Jump to content

Zagonetke,mozgalice

Recommended Posts

Gl00pa zhena :)))

Pazi ima jedan gluplji od Pcela jeste Osa nije!

Covek avionom ode na operaciju da mu se povrati vid,i operacija uspe,covek presrecan gleda okolo nikad nije bio srecniji i kada se vracao kuci vozom bio je jedan tunel,dok je voz prolazio kroz tunel covek je nacinio saumoubistvo,zasto? [:(]

edit: jel ima neko nesto normalnije? :)

Edited by Atelas

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

^ U tunelu je mrak, pa je mislio da je opet oslepeo olol [roflmao]

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

седи корпорацијски хејтодрон на 7. спрату најбоље пословне зграде у граду, ужива у погледу, топи се од милине, дође на овај форум да подели милину са свима, отвори овај топик, чита пар минута, затвори топик, отвори прозор и скочи.

зашто?

-----------------------

ПОМОЋ: прозор се отвара вертикално.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Pa skoci zato sto su mu se gatje uvukle u dupe, a nepristojno je da ih izvlaci rukom

НЕ БИ ЗБОГ ТОГА СКОЧИО, ИМА КОЛЕГИНИЦЕ ЗА ТАКВЕ ТРИЧАРИЈЕ.

даље?

Style over subsistence

НЕ БИ ЗБОГ ТОГА СКОЧИО, ИМА КОЛЕГИНИЦЕ ЗА ТАКВЕ ТРИЧАРИЈЕ.

даље?

Pwnowan sam :(

Sad cu od ove dece u deusu da trazim da mi vade gace iz dupeta!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

zato sto ga je prevelika kolicina enteligencije na ruru prisilila na tako nesto?

браво!!! [:D]

Sad cu od ove dece u deusu da trazim da mi vade gace iz dupeta!

па био би и ред после толико година да ти укажу дужно поштовање. рецимо, један да буде Референт за вађење гаћа из дупета, при Одељењу за благостање Пертуовог дупета, у оквиру Сектора за Пертуово добро расположење; други би могао да буде Саветник за бурек, при Одељењу за пекаре у оквиру Сектора за Пертуово благоутробовање; трећи би био Виши сарадник за њихање јајца на кривини, при Одељењу за благостање Пертуових јајца у, такође, Сектору за Пертуово добро расположење, итд... [;)]

битно је да им даш звучна звања, као што се ђубретар у Меку зове Треш патрол. замисли, Пертуз бат велфер менаџер!!! [;)][:D]

Style over subsistence

седи корпорацијски хејтодрон на 7. спрату најбоље пословне зграде у граду, ужива у погледу, топи се од милине, дође на овај форум да подели милину са свима, отвори овај топик, чита пар минута, затвори топик, отвори прозор и скочи.

зашто?

-----------------------

ПОМОЋ: прозор се отвара вертикално.

zato sto cesh ovaj forum citati i sledecih 35 godina zivota, da ne kazemo radnog staza. [;)][:)]

drasko, ti si samo jednu godinu stariji od mene, a da ne pominjem milica...

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

дођем кући легнем да спавам...

[:(]

Zasto tako tugo ljudska :(

Aj jos kazi da nazujes papuce pokrijes se novinama, hrces i prdis u dvosed.

Gde je ta mlados'

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Dzetset sinak,pa moras da iskljucis prvi prekidac jer ako ostavis oba ukljucena ,a sijalica se ukljuci,kako ces znati koji je upalio,mis'im sijalica je vrela zato sto je ukljucena,tako da ti to ne pomaze :)

Jedino ako brzinom munje uletis tek sto dignes drugi,pa vidis jel 'ladna il ' ne ,al' ovako ako je prvi iskljucen ,onda je sve jasno :)

A i za dva brata je isto relativno,otkud ti znas sta znaci "pravi put" za njih,mozda su neki satanisti ,pa te vode u smrt ^_^

Greetings,

Sherlock

upalis prvi cekas 30 mina... upalis drugi i odmah ulazis u sobu...

1. ugaseno svetlo ==> pali treci

2.a) upaljeno svetlo, vruca sijalica ==> pali prvi

2.b)upaljeno svetlo, hladna sijalica ==> pali drugi... ne moze sijalica da se uzari za 15 sec ;)))

nesto me ortak istripovao... kaze da moze... odo da isprobam... pa se vracam da priznam svoju glupost...

Edited by JetSet

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

zato sto cesh ovaj forum citati i sledecih 35 godina zivota, da ne kazemo radnog staza. [;)][:)]

drasko, ti si samo jednu godinu stariji od mene, a da ne pominjem milica...

[roflmao]

necu, bre, nemo' se lozis, ovo je samo hipoteticka mozgalica... [:)]

[:(]

Zasto tako tugo ljudska :(

Aj jos kazi da nazujes papuce pokrijes se novinama, hrces i prdis u dvosed.

Gde je ta mlados'

joj bratac...

u sred sezone godisnjih odmora, ionako kratki sa osobljem, dodatno osakaceni usled nekih unapredjenja, u sred preseljenja i pakla napolju, totalnog haosa koji nije smeo da utice na nasu sposobnost da kontinuirano delujemo, i dalje se borimo za miran san nasih dragih gradjana... [:D]

tako sam se truckao u kamionu sa sljakerima i nadzirao selidbu, ulazio u trag zagubljenim kutijama, pomagao u raspakovanju, glumio kurira, prikopcavao kompove dragim starijim kolegama (jer je i IT kratak sa osobljem), kuckao hejtove subjektima iz nase nadleznosti, trazio jedan zastareli toner, opet kuckao neke ne-hejtove, po 10 puta dnevno menjao +/-20 stepeni, i jos mali milion poslova i poslica kojih i ne mogu da se setim... ovo mi je i najkraca i najduza radna nedelja od kad radim... ali sam srecan, jer je nova zgrada kao svemirski brod, i mogao bih ovako jos mesecima... [:D]

Edited by Ignis Dei

Style over subsistence