koji mi, t.j. u kojoj sam sad ja grupi?! Problem je sto si ti u svom mozgu napravio 2 tipa ljudi oni koji su moroni i retardirani i oni koji su kao ti, t.j. kul ludi i brzi. Kad malo odrastes shvatices da to nije podela u 2 tipa ljudi nego je svaki covek za sebe individua... Btw brate jesi ti bot? Prvo si furao non stop jednu prichu nevezano za to sta ti bilo ko drugi napise a sad furash drugu non stop ... "vidim imas razumevanja za ostale ljude a pod paravanom liberalnosti i demokratije u stvari si najgori komunista" ... konkretno sam na ovo mislio ... takvi su ti svi postovi zadnjih metar dana ... jel to neki pattern ? Pa ne vidim poentu da vodim raspravu na temu jer nema ko da cita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Objasni pojam veliki Srbi a onda se vrati u realnost i ne gledaj ljude kao neke glupe stereotipe, to kako ti razmisljas je na nivou malog Perice. Ako je po tebi duhovit onaj koji zna da vredja i da psuje onda ok. Ti zivis u nekom svetu gde je sve crno i belo, vidim imas razumevanja za ostale ljude a pod paravanom liberalnosti i demokratije u stvari si najgori komunista, pljujes sve one koji nisu kao i ti i smatras ih idiotima, znas kako kreni sam od sebe, kad prestanes da vredjas i ponizavas ljude koji misle drugacije od tebe onda mozes da prodajes takve price u suprotnom ne vidim razlog da pricas jedno a radis trece... Ovo sve vazi za sve one koji psuju i vredjaju po forumu i misle da je to zanimljivo i cool. takvi su mnogo likova ovde tipa mohi i ostali noliferi Mislio sam uopsteno na sve koji to rade. Ne znam sad koji mi, t.j. u kojoj sam sad ja grupi?! Problem je sto si ti u svom mozgu napravio 2 tipa ljudi oni koji su moroni i retardirani i oni koji su kao ti, t.j. kul ludi i brzi. Kad malo odrastes shvatices da to nije podela u 2 tipa ljudi nego je svaki covek za sebe individua... Pa ne vidim poentu da vodim raspravu na temu jer nema ko da cita. potpuno se slazem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) @ voodoo, onog trenutka kad ti kazhesh ok, to se desilo, nije bilo u redu, nije uchinjeno u moje ime i ja to apsolutno osudjujem i to zaista iskreno mislish onda tebi apsolutno niko ne mozhe nishta vishe da prebaci jer je tebi savest chista. problem su oni kojima ili nije chista ili je uopshte ni nemaju. @ dei, ne zhelim uopshte sa tobom da polemishem, potpuno si u pravu. edit: e da, i zaboravili ste da kazhete mohiju da ide da spava na klupi. Edited August 5, 2006 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 jel to neki pattern ? jel to pada u bwl-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 škk ti pričaš ebo te wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 kako vas nije sramota da trolujete topic u kome se pricha o stradanju srpskog naroda ? jeste chuli nekad za poshtovanje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts