killYg0r Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 Jebo ja real life.. gieff WoW 24h per day, 7 days per week. moj zivotni moto ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 gnome samleven u rascepu kopita taurena u judgementu? ciro shefe ako ocesh t4 t3 ti uopste nece trebati, to je najsmeshnija radnja u celoj prichi =o)) btw, sto su ti banovali locka? i to kog? onog sto si ga deletovao sto se isto soulless zvao? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 btw, sto su ti banovali locka? i to kog? onog sto si ga deletovao sto se isto soulless zvao? =o) Imam drugog na Emerissu, banovan je zbog shirenja verske i nacionalne mrznje. Vredjao sam javno crnce i jevreje! ciro shefe ako ocesh t4 t3 ti uopste nece trebati, to je najsmeshnija radnja u celoj prichi =o)) Ja kapiram da tje biti bolji plavih itema od T3 and stuff, ali takodje kapiram da tje T4 koji izlazi (pretpostavljam) sa TBC-om biti skup najboljih itema ingame. A i da nije.. JEBENO PRELEPO IZGLEDA! Nosio bih taj T4 Warrior set pa da mi daje sve statove u minus! moj zivotni moto ^ Znamo, znamo! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 gnome samleven u rascepu kopita taurena u judgementu? ciro shefe ako ocesh t4 t3 ti uopste nece trebati, to je najsmeshnija radnja u celoj prichi =o)) btw, sto su ti banovali locka? i to kog? onog sto si ga deletovao sto se isto soulless zvao? =o) Aj jednu geek foru .... jer znas kako se zove tauren rogue? Invisibull sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 mali c/p sa drugog topica =o) shvatio sam danas da mi sada vishe zadovoljstva prichinjava prichanje sa ljudima o wowu nego samo igranje =o)) moguce zato sto ne igram na serveru sa drugarima nego na test relmu sa nubovima, novinarima i ludim elitistima ali opet...ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 ja sam odlucio sta cu da radim ako daju neki quest za upgrade ili samo upgraduju rank 14 gear ostajem da igram ovog maga ako nema nista od bilo kakvog ugprada pocecu da igram novog charactera iz zajebancije jer mi ne pada na pamet vise da se cimam i trudim hc kad blizzard sve to sjebe zato oce cash koji kurac sam igrao 20h dnevno 4 meseca za rank 14 ako ce oni to sve da srushe jednim potezom pocecu lepo na novom bc serveru neku debilnu klasu i rasu i idemo u istrazivanje boli me bas i za epice i za sve kad blizzard boli za ljude koji su igrali ovo govno 2 godine i trudili da sqpe nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Ouuu maaaj gaaad.. Warrior & Warlock set.. BEST FUCKING PWNAGE! Ja prekljuche batalio WoW i sada video ovo.. jebem ti Blizzard shto mi je banovao Locka, mogao bih da nastavim na njemu da igram i polako skupljam T3 pa onda T4.. ali neee.. banovali su ga forever.. for fucks sake. Jako me svrbi da napravim novog Locka ili Warriora i da imam vlazne snove svako veche o T4 setu (mada Warriorov T3 je pwnage isto), A M A G A D! Jebem ti sunce, ovaj Blizzard zna shta radi.. danas, do malo pre, sam mislio "izlechen sam od WoWa" a onda sam pogledao neke TBC screenshotove iz TBCa etc etc i sada ovaj PURE F*CKING PWNAGE T4 art za Wara i Locka (mada ni ostali nisu toliko loshi.. samo Priest set me razocharao, bash bash je OBICHAN i nemashtovit).. ubitju se, UBITJU SE.. shto nisam lepo, kao sva normalna deca, napravio odma lika chim je WoW izashao nego sam prvo 6 meseci pravio-brisao karaktere i na kraju napravio BUDJAVOG Priesta da igram ozbiljno.. hahah.. uzas. HOTJU DA SE VRATIM KROZ VREME I NAPRAVIM WARRIORAAAAA AAAA AAAAAAA.. :((( Proso sam.. tachno se vidi da nisam igrao 48+ sati WoW.. i vetj pochinjem da ludim. Jebo ja real life.. gieff WoW 24h per day, 7 days per week. :((( l2p mali c/p sa drugog topica =o) shvatio sam danas da mi sada vishe zadovoljstva prichinjava prichanje sa ljudima o wowu nego samo igranje =o)) moguce zato sto ne igram na serveru sa drugarima nego na test relmu sa nubovima, novinarima i ludim elitistima ali opet...ono... exacly , wow nebi bio wow kada ne bi mogao da se preseravash o njem ;) ja sam odlucio sta cu da radim ako daju neki quest za upgrade ili samo upgraduju rank 14 gear ostajem da igram ovog maga ako nema nista od bilo kakvog ugprada pocecu da igram novog charactera iz zajebancije jer mi ne pada na pamet vise da se cimam i trudim hc kad blizzard sve to sjebe zato oce cash koji kurac sam igrao 20h dnevno 4 meseca za rank 14 ako ce oni to sve da srushe jednim potezom pocecu lepo na novom bc serveru neku debilnu klasu i rasu i idemo u istrazivanje boli me bas i za epice i za sve kad blizzard boli za ljude koji su igrali ovo govno 2 godine i trudili da sqpe nesto gtfo , free us ... freeee us Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 (edited) ti si puko s'mozgom decko ... postovi su poceli da ti budu gori od mohijevih Edited October 19, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 kili ne prizivaj wrath mohijev ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 mohican, o' Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 kako nece, ipak mu je drood "prva ljubav" ;oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 kako nece, ipak mu je drood "prva ljubav" ;oD A Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) ti si puko s'mozgom decko ... postovi su poceli da ti budu gori od mohijevih moram priznati da mi nedostaje mohi ... mada ono najsmeshniji deo posta je ovaj "decko" lol kolika ono bese razlika u godinama ? :) btw ovo romantichni roker me je dobro naspejalo :) Zamislite samo "romantichnog rokera" kako jashe na drvetu koje chargeuje sa neba ... Edited October 19, 2006 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docic Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 ovo je samo lol jbt ne igram wow zbog skole ali sam prilicno siguran da bi mi 4 -6 sati wow dnevno bilo dosta jer ipak d biram izmedju npr. partije fudbala i wow-a otisao bih napolje .... ovo je stvarno previse !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 nemam pojma koji vam je kurac.slazem se skroz sa ovim shto je napisao killy.a poshto od upgrade-a nema nishta,reroll je neminovan,a valjda ce da urade neshto od pvp-a pa ce jebeni skill postati bitan a ne samo playtime.da se startuje iz pocetka,sa odabranom imba ekipom i da se wtfpwnuje sve zivo btw nije mi jasno shto na svakom topicu hejtujete killygora.ja ga znam samo in game i skroz je ok lik i super igra... "sundjer" bobe zakaci se nekad na msn,jeb'o te msn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 I ja znam Killija sa wc3-a jos i ok je lik ;) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Killy je u stvari dushaaa od choveka, ne znam shto ga ne volite! :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 i ja sam ga voleo nekada ... dok mi nije pljuno u lice kada mi je pomoc bila najpotrebnija .... Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ja se sećam da smo igrali wc3 mitch,killy i ja... kasno uveče smo igrali a killy je ujutru imao popravni!! Stra Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 (edited) nemam pojma koji vam je kurac.slazem se skroz sa ovim shto je napisao killy.a poshto od upgrade-a nema nishta,reroll je neminovan,a valjda ce da urade neshto od pvp-a pa ce jebeni skill postati bitan a ne samo playtime.da se startuje iz pocetka,sa odabranom imba ekipom i da se wtfpwnuje sve zivo btw nije mi jasno shto na svakom topicu hejtujete killygora.ja ga znam samo in game i skroz je ok lik i super igra... "sundjer" bobe zakaci se nekad na msn,jeb'o te msn Na msn-u sam u samo u sitnim satima negde oko 3-4 ujutru... Edited October 20, 2006 by Bob!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 poshto od upgrade-a nema nishta,reroll je neminovan To je kao da si napisao "koko Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 20, 2006 Author Report Share Posted October 20, 2006 as i said bilo oblik warcrafta -> rl xDD a to zasto je storm poceo da me hejtuje je sve bilo zato sto sam hteo da mu naplatim 5g arcanite transmute a on mi je pre toga davao fazon 10g svaki put kad me vidi jeste ispao sam picka i izvinuo sam se ali sta cu sad kad me prati eternal hate od nasih ljudi ... samo mi se sad povrace od zivota kad npr sam usao na haomarsuh i udjem na chuveni serbia channel i kao svi me nesto zajebavaju a svi svi igraju po hybrid speaicesima i ostalim guildovima koji nisu ubili prvog bossa u aq40 posle 3 godine i svi plavi itemi i iteme kakvi ljudi imaju posle mesec dana a ne 2 godine igranja istog lika svima mogu tamo da objashnjavam wow i kako se igra ali se svi kurche kao nesto samo zato sto su to jebeni srbi gtfo bre na serbia only server i igrajte mc i zg i nobina dolazi na taj msn ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ali arcanite transmute... lol. Tako to izgleda kad se naljuti geek na geeka sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 To je kao da si napisao "koko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 (edited) Ne lazem nego da odlucio sam da pocnem BE palu na Haomarushu!!! Edited October 20, 2006 by Bob!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts