Jump to content

Firefox 1.5.0.5

Stator

Recommended Posts

ja imam 1.0.7 ? na koji fazon? [:D]

Ispala.

Ja sam pročitao 1.5.0.7...

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

1.5.0.4 mi je napravila najveseliju carlamu do sada (pogubljeno tona bookmarka) + plus problem koji da nije tuzan bio bi smesan.

Aj sad ova radi vec 2 dana da cuknem u drvo

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

boze, koliko postova kad stator postuje soft topic, a pre neko vreme ja postovao Firefox2 betu i 1.5.0.5 verziju , samo jedan reply :P

http://forum.klanrur.rs/index.php?s...&hl=firefox

shta ti je popularnost :P

FF stvarno zakon... po meni ce da pojede IE za koju godinu(ako ih microsoft ne kupi nekako)

nova verzija IE-a za vistu kao nije losha , naravno ove starije verzije su pojedene odavno, same od sebe vishe nego shto ih je pojeo firefox/opera [:D]

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

@Sa1Nt:

Ako koristish Linux OS onda i recimo Gentoo, Debian ili neku slichnu distribuciju onda ni ne chudi shto imash 1.0.7 verziju FF-a. Neki linuxi (u zavisnosti od distribucije) u svojoj listi stabilnih verzija softvera nemaju najnovije verzije vec neke za koje oni smatraju da su najstabilnije (bajate :) ) .. (budalashtina .. tu je Debian prvak) i onda ako imash recimo Gentoo instaliran shto je moj sluchaj morash poshteno da se pocimash da bi mogao da emerge-ujesh neki od maskiranih ili nestabilnih softvera .. Sa FF-om ti je najlakshe da skinesh lepo tar.gz sa mozilla.com-a i definishesh taj browser kao default i gotova pricha :)

Pozz..

I need to watch things die... from a distance

Vicariously I live while the whole world dies

YOU ALL NEED IT TOO, DON'T LIE

gric

Help, Check for Updates, Download, Install, Check Extensions, Restart = 90 sekundi i evo me opet na forumu :) Obozavam FF i extenziju Session Saver [:D]

Ja nemam check for updates? :)

@Sa1Nt:

Ako koristish Linux OS onda i recimo Gentoo, Debian ili neku slichnu distribuciju onda ni ne chudi shto imash 1.0.7 verziju FF-a. Neki linuxi (u zavisnosti od distribucije) u svojoj listi stabilnih verzija softvera nemaju najnovije verzije vec neke za koje oni smatraju da su najstabilnije (bajate :) ) .. (budalashtina .. tu je Debian prvak) i onda ako imash recimo Gentoo instaliran shto je moj sluchaj morash poshteno da se pocimash da bi mogao da emerge-ujesh neki od maskiranih ili nestabilnih softvera .. Sa FF-om ti je najlakshe da skinesh lepo tar.gz sa mozilla.com-a i definishesh taj browser kao default i gotova pricha :)

Pozz..

na RH-u mi radi sve kako treba, windows me jebe [:D] moracu ruchno izgleda...

boze, koliko postova kad stator postuje soft topic, a pre neko vreme ja postovao Firefox2 betu i 1.5.0.5 verziju , samo jedan reply :P

Nepravda kazem ja :) Ako ce ti biti lakse ono je bila beta verzija a njudi obicno ih izbegavaju :)

@Sa1Nt:

Pozz..

echo 'www-client/mozilla-firefox' >> /etc/portage/package.keywords

Posteno sam se izcimao, idem sada malo da prilegnem i odmorim [:D]

da podsetim, ovaj topic je o firefoxu i novoj verziji tako da postovi o operi i o tome koji je browser bolji nemaju ovde sta da traze (voodoo..)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

zato sto nisi nista verovatno dodavao od extenzija i ostalog propratnog softvera :) jebi ga skoro sve mozes iz browsera ... a ne ko iz IE 5 programa otvoreno i pun task bar ... smor :((

i teme pride, maltene ko skinove ih menjas ... :) !!!

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein