Jump to content

Forum upgrade!

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne znam da li se to sa satom odnosilo na vreme na forumu ALI u nekim prilikama sat na forumu je zaista off za par minuta a kad dodje deaylight time saving onda je forum uvek off nedelju-dve zbog americhkog termina koji nije u skladu sa evropskim....chisto da napomenem u chovekovu udbranu iako je sada (od poslednjeg upgradea) forum clock u minut sa mojim...

Ne mogu da otvorim sajt vec 5 dana.Evo sad sam kod ortaka i kod njega radi.Druge sajtove mogu da otvorim samo rur ne mogu.

HELP PLZ !! :(

Ja dolazim na forum preko 2 IP-a, jedan dan radi samo jedan, drugi dan samo drugi, onda treci dan oba rade, cetvrti dan nece uopste da se otvori... I tako random svaki dan [:D]

neko mi je ukrao kriglu...

• 3 weeks later...

Blah meni se baguje kad dobijem private msg, naime pojavi mi se mali prozorcic na glavnoj strani i nekako su slova zbijena i nista ne izvaljujem pa onda moram u panel sa poruka itd.. bagovalo mi je i kod slanja pm-a nece da zavrsi slanje a posalje, mada se to valdja sredilo provericu jos..

inace koristim q3 temu pa ne znam dal je do toga?

Ista prica sa konektovanjem na forum, mada je to objasnjeno : )

1336¼