Jump to content

Vojvodina On Line CS Server (No steam)

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lik ozivljava 2 godine star topic :D

Bolje i to nego da otvaram novi... A vi jedva chekate ovakve situacije da budzhite postove nepotrebnim komentarima poshto vam je to jedini hobi koji imate - da trunete pored kompa.

PeeZ!

Mess with the best, die like the rest !!!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

-= U Boga mi verujemo !!! =-

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Acc @ Northrend: Fyre-

Ip je sada 91.143.223.50:27016

Server je onako :P nije lose xD

100po100 je bolji nego kada je otvoren ovaj topick.

Cisto ono...ko oce da proba po100ti put xD

Novi admini,ping onako 20-50 zavisi od neta koji imate.

Server malo vise sredjen.

Ima botova al admini intervenisu kad su tu.Ima dosta admina.Citera nema.Ako neki i svrati dobija stalni ban ofc i tako to :P

Znam da 99po100 vas ne voli publice al eto ako neko trazi neki iole normalan server eo ip :P

91.143.223.50:27016 V-online.

Brate, iskuliraj ako nemash shta da kazhesh... Nemoj da glumish ludilo, lepo sam skrenuo pazhnju administratorima, poshto ne mogu da nadjem njihov forum i ne znam da l' postoji. Ako ti je smeshna/smorena/debilna tema ili moj posto, zaobidji - nemoj da chitash, a ne da solish pamet i da se proseravash jer me stvarno ne interesuju ovako debilni komentari.

PeeZ!

Bolje i to nego da otvaram novi... A vi jedva chekate ovakve situacije da budzhite postove nepotrebnim komentarima poshto vam je to jedini hobi koji imate - da trunete pored kompa.

PeeZ!

dominik, ajde ukucaj retry na moje postove i vidi da li sam mislio neshto ozbiljno?

pod 2 : i da nisam mislio ozbiljno opet je tachno zato shto ako ti se ne svidja server zaobidji ga idi na neki drugi, podigni svoj server niko te ne drzi niti tera na istom, radi marketing, budi pr, idi na b92 drzi konferenciju za shtampu i ozivljavaj topice iz underworlda nekromanseru jedan!

a to bahato ponashanje ostavi za kuci jer kontam da se tako ni kuci ne ponashash nego si nashao na nas "SPAMERE" da bacish ljagu i da se izivljavash samo shto cu ti reci josh jednu stvar, sve je to zbog cs-a i krava ubola onog ko ga izmisli iz valve tima! [:D]

ps: nema potrebe za ljutnjom i bilo chime ovo je pristojan komjuniti kakve su mi mushterije na auto putu [:D]

ps2: TI CESH DA MI KAZESH PRED CHIME CU DA TRUNEM NOOBTARDU! [:D]

Edited by twisted system

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

@-protA: Ae balavche iskuliraj, vidish da ti intelekt ne dozvoljava da iznesesh neki normalan zakljuchak.

@twisted system: "nekromanseru", "noobtardu"... Pa brate moj, je l' stvarno mislish da se potresam zbog ovih vashih "progejmerskih" uvreda (nazovi uvreda)? Rekao sam da nisam hteo da otvaram novu temu, zato sam na ovoj postovao. To da zaobidjem server ili da podignem svoj, stvarno nisam dokon jer CS igram retko kad, u "Favorites" imam samo 2-3 servera koji skoro nikad nisu puni do kraja i mozhe da se udje bilo kad, nisam dokon da napunim listu i gledam na koji tju server da upadnem i sl.

Ako nisi mislio ozbiljno, nagovesti to chisto da znam.

A to za spamere kazhem zato shto ima takvih pun q... Od po 1 000 postova koji samo chekaju ovakve teme i chekaju nekog ko ne posetjuje forum toliko chesto da ga ispljuju i ishejtuju chim kazhe neshto.

A vashim komentarima samo dokazujete to sve vishe i vishe.

PeeZ!

Mess with the best, die like the rest !!!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

-= U Boga mi verujemo !!! =-

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Acc @ Northrend: Fyre-

pod jedan, mog brata protu nemoj da vredjash na intelektualnom nivou jer moze da tvoj isti broj iq-a koji je kao koeficijent broja cipela, uveche dok ide na pishanje da nadjacha! <3 protu za presednika obamu! [:D]

pod dva, zashto mislish da je mene bilo shta uvredilo od choveka koji nema pametnija posla nego da se proserava u nechemu shto je za njega ne bitno u zivotu samim tim i dokona stvar a pogotovo da se prepucava sa progejmerskim likovima koji nemaju zivot nego eto zive preko nishana a hrane ih admini sa servera + foruma itd na svakoj amx_map de_dust2.

mnogo si neozbiljan dechko i nemam nameru da se sa tobom raspravljam vishe o bilo chemu, dokoni ljudi su upropastili ovu zemlju, vechite furundzije i pozadinci kao i frulashi!

dakle, ako te boli papaja djus za ovo jednostavno nemoj da shirish one man knowledge po cs forumu jer realno samo pokazujesh svoje komplekse i loshu komunikaciju sa ljudima, tj, asocijalanost!

neodoljivo me podsecash na one likove iz filmova shto prvi umiru a pritom nisu crnci!!!

peez ili shta vec ne bitno, ako si pametan necesh se nastavljati!???

@tema:

dodjite na server, kao i svaki drugi, nishta spec dok se ne oslobi mesto na kgb-u ;)

@novosadjani(srpski atinjani) i ostatak sveta : <333333 moje crnce i spartance [:D]

nisam lep al sam zato glup i malo ebem ali zato loshe!!! [|)]

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

@-protA: Ae balavche iskuliraj, vidish da ti intelekt ne dozvoljava da iznesesh neki normalan zakljuchak.

@twisted system: "nekromanseru", "noobtardu"... Pa brate moj, je l' stvarno mislish da se potresam zbog ovih vashih "progejmerskih" uvreda (nazovi uvreda)? Rekao sam da nisam hteo da otvaram novu temu, zato sam na ovoj postovao. To da zaobidjem server ili da podignem svoj, stvarno nisam dokon jer CS igram retko kad, u "Favorites" imam samo 2-3 servera koji skoro nikad nisu puni do kraja i mozhe da se udje bilo kad, nisam dokon da napunim listu i gledam na koji tju server da upadnem i sl.

Ako nisi mislio ozbiljno, nagovesti to chisto da znam.

A to za spamere kazhem zato shto ima takvih pun q... Od po 1 000 postova koji samo chekaju ovakve teme i chekaju nekog ko ne posetjuje forum toliko chesto da ga ispljuju i ishejtuju chim kazhe neshto.

A vashim komentarima samo dokazujete to sve vishe i vishe.

PeeZ!

PeeZ!

I see by your outfit, that you are a cowboy.