kuchk1c4 Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Koja igra sudbine, da jedna kučka dovede drugu! Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mene su najvise odusevile lajne Taj topik me je i nasmejao i priblizio ruru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Da li moze da se izvuche i okachi kristina topik u bilo kom chitljivom obliku? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 hohoho...bilo brdo mega topica na kojima sam izgradio svoj humor jbt :)))) kad se malo odmorim seticu se imena topika... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 bilo brdo mega topica na kojima sam izgradio svoj humor e kukala ti majka;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Privukao me je deo foruma o Starcraftu... i tako pogresi covek.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 cuti jbte mene warcraft deo,sta ja da kazem Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 trenutno mogu da se setim samo kristine, mudomana i nudla...al ima ih sigurno dosta, ne bi valjda dzabe bila ovoliko na ruru Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 e a ko je onaj lik shto je devojci nekoj za dan zaljubljenih hteo da pokloni svoj znoj? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 e kukala ti majka;)) eh kuka itekako :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 kad sam dosla na rur secam se da je bio topic vezan za izbor za najlepseg tipa sa rur-a :))) i jos tako neke gluposti ;) a da , tad je tu bio i BittyX koji me je i "doveo" na rur :P ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 kad sam dosla na rur secam se da je bio topic vezan za izbor za najlepseg tipa sa rur-a :))) i jos tako neke gluposti ;) a da , tad je tu bio i BittyX koji me je i "doveo" na rur :P ;) E stvarno ko je bio mis i mr rur? Secam se zadnji put da je bio mis tip. U pochetku ajd' josh je i bilo ravnopravno tip i tipica (jest da je bila jedna ili dve registrovane devojke), ali posle kao ima zhenskih chlanova a bira se samo mis tip :) Ukazuje to, donekle, gde cela ruroforija ide :) Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 brate .. pazi kad su neke interne spike teh crewa postale urbane legende rura =)) koale i eukaliptus .. omg omg \o/ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 MOZDA DA BI POSTAO OLD SKUL I IMAO PRISTUP TAJNIM PECINAMA RURA! Ol skul ima sopstvene pecine :P bilo je dobrih, npr. topici o tome kako se pro alkosi spremaju za cirku, ili moji topici sa po sto pitanja a gluposti ima brda - sve shto potpada pod "prichajte.." i "podelio bih neshto skroz nebitno sa vama i bio srecan chinjenicom da sam vam oteo 9 sekundi zhivota koje nikada necete moci nadoknaditi.." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 i "podelio bih neshto skroz nebitno sa vama i bio srecan chinjenicom da sam vam oteo 9 sekundi zhivota koje nikada necete moci nadoknaditi.." vetjina moji imao sam bash kvalitetne trenutke ludila :D ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 kad sam dosla na rur secam se da je bio topic vezan za izbor za najlepseg tipa sa rur-a :))) i jos tako neke gluposti ;) Cik pogodi ko je pravio topic za izbor mister rur-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 ah da, ona sto smo je "tesko" moderatorisali da bi licila na nesto. Sa frodom, gej hobitom koji prima sve osim plate? ;) AHAHAHAHAHAHA jooooj majko znam to znaaam :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 jbt, secam se da je neko pre nekih pola godine okachio kristinu, samo ne mogu da se setim ko.. genijalan topic ;)) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Zasto ja jedini ne znam shta je krisitina,mada ja do pre 2,3 nedelje sam pocheo aktivno da posecujem forum...nisam bio godinu dana...shta sam ja sve propustio,koliko smeha i suza... :D heheheh Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 kristina beshe iz 2002? il 2003? jbt. totalno sam zaboravio:) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 BIO JE ONAJ TOPIC KRISTINA ololo bambi :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 ali fazoni i fore...kako je to bio dobar topic...majko moja... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 @Shayn Nisi valjda tek tada doshla na forum?? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 ali fazoni i fore...kako je to bio dobar topic...majko moja...E majke mi,jos pola fora moze da se dobro iskoristi Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 AHAHA MITCH! Ko god da si, legenda si :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts