Jump to content

Orbit zvake

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam neke 93-ce kad sam pocinjao da pusim zapalio formulu u nedostarku bilo cega drugog sto bih mogao da POPUSIM.

Nikad necu zaboraviti taj jedini dim od kog se dobijaju zauske, a ima ukus antibiotika kojim su me inhalirali dok sam bio mali. Jebote fuj

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

mene realno zhvake smaraju, sem u potrebnim prilikama [;)] uvek bih preferirao one listice shto samo lupish na jezik i cao.

Eside? olololol

Pasta je kita, ja uvek posle pranja zuba stuchem jedan orbit iako koristim Kolgejt...

pasta = kita wtf??? olololol

Ja sam strashno gotivila one Hollywood zvake, al jebiga sa shetjerom su. Orbit bash gotivim al nikako da zapamtim koji tachno, valjda svetloplavi.

I poshto imam ruzhnu naviku da grizem obraze, unutrashnjost usana i jezik sa leve strane dok ne osetim krv, koristim zvake chesto da to suzbijem.

I meni se dize _)_ na krv :(

dz ima najveci.

laz cela planeta zna da ustvari ja imam najveci

Ja sam neke 93-ce kad sam pocinjao da pusim zapalio formulu u nedostarku bilo cega drugog sto bih mogao da POPUSIM.

Nikad necu zaboraviti taj jedini dim od kog se dobijaju zauske, a ima ukus antibiotika kojim su me inhalirali dok sam bio mali. Jebote fuj

Pre bih rekao ukus olovne cevi

Al je dobra owa droga rodjaci OLOLOLOLOLOL

Interrupts better than Kanye

Pa kad niko nije ostao ziv :)

Ali neverovatno kako se secam tog ukusa, navukao sam refleks ko pavlovljeva dzumara.

Cim zamislim formulu u glavi se stvori slika malog mene, u jebenom VMC kako mi na glavi drze aparat za inhalaciju iz koga smrdi :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy