Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nije hejt, ali ako ti nisi imao problema i dilema znachi da si ziveo veoma monotonim i shtekarskim zivotom :)

Ja koliko se sećam tad mi je bilo do jaja, a sve dileme koje sam imao bile su vaginin dim, bar s ove tačke gledi

Edited by voodoo_

rouzez are red...

vajlets ar blu...

ajm damping ju...

hu hu hu ... HU!

[:D]

ah nedostyaje mi to vreme:)))

kad sma bio klinac, nijedna briga na svetu...

dok sad moram da izdrzhavam porodicu i tako to... idem na posao i subotom, ostajem do kasno vratjam se hladnom ruchku... i tako [:D]

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

bas sam volela tu seriju "zvonko spasitj" :)

btw, naplatili su mi prvu kaznu , za voznju u zutoj traci .. 2000 dinara... zajebala sam se najgore... mislila sam da ce me neko propustiti ... ali kasno ...

:(

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

jedan po jedan... :) (makar je ta taktika palila kod mene... pre 2-3 mes uzmem da radim zgibove kao da vidim kolko mogu, puf puf odradim 4 i kao zajebi :D pa onda polako 3 po 3, 4, 5, 6....) :)

( [;)] )...

pa pazi... probaj da radish a da te neko gura malo gore... tj. pomazhe... pa ono one by one... sho se izvezbash na tezhnoj klilazhi bitje ti lakshe posle :)

elem.. josh uvek sam na poslu [:D]

( [;)] )...

btw 1 - kada sam ja imao od 15 do 18 godina, jedina tinejdz emisija koja me je iole interesovala bila je Moj takozvani zivot. sve ostale sam gledao zbog riba, u vise znacenja te rechi.

Btw 2 - danas sam bio po gradu, prvo sa dedom na rucku, a posle sa bratom isao malo u soping da vidim koliko bi me izasao prihvatlji bajk.

btw 3 - ova pricha o lakiju i ivanu, me podseca na Tri musketara i odnos kralja Luja XIII i kardinala Risheljea, od kojih je ovaj drugi onaj koji u stvari vlada iz senke,...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

btw 1 - kada sam ja imao od 15 do 18 godina, jedina tinejdz emisija koja me je iole interesovala bila je Moj takozvani zivot. sve ostale sam gledao zbog riba, u vise znacenja te rechi.

Ovaj igz fin momak :)

Jedina serija koju sam se iscimao da skinem sa neta i zapravo narezao i cuvam :)

Inace sjajan dan, malo radio, kupio brda rostilja, uspeo da u cugu odgledam the party, neke nubare na bnetu mi rekle da sam odlican, i izgleda da necu morati da se kupam.

O jea

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

kruko zgibovi su mentalna disciplina kao i vecina vezhbi bez tegova, samim tim prvo krenesh "uske" koji idu na biceps, kasnije kako bicepsi jahcaju i tezhina se smanjuje prelazish na shiroke napred na viceps i pektoralce i onda kad si postao zver idesh shiroke iza koi rade ledja i ramena tj ono sto si zapravo hteo na pochetku =o))

u svakom sluchaju repsect za aktivaciju, ja posle onog silnog ne skidanja sa bicikla 2 meseca opet krenuo sa mojim uchmalost-rezhimom =o)

pa posle 400 sklekova dnevno skontao sam da necu daleko dogurati pa sam se uputio u teretanu shto se eto za mesec i neshto dana poprilichno u fizichkom/kondicionalnom smislu isplatilo.

Edited by Tiger21

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...