Silencer Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 http://www.worldofwarcraft.com/burningcrus...classcombo.html AAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA STA JE BRE OVO KAKAV BALANS !!!! DRENAR SHAMAN BLOOD ELF PALADIN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 lol sad videh i umreh od smeha sad ce bude balansirano lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 Zivota mi mog Svakog zivog Blood Elf-a ima da ubjam u TBC. Napokon Rasa u wowu koja aliansa ima da mrzi !!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *screming irl* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 jebeno sam lolovao FFS bre ne moze ovo ovako sad ce picke da igraju i u hordi lololol FFS paladin u hordi ALOOOOOOO ffs poremetili su balans lepo je sad aliajansa ->paladini -> easy mode/nub/kids horde -> tr00 hateri paladina /hard mode sad je gg sve ce biti easy mode sa mass paladina ffs blizz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 e sranjeta,e treba u blizz poslati tri crnca da ih odvale. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) OMG Gief BoK yey kako sam srecan omg tj, bas me iskreno zabole! ! Edited July 21, 2006 by Undenis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Jbt Paladin u Hordi? Shaman u Alijansi? O bogo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ima da rolam shamana u alijansi u bc-u lolololol i ako avo nije neka zajebancija onda ne znam koji je kurac blizzu da im padaju ovakve debilne ideja na pamet :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) JES NAJZAD ... GOOG ALLIANCE SHAMAN IMBA sec samo da pitam ... ocu li moci da uzmem i blood elf paladina i shaman ili samo paladina ? i za drenaie ja lichno se nadam da ce moci da budu i shaman i paladini sto ce ih ciniti fucking imbom :) edit : ovo me je zaista iznenadilo ali sada kada razmislim ovo je ustvari supre supre stvar ... bgovi ce sada da budu mnogo izbalansiraniji nego sto su bili pre ... jednino sto ce blood elf paladinima da bude lakshe nego standardim alijima ( hardness ftw ) sve ostali ... totalno podrzavam ... sada bar horda moze da stfu kako su aliji easy mod . Edited July 21, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Cek, cek jel ovo stvarno ili se neko zajebava? Na koju foru dranaie da bude shamy?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 pa procitaj pricu a sajtu ... cak sto je najjche prvi ( sugavi brokeni ) iz war 3 su ustvari bili shamani ... onda su oni promenili to i sada opet prave neki kombo ... nebitno nema veze sa loreom ali koga zabole ... kao sto rekoh super je promena :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
udjaaa Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 dranei ili kako vec ce moci da budu I paladini I shamani pa pogledaj slike na sajtu lepo stoji dranei pala u celom judgementu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 treba u blizz poslati tri crnca da ih odvale. tri uvozna crnca iz Nigerije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Serem ti se u Blizzard, umesto da osmisle neku novu klasu umesto 2 debilne rase, oni se izdrkavaju ... Vise nece biti nikakve cari u biranju Horde ili Alijanse kad je sve isti kurac samo druge boje... A zamislite samo masovne borbe bubble boysova koje traju izmedju pola sata i 45 minuta...ah milina Edited July 21, 2006 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ^ kako volim bilo koji hate prema paladinima narocito ovako na fin nacin bez psovki bravo cold /cheer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ma mozete vi da pushite bubble boysima i to sve u paketu ... shaman + paladin > 40 man raid stfu i beshte u krevete /spit Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 to je donekle tacno. AFAIK pally i shaman mogu da spiche 20 :))) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 /love istina da ce shamani + paladini u radiu da pawnuju sve ali to jednostavno ne ide zajedno shamani su tr00 ,evil ,imba ,not gay ,pawneri u evil hordi a paladini su curice koji imaju divine shiled,nose plate,dobri u srcu i stvoreni su za gay alijansu da gde je sve lakse i lepse i svi zive u cvecu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Ma ovo je u-as, ovo nema veze sa loreom. Što neko reče, isti kurac samo druge boje. Pa paladini su bili "Keepers of the Alliance", šta sad da zamislim da su neki recidivi Azsharinih sledbenika primili učenja Utera i Silver Handa? Ma, kakve to, bre, ikakve veze ima sa životom. Ovo mora da je zajebancija neka, stvarno neću da verujem da su pojeli ovakvo govno. edit: ma ja sam stvarno šokiran. ako se ova budalaština ne promeni, pa-pa wow, a verovatno i wc4. pa da li je moguće da ih TOLIKO boli kurac za lore i sve što su do sad uradili? edit2: samo me zanima kako će to da izgleda kada paladin dodje kod varimatrasa i silvane. ili kada ode da pobije seljake ili skuplja ljudske lobanje ili pravi novu bolest...ma išamarao bih nekoga samo tako, a onda bih ga bukvalno naterao da pojede design notes... Edited July 21, 2006 by Lurdusami Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Ovo mora da je zajebancija neka, stvarno neću da verujem da su pojeli ovakvo govno. iz dana u dan sve vishe gotivim Lurdusamija dont worry, im not gay (mada...) pass me that soap, lover boy Edited July 22, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ja i dalje ne mogu da verujem.Sa BC-om ce sve otici u kurac,ici ce do krajnosti samo da udovolje svima i uzmu sto vise kesha.Na kraju ce biti Taurena u alijansi,svi ce moci da budu sve klase,bice jos kojekakvih izdrkavanja dok ne iskoriste sve sto mogu.Onda ce da bace WoW i da puste u prodaju WoS koji ce isto vremenom usrati.Doduse tada nece biti ni bitno jer ce u to vreme i cistacica u Blizzardu zaradjivati mesecno vise nego mi za ceo zivot... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Kome se ne dopada nemora ni da igra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Bravo! Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Pa naravno da neću da igram! Problem je Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 lol dobicete chir od nerviranja iskulirajte jebo paladine i shamane igrajte neki drugi mmo ko da je wow jedini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts