Jump to content

-WoW- Pricajte

killYg0r

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i tako posle 3 meseca igranja 20h dnevno i drkanja te samo neko presece ko majmuna

...

tako da deco :) , ako imate priliku da igrate u normalnom guildu nemojte da se zajebate i ne iskoristite priliku da vidite sta je wow i imba end game gear ;o

I npr ako dodje neko iskusan i podeli par saveta free, o deco, onda ga mozda bolje poslusajte, bolje to nego da posle za sebe pisete X puta da ste majmun [:D]

Mnogo je jaka igra WoW btw [^]

neko mi je ukrao kriglu...

Warrior koji nece da tenkuje nema mesto ni u jednom high end guildu ... i kod nas su dps warriori wrath full (najmanje) i tankuju veoma cesto (ja zajedno sa njima). Prosto pve content je pravnjen da warrior bude tank, a ako vec na danom encounteru ne treba vise od 2-3 tenak ostatak moze da dpsuje :p

Mada dw fury warr je ponekad pwn ...

dps1qj7.jpg

Ali taj lik isto koliko je pisao se molio za patchwerka posto je to jedino mesto gde je mogao svoj dps da pusti na max :)

Po meni: only dps warr = waste u raidu ... osim ako nije u "dual-w legendery" kategoriji :p

Kurshlus, igraj pvp :p

fury > arms za PvE true.Ali kazem ti da sa armsom moze da se dps-uje dobro, jedini problem je aggro.Eh kasno je sada za PvP jer mi shkola pochinje za 10 dana, tako da mogu max do 10,11 ranka... [:(]

Edited by kurshlus
latencyqv9.png Just great...

imajte strpljena ljudi verujem da napraviti linked battle grounds kroz servere nije tako jednstavno ;)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

C'Thun has been buffed - the old god will now shoot the first one to enter only once, and then start smashing the raid - so you got about couple seconds to enter the room AND spread out

bolje bi bilo da se zabaguje pa da ne moze da napadne nikog i onda pristovi spamuju mind blast i druidi moonfire i shamani lighting bolt

ee jebem im mater,shto se ne desi neki bug npr da dobijesh lvl 60 epic kad ubijes lvl 10moba!!:D))

svaki bug njima u korist!:D

ovo auto joinovanje u bg grupu u kojoj ste i nije toliko losa ideja

npr

ovo je mozda dobro zato sto nece vise moci da kad ljud udju u bg i sami za sebe sqpljaju honor bez grupe i boli ih uvo za poentu bg-a nego samo sqpljaju hk-ove ko idioti bez mozga

nego ce sad mozda ljudima uci iz dupeta u glavu da zajednickim trudom se trude da pobede u bg-u i time dobiju honor , posto u raidu ko da ne dobijas honor

ili sa druge strane

mozda se blizzardu smucilo da kad random idioti udju u bg

i njih trista pocne da spamuje za invajt u raid

posto su ili ne sposobni da sami ubiju protivnike i dobiju svoj honor ili zele da leechjuju rep i tako slicne akcije :c

eh sad vec posle prvog dana i ovolike kolichine pvp-a

mogu samo da kazem da je ovo jedan od najnajnajboljih ideja akcija

, bolja od cele poente igrice

ubacivanjem crossed bg-ova i 24h dnevno pvp-a bez prestanka

je takav nevoravatan nacin da ljude zadrze da igraju bez prestanka beskonacno

da mogu samo da se pozdravim sa bilo kakvim oblikom ustajanja iz stolice

znaci vise ni izlazenje iz sobe ne uzimam u obzir posle ovakvog oblika pvp-a :)

e sad ono sto me najvise interesuje je :

da li neko zna kako funnkcionise sistem dobijanja protivnika

da li na neki nachin utice oprema , rank , kako ste prijavljeni za bg ili sta ?

posto npr pre 1h u wsg-u

hodam ja na konju buffovan sa staminom i motw-om i imam priest shield na sebi i samo sam video nekog power rengera huntera koji stoji pored mene

i posle 3 sec je bilo PEW PEW boom headshot .... NESTAO SAM za 3 sec bukvalno me je 1shotovao lik :(((

u opste nije zanimljivo da ja bednik igram protiv ljudi sa full tier 2.5/3 i ashhbringerima :)

Edited by killYg0r

pa zavisi kako gledas na to

na neki nacin je ovo unistilo poente malog servera

gde se zna koje glavni baja i ko ownuje

a sad ovako kad imas 20 servera u istom koshu to je totalna konfuzija

takodje je izgubljena poenta low / high populated servera

npr ako je neko rollao negde zato sto je npr low server sad se zajebao :p

posto ga u bg-ovima cekaju tier3 ljudi

tako da je jos jedna poenta mozda izgubljena da bi se dobilo na sto vecem play time -u

lvlovanje novog lika za pvp je sad potpuno bezvredno

posto ti sa novim likom protiv full geared ljudi nemas sta da trazis jer kao sto znaci skill u wow-u ne pomaze ;o

i jos jedna stvar

ovim sranjem u znacaj se toliko stavlja play time - > skill i sve ostalo

da je to toliko bedno [:p] (ali se ne bunim :))

znaci ja sad mogu da iz bg-ova prelazim iz jednog u drugi i pobedjujem partije sa solo signom i samim tim outonorujem pvp premade grupe koje igraju mozda 10h dnevno

posto u danasnje vreme postoje i NE hardcore pvp-eri

koji ocekuju da dobijaju high rank i igraju 5h dnevno

to je mozda do juce i moglo ali sad qrac

ko oce rank 24/7 i shared acc je must have [:p]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...