Atomic Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Shteta :( Bice bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 nub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 LoL ? Ja to chisto iz kurtoazije ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 OMG N00BS!!! primili gol u 6tom minutu. Zvezda 0 - 1 Liberec gol je pao u 01:10 :)) tuga ziva, zao mi je shto sam otishao tek posle drugog gola sa stadiona Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 iskreno, meni je najznimljivije bilo u onih 30 sekundi izmedju ailtonovog trazenja rukavica i dresa i saznanja da ce ipak bishevac na gol... uh, da je ailton branio, to bi stvarno bilo jako... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Odlichno brani ovaj Bishevac...bice od njega neshto. :)) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 iskreno, meni je najznimljivije bilo u onih 30 sekundi izmedju ailtonovog trazenja rukavica i dresa i saznanja da ce ipak bishevac na gol... uh, da je ailton branio, to bi stvarno bilo jako... To sam i ja rekao... :) Da je debeli stao na gol bila bi maximalna sprdnja :D Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 ode zvezda u qrac. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 bio na tekmi...dovoljan punishment...smorile gluperde na kraju sa teranjem uprave i toga...navijanje slabo,doduse kako i ne bi bilo kad primis gol u prvom minutu,odmah znas da nemas cemu da se nadas...bilo bi lepo da cist gol nisu ponistili 2:1 poluvreme bi bilo dovoljno za neku nadu i lozhenje... inace,najnemocniji tim zvezde u poslednjih 15godina,napadache nemamo,bekove nemamo,stopere koji ne mogu konstantno ispadanje bekova da zatvore nemamo,vezni red koji ume da umiri loptu nemamo... gol je pao u 01:10 :)) tuga ziva, zao mi je shto sam otishao tek posle drugog gola sa stadiona JEBO VAS MILAN DE STE POSLI GROBARI :))))))))))) hahahaha Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 a i lepo je bjekovic rekao posle derbija, kad sad nismo pobedili zvezdu necemo nikad :D or something like that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Sramota stvarno za zvezdy A Bisevcu svaka cast Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 bio na tekmi...dovoljan punishment...smorile gluperde na kraju sa teranjem uprave i toga...navijanje slabo,doduse kako i ne bi bilo kad primis gol u prvom minutu,odmah znas da nemas cemu da se nadas...bilo bi lepo da cist gol nisu ponistili 2:1 poluvreme bi bilo dovoljno za neku nadu i lozhenje... inace,najnemocniji tim zvezde u poslednjih 15godina,napadache nemamo,bekove nemamo,stopere koji ne mogu konstantno ispadanje bekova da zatvore nemamo,vezni red koji ume da umiri loptu nemamo... JEBO VAS MILAN DE STE POSLI GROBARI :))))))))))) hahahaha posh'o sam ti na shvecu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 eh sad bi ti nesto rekao ali se onda bojim da me neces zvati na PES ;))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Kvalitetan fudbal igra zvezda,kvalitetan. Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 ok bishevac brani mada meni kazu shatro nisu hteli protivnici da mu jako shutiraju... ja bas mislim suprotno. a koja je fora sad da navijaci zvezde traze ostavku pixija? Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 ti se sprdas sa nama,ili...?ne kapiram? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 ne, kewe mi nije sarkasticno Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 (edited) ne, kewe mi nije sarkasticno o kometo hoces li me udariti. ispada da je dobro shto je Zvezda dobila Milan u trecem kolu. bar smo imali jos oko mesec dana da zivimo u svom sivilu misleci da bash i nismo nazadni kad je jedan Milan uslovno receno tesno prosao. Edited September 29, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 eh sad bi ti nesto rekao ali se onda bojim da me neces zvati na PES ;))) ma jok, samo udri :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 nisam bio prvi put na evro tekmi posle ne znam ni ja koliko. nisam zeleo da idem, jednostavno mi je sve ovo smrdelo.. ne zelim da komentarisem tekmu. grobari, ne javljajte se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 javljam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ocesh fajt,a?! :) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 shta je ovo vec 3 dana zadnju rech drzi saint... daj bre prichajte neshto... ailton opet dao gol... :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 EH,DA JE IGRAO PROTIV MILANA!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts