Jump to content

Murija...zanima me

Recommended Posts

U USA znam da sigurno postoji takva vrsta policije i kontrole , dok u evropi (A pogotovo kod nas) nema toga bash...

Gde ce nas murkan da se dovati kompa ...

Da zna da koristi kompjuter , ne bi ni isao da bude murkan!

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to mi je brat :D nadam se da sada ne ce te prestati da se druzite samnom :D mada mislim da se iovako niko ne druzi ovde samonm :D

p.s. nije mi rodjeni :D (jel to menja stvar) :D?

A kako su ga uhvatili??

oO

Kod nas murija to jednostavno ne radi, osim dok neko ne siluje neku devojcicu i pritom je jos izbode nozem 15 puta.

Ne znam zasto hvatati ljude zbog bolesnih fantazija, svako je nevin dok se suprotno ne dokaze, bilo bi malo fanaticno da se ganjaju ljudi zbog misljenja i fantazija, sve dok se te fantazije ne pretoce u delo i krshe prava.

Znam lika koji je osudjen ( 6 mes. ) jer je bio sa maloletnicom.Sto je najgore jadnicak se zaljubio sve bilo ok...Odjednom tuzba (pritisli je matorci) i tako....

Zaljubio se u dete koje ima 13 godina? Po zakonu ta devojka, bolje reci dete, mora imati manje od 14 godina da bi doslo do krsenja prava. Mislim da je taj "jadnicak" debelo prso ili zagoreo kad je bio u stanju da se zaljubi u dete od 13 ili manje godina.

SCJP.png

stvarno imam ortaka pandura koji nezna, smara me za svaku glupost...a on je zajeb'o kolegu uvalio mu neku trojku ne bash tako davno za skoro 300 jura(128 ram, hd30gb...), pa vi vidite!

nije kolega je dobio dobar komp (za njegov pojam)

pa on je pravi car, prevario je drugog glupana!

zajebi ti nekog i uzmi mu pare

Kod nas murija to jednostavno ne radi, osim dok neko ne siluje neku devojcicu i pritom je jos izbode nozem 15 puta.

Ne znam zasto hvatati ljude zbog bolesnih fantazija, svako je nevin dok se suprotno ne dokaze, bilo bi malo fanaticno da se ganjaju ljudi zbog misljenja i fantazija, sve dok se te fantazije ne pretoce u delo i krshe prava.

Zaljubio se u dete koje ima 13 godina? Po zakonu ta devojka, bolje reci dete, mora imati manje od 14 godina da bi doslo do krsenja prava. Mislim da je taj "jadnicak" debelo prso ili zagoreo kad je bio u stanju da se zaljubi u dete od 13 ili manje godina.

HMM znas kako kazu, bolje sprechiti nego lechiti, ako neko pricha neke ludosti i kojekakve stvari koje zvuche zaplashujuce i namerava da ubije nekoga, ti be reko "Opushteno, kad ubije, onda cemo da jurimo" ?

Dechko sam sebe pokopavas, Neko je u signi drzao "Good judgement comes from expirience, expirience ? that comes from poor judgement" ti si ochigledno na "poor judgement" delu :P

Niko nije kriv dok se suprotno ne dokaze, tako je i to je mozda i najbolji nacin, uhoditi ljude zbog onog sto pricaju podseca na komunizam i diktaturu, naravano i to ima svojih dobrih strana al ima takodje i losih strana, jednostavno ne mozes napraviti da bude savrseno.

Po meni je ipak najbolji oblik vladavine autokratija i diktatura u slucaju da je covek koji vlada mudar, dobar i pametan vladar, kroz istoriju imamo niz primera gde je za vreme necije diktature ta drzava dostigla vrhunac svoje moci.

Nije dzaba Aristotel rekao da je demokratija najgori moguci oblik vladavine.

SCJP.png

HMM znas kako kazu, bolje sprechiti nego lechiti, ako neko pricha neke ludosti i kojekakve stvari koje zvuche zaplashujuce i namerava da ubije nekoga, ti be reko "Opushteno, kad ubije, onda cemo da jurimo" ?

jel mogu da prijavim jednog druga koji mi je rekao "jebacu ti mamu" a ja sam siguran da to u prevodi znaci da ce je silovati tako da je to kranje opasno...

Vetj brda vremena je na 16 za str8, 16 za lezbo i 18 za gej - ako se dobro setjam tako je vetj 3 godine...omanuo si za medalju :)

U stvari, pi

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Zakon je javna stvar i ima ga u "Službenom Glasniku". E sada, ja nisam kopao da nađem odgovarajući broj SG, nego sam čitao ortakovu knjigu iz krivičnog prava i to posebni deo. Nova je, iz aprila 2006, i bavi se revizijom KZ od januara tekuće godine. Što će reći taze je.

Po istom je dete do 14, od navršenih 14 do 18 maloletno lice, a sa punih 18 i na dalje punoletno lice.

Godine koje si ti pomenuo, 16, se pominju u sklopu sličnog zakona o povredi polnih sloboda i porodice jedino kako uslov za sklapanje braka uz odobrenje. Ništa više nisam našao.

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.