HammerFall Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 sta bi tvoj brat rekao ako bi ga pitao.... ostalo je jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Ovo je stari fazon,verovatno mnogi znaju al ajde ako neko eventualno nezna(ko zna nek cuti) Imash raskrsnicu od dva puta.Jedan je pravi,jedan te vodi u smrt.Tu stoje dva brata,od kojih jedan uvek govori istinu,a jedan uvek suprotno od istine(laze).Imash pravo da postavish samo jedno isto pitanje obojci,i na osnovu tog pitanja da saznash koji je put pravi. Shta cesh ih pitati??? sta bi tvoj brat rekao koji je pravi put? i kojeg god da pitas potpuo je svejedno jer ces ici od onog suprotno sto kaze objasnjenje: pitas ovog sto govori istnu sta bi njegov buraz reko (buraz koji laze) i rekao bi idi onim putem sto znaci da je pogresno pitas ovog mustafu sta bi reko njegov brat koji govori istinu, i mustafa ce naravno da slaze i recice drukcije od onog sto bi reko istinu samim tim je ovaj dr put... eto cao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crna kraljica Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 ova fora da pitas sta bi tvoj brat rekao koji je pravi put jr dobra ali ti ne znas koji laze a koji govori istinu... Quote you dont have to love me you even dont have to like me but YOU WILL RESPECT ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
crna kraljica Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 imam jednu ideju al ne znam nesto...da li braca stoje na putevima tj da li brat koji govori istinu stoji na pravom putu a brat koji laze na pogresnom? ako je tako onda pitas nesto na sta i ti sam znas odg i ustanovis koji laze a koji govori istinu... Quote you dont have to love me you even dont have to like me but YOU WILL RESPECT ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Jedini problem kod pitanja sa dva brata je, da li je u pitanju njihovo ili tvoje levo ili desno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) darijan je u pravu. to je jedini nacin da se sazna odgovor. "sta bi tvoj brat rekao koji je pravi put" ovaj koji govori istinu ne moze da laze, i on zna da bi njegov brat lagao tako da kaze pogresan put ovaj koji laze zna da bi njegov brat govorio istinu, ali on uvek laze tako da i on kaze pogresan put sve u svemu put na koji obojica pokazu je pogresan put i treba ici drugim putem... ccc strasno :) to me podseti na foru iz samuraj dzeka "da ali on nije racunao da obojica lazemo" :) Edited August 2, 2006 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 sta bi tvoj brat rekao ako bi ga pitao.... ostalo je jasno. Pocnite da gledate samuraja jeck-a!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 (edited) aha...pa zar ne moze i tako,da vidis da li su prekidaci vruci? pali sijalicu onaj koji je ugrejan(prekidac) edot: Ha HA! atelas je resio prvi za bracu! (me=poaro) Edited August 2, 2006 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 ne ako ima onaj prekidac ko za bojler mozes samo da ukljucis i vidis kod koga dioda svetli :) me POARO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Dzetset sinak,pa moras da iskljucis prvi prekidac jer ako ostavis oba ukljucena ,a sijalica se ukljuci,kako ces znati koji je upalio,mis'im sijalica je vrela zato sto je ukljucena,tako da ti to ne pomaze :) Jedino ako brzinom munje uletis tek sto dignes drugi,pa vidis jel 'ladna il ' ne ,al' ovako ako je prvi iskljucen ,onda je sve jasno :) A i za dva brata je isto relativno,otkud ti znas sta znaci "pravi put" za njih,mozda su neki satanisti ,pa te vode u smrt ^_^ Greetings, Sherlock Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 A i mislim kako ti mozes da verujes od osobe koja ti rekla da jedan laze a drugi govori istinu..NIKAD NE VERUJ LJUDIMA KOJE NE ZNAS!!! :))) me = atelas :P AJde dajte neku zagonetku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Pčela jeste osa nije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Uhmmmm......... rza? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Pčela jeste osa nije? lepa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 Realno gledano ako nije osa,onda preostaje bumbar,pcela ili leptir...=/ tesko tesko EVo sa nekog foruma neki trip Prica jedne djevojke Na pogrebu svoje majke ugledala je coveka, kojeg nije poznavala. Na prvi pogled se zaljubila u njega i bila tako njim ocarana, da je bila sigurna, da je to covek iz njenih snova. Medjutim, odmah nakon pogreba taj covek je nestao i nikad ga vise nije videla. Nekoliko dana kasnije ubila je svoju sestru. Zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 uzela joj kintu koju je stekala za more kako mrzim ova glupa pitanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Samo mi reci da li ova fora ime veze sa mozgom,ili se zasniva na randum lupanju gluposti? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 6. Vam takodje ostavljam da razmisljate...mozes da ix koristis samo jednom,nema kvadriranja ni korenovanja or something...1,3,4,6 da dobijes 24... (EDIT: ne smeju da se ponavljaju brojevi) Ajde postavljajte i vi neke zagonetke ebote :) 6. 6-4=2 1+3=4 . . . 24 Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 1+1=11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Na pogrebu svoje majke ugledala je coveka, kojeg nije poznavala. Na prvi pogled se zaljubila u njega i bila tako njim ocarana, da je bila sigurna, da je to covek iz njenih snova. Medjutim, odmah nakon pogreba taj covek je nestao i nikad ga vise nije videla. Nekoliko dana kasnije ubila je svoju sestru. Zasto? Pa da bi opet videla tog lika. Ako je on bio na sahrani njene majke, velika je verovatnoca da ce doci i na sestrinu sahranu. Malo mnogo morbidno Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 zakasnih, upravo je to reshenje ;) iako je morbidno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crna kraljica Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ovo je staro ko Grcka...Oni koji znaju fazon neka cute i puste ove koji ne znaju da se malo pate Covek je dosao na obalu reke sa ovcom,vukom i kupusom.Treba da predje na drugu stranu reke.Na obali je camac u koji pored coveka moze da stane jos jedna zivotinja.Vuk ne sme ostati sa ovcom,ovca sa kupusom.Kako ce covek prebaciti sve na drugu obalu reke? Quote you dont have to love me you even dont have to like me but YOU WILL RESPECT ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) stavis vuka i kupus u camac, prebacis ih, vratis se po ovcu, prebacis je i sve je sredjeno... poslednji put kad sam proverio kupus nije bio zivotinja :) a ako hoces pravo resenje prvo prebacis ovcu na drugu stranu vratis se i pokupis kupus, prebacis na ga drugu stranu i pokupis ovcu, ovcu ostavis i pokupis vuka prebacis vuka na drugu stranu vratis se po ovcu i prebacis i nju viola sve "zivotinje" su prebacene suvise lako (nisam znao resenje od ranije) Edited August 3, 2006 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Camcem Ili dovedes kojota i ovca i vuk u strahu od analnog odnosa brze bolje preplivaju reku. Kupus ocistis, iseckas, bacis i odes negde na cevape Edited August 3, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
crna kraljica Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 svaka cast cs brz si:P Quote you dont have to love me you even dont have to like me but YOU WILL RESPECT ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts