Walker Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ljudi sta da vam kazem osim: http://forum.b92.net/index.php?showtopic=2...p;#entry1341259 Quote Per aspera ad astra Anar Kaluva Tielyanna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 b92 je uvek bila uzhasna medijska kutja, ali ovakve izmishljotine kojima pokushavaju da unesu nervozu i mrzhnju medju igrache obe ekipe im ne sluzhe na chast... no, u redu je prijatelji, to znachi da nas se plashe i da tje sve uchiniti da nas pobede van terena, poshto na terenu ne mogu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 promenih podnaslov, ovaj mi se čini nekako adekvatnim... drugim rečima, iskulirajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ako nam treba brz i skochan bek - tu sam! ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Da ja ponovim. Kalemegdan, Zvezdini tereni, subota 22. 7. 2006. sa pochetkom od 22h. (znachi pozheljno je dotji koji minut ranije). Svi su dobrodoshli, samo se najavite prvo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Evo ja prijavljujem dovlu, posto se on ovako bojazljivo javio ;) Svakako cemo doci ono malo da se provozamo bajkovima (osim ako ne padne kisha, a valjda nece) pa mozhete da ga primite rasirenih ruku ;) u slucaju da vam je potreban igrac tog tipa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 huh-huh huh-huh dude huh-huh you said mozhete da ga primite! huh-huh huh-huh ;oP ja jes da nemam josh bicikO ali kako je subota u pitanju mislim da cu moci da svrnem da pogledam malo kako ide... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Nisam jos siguran ali 90% dolazim da navijam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Evo ja prijavljujem dovlu, posto se on ovako bojazljivo javio ;) Svakako cemo doci ono malo da se provozamo bajkovima (osim ako ne padne kisha, a valjda nece) pa mozhete da ga primite rasirenih ruku ;) u slucaju da vam je potreban igrac tog tipa :) fala ti sto si me prijavio, znas, frka je kad si ruki jbg.. :) vidimo se u subotu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 huh-huh huh-huh dude huh-huh you said mozhete da ga primite! huh-huh huh-huh ;oP dopada mi se tvoj pokusaj iskoriscavanja "mozhete da ga primite" fraze (za koju sam znao da ce neko da se zakaci) ali isto tako i literarni sklop poruke koji u neku ruku tebe ogradjuje od potencijalne prozivke da si retard sto se hvatas za to. Nije loshe ... nije loshe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 Nego, kolega sumoderatore, jesu li odshtampani specijalni box scoreovi za sutrashnji mech? Ili tjemo morati da se zadovoljimo samo poenima napisanim na maramici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 obezbedjujemo najbolji teren, mogao bi i ti neshto da uradish :D znash da volish da se zajebavash sa tabelama :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walker Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Mogu ja da donesem neku statistiku Quote Per aspera ad astra Anar Kaluva Tielyanna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 hvala, ali nemam nameru da pishem ko je shutirao iz kog polja :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 Evo napravio sam. Imash pts, reb, ast, st i blk. Nisam hteo da te muchim i sa turnoverima. ;) Sve ti staje na jedan a4 da ne morash da se muchish sa dva papira. Budi spreman!!! :D I Mixe javlja da je odshtampao nekoliko primeraka ovog, u budutjnosti izuzetno vrednog, dokumenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 rado bi vam se pridruzio, cisto da vam pokazem moje centarske mogucnosti :P, medjutim moram veceras da putujem. bice valjda nesto i sledeci vikend? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ova svetinja se odrzava na godishnjem nivou... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 meni je Lexsh vecheras obetjao da ako ja donesem pon-pone on dolazi obuchen ko chirlidersica...sad da li je to protiv zhenevske konvencije vidjet tjemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 jbg necu moci da dodjem putujem ali GL rur dobijate ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 GL,objasnite im Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 svaka vam cast svima. majke mi. pozitivna atmosfera. ekstra. pobedili smo na kraju. bilo kako bilo - odoh na more. uzivajte ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 have fun bipko ;) bilo je mega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 previshe nas, bivshih djaka matematichke gimnazije, je bilo da bi dogadjaj bio na pravom nivou :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 RUR vs B92 - 102:100 (ako se ne varam). Kapiram da ce kolega Bartuc okaciti zvanicni rezultat i neke statistike, ako je bilo sta od toga vodio. Sto se tice ekipa, stvarno ne znam ko je igrao za B92, ali za RUR: - Mohi, Dovla, Lex, Byp, Walker, Bypov_ortak (sorry, ne zapamtih ime). Glavni problem je u tome sto je ortak dosao tek kasnije, pa smo prakticno prvo poluvreme igrali skroz bez rezerve, sto je bilo posebno nezgodno kad god se neko od nasih povredi. Kasnije je bila samo jedna izmena, pa stoga stvarno svaka cast momcima na tome sto su izdrzhali citav mech bez predaha (osim u poluvremenu). Sto se tice cheerleadersica, situacija je izgledala ovako: - Sa1nt, Bole, Kole, Koletov ortak, Uveta, Rambo, Peja, Ivan i jos neko stevino drustvo, ne zapamtih imena, sorry i vama :) Ne znam da li sam nekoga zaboravio, nadam se da nisam. Rezultat je, cini mi se, u pocetku bio na strani B92, i to tokom citave prve cetvrtine, da bi se na poluvreme otislo sa 8 poena prednosti za RUR. Onda na pocetku drugog B92 uspeva da izjednaci, pa manje vise ide rezultatska klackalica sve do 96:92. U tim vaznim trenucima RUR uspeva da se vrati i izjednaci, i onda dolazi do neizvesne zavrsnice od 100:100. U dobroj odbrani (uz povike navijaca DI-FENS, DI-FENS) RUR oduzima loptu, ali ne uspeva da pogodi kosh. Onda B92 iznova napada, ali iznova ne uspeva da utera loptu kroz obruc, pa RUR ima jos jednu sansu, koju ovoga puta, nakon faula, uspeva da iskoristi. Sve u svemu, pozitivna atmosfera na "tribinama" i pozitivna medju igracima (barem mi se tako cini, mozda gresim) uz samo nekoliko omanjih "charki" ali bez vecih posledica i recimo prekida igre, tako da svaka cast na tome. Drzhim i da se ekipa navijacha sigurno bolje provela od igraca, pozitivna energija je zaista bila na sve strane :) Cekamo da Rambo okaci slike. Cestitke i B92, lepa zabava, nadam se da ce sledeca doci uskoro, pod parolom, vishe igre i zabave, manje postovanja po forumu oko samog mecha (vazi za obe strane) :) I tradicionalno, nagrade za hepening: - Najbolji "sesti igrac": Bole, - Najpozrtvovaniji: Lex, - Nagrada za pozrtvovanost uz rizik po sopstveno zdravlje: opet Lex, - Najbolji dijalog/monolog sa loptom: Byp - "Gazela", nagrada za vrhunska dostignuca u trchanju: Mohi, - Specijalna nagrada "Afterbasket court game": Peja&Bole, - Nagrada za najbolje navijace: RUR - Nagrada za pogotke u vaznim trenucima: Walker - Nagrada za najbolji outfit: Sa1nt, Eto, sve u svemu, zabavno veche, oni koji su igrali sigurno ce imati problema da sutra ustanu iz kreveta, no sve u rok sluzhbe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 \o/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts