Gamessviv Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 (edited) e ljudi meni se zurilo da prikljucim dvd rw rom da komp i kad shvatih da se komp jos nije iskljucio, bi kasno napravio sam kratak spoj... i sada dvd rw rom nece da se otvori... jel moze to da se popravi ili sam izgubljen slucaj? a najgore sto mi je hrd disk pun a ne mogu trenutno nista da rezem pinovi nisu izgoreli bas sam ih proveravao pritisnem dugme za otvaranje lampica malo treperi i nista eh ja stavih hardver u softver :( Edited July 25, 2006 by Geros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Jako je zajebana popravka. I niko ti ne garantuje da ce uspesti tako da ti je mnogo nesigurna varijanta. Bolje kupi nov nisu mnogo sqpi a sledeci put pazi. PS: premesteno u hardware Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 veoma je retko, ali se deshava da optichki uredjaji dodju sa pokvarenim mehanizmom za otvaranje. probaj u rupicu na prednjoj strani da ubodesh da bi ga otvorio pa vidi da li ce na dugme da zatvori. Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted July 25, 2006 Author Report Share Posted July 25, 2006 Jako je zajebana popravka. I niko ti ne garantuje da ce uspesti tako da ti je mnogo nesigurna varijanta. Bolje kupi nov nisu mnogo sqpi a sledeci put pazi. PS: premesteno u hardware Hvala statore a sto se tice PSa ... youve got the power!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted July 25, 2006 Author Report Share Posted July 25, 2006 Jeli a sta sam ja to njemu uopste uradio??? jel je nesto izgorelo unutra ili tako nesto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Sta mu se desilo tesko da moze neko od nas sada da pretpostavi, ali najverovatnije je nesto pregorelo, posto uredjaj nije napravljen da se kaci na "zivo". Sve u svemu vise se isplati kupiti novi, ili eventualno da probas da ga zamenis ako je u garanciji sa pricom 'radio je lepo, a onda je jednog dana samo prestao'. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 upravo kao sto zwerko kaze: ako ti je pod garancijom, probaj da prodas pricu... ja sam noob, sam je crko... ako nije omirisi ga... sprzena elektronika ima specifican smek, ako ga uocis, ne gine ti prva kanta ili da ga okacis na zid iznad kompa kao podsetnik da ubuduce ne kacis nista na zivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 (edited) upravo kao sto zwerko kaze: ako ti je pod garancijom, probaj da prodas pricu... ja sam noob, sam je crko... ako nije omirisi ga... sprzena elektronika ima specifican smek, ako ga uocis, ne gine ti prva kanta ili da ga okacis na zid iznad kompa kao podsetnik da ubuduce ne kacis nista na zivo. Steta zapusen mi nos ali np sacuvacu ga za novi komp vidim da radi, trepce lampica znaci ziv je , plus pocinjem da idem na dobrotvorni rad u kompjuterskoj firmi informatika kad pocne skola tako da de ce oni sigurno srediti a novi kupujem sutra, i svracam do rajfajzena da uplatim za wow , nisam ga igrao vec dva meseca, imam veliki plan dva meseca igram a dva ne :) Edited July 26, 2006 by Geros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 informatika ad u jevrejskoj ? neces se ti tamo leba najesti ... al ces da dobijes na misicima :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 a sta tacno podrazumeva dobrotvorni rad u informactici? oni tebe izrabljuju za sopstvene potrebe a ti si "dobrotvor" sto lijes svoju krv i znoj? ili pak dobrovoljan rad, sto je prakticno isto? :) ako naravno je stvarno nesto dobrotvorno u pitanju, onda cestitam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 (edited) informatika ad u jevrejskoj ? neces se ti tamo leba najesti ... al ces da dobijes na misicima :) Jeste u Jevrejskoj... e tu si u pravu a sta tacno podrazumeva dobrotvorni rad u informactici? oni tebe izrabljuju za sopstvene potrebe a ti si "dobrotvor" sto lijes svoju krv i znoj? ili pak dobrovoljan rad, sto je prakticno isto? :) ako naravno je stvarno nesto dobrotvorno u pitanju, onda cestitam :) Bar ces da vidis kako sve to izgleda i da dobijes neku predstavu sta te ceka, to je odlicno iskustvo, Prvo sam raznosio tri dana sve i svasta a sada sklapam konfiguracije i dizem sisteme, ko zna mozda me budu zaposlili kod njih kad zavrsim ovu 4tu god mora odnekle da se pocne jel tako? ko se slaze? PS: Odneo sam DVD rom u Gugatron i oni su mi ga popravili za 2 dana bio je jos u garanciji sad je sve u redu hvala svima na pomoci :p Yevod sad znam zasto si mi pre neki dan rekao a ti si taj ;) Edited August 16, 2006 by Geros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts