Jump to content

Koshtunica se povukao sa mesta premijera...

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Svi vi Đinđićevi idolopoklonici bi mogli barem da se potrudite da proniknete u suštinu onoga što je autentično Đinđićevo političko-filozofsko delo, a da prestanete da se molite i klanjate pred "Đinđićem pantokratorom" kojeg vam je naslikao poznati freskoslikar i patrijarh LDP-a, Čedomir Koka Jovanović.

Što se tiče Koštunice, citirao bih samo Mitrova Ljubišu: “Bolji i viši pođoše boljijema i višijema, a ja (on) jedva i vas (nas) dopadoh”.

Što se tiče nepismenosti, zanimljivo je to kako vam upada u oči samo "nepismenost" političkih neistomišljenika...

jel bi ja trebao

Meni "preDci" ništa nisu manje smešni nego kad "bi" neko "trebao", pa sad očekujem salve lolololololo-a u nadolazećim nedeljama i za mohicanca, sem ako ste... mada u to ne verujem... ostrašćeni nepismeni licemeri...

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

lol kjoot bitishe izvan zakona gramatike...uskoro ce prestati da ignorishe i par fizichkih zakona pa ce biti josh opasniji!

a dal je bio doan ne secam se, samo znam da si poklao skoro ceo manastir sistemaCki silovatelju jedan antiteisticki!

ja se ne tripujem da pisem tjirilitzu vetj pisem bantu srpskoengleski po forumu

Jašta! To je jedini dobar način da pokušaš prikriješ svoju nepismenost. Možda malo gluplje članove foruma možeš da ubediš u ovo, ali ja razlikujem kada neko piše

tjirilitza umesto ćirilica, ili kada ubacuje po neku englesku reč, piše sve bez interpunkicje, malim slovima itd., ali kada neko upotrebi bezlični glagol "trebati" u ličnom obliku, ili kada upotrebi 2. lice glagola "biti" kao prvo nešto mi se ipak ne čini da je u pitanju smisleni forumski dijalekat, već čista nepismenost koja probija maske...

This post has been edited by Klinac Balavac

Uf nemoj tamo. Zadnji put kad sam bio tamo su ukrshtali prste i prskali me vodom nekom.

:D

onda POD HITNO moras u manastir, Mohi, stari anarholiberalu, vremena je sve manje ;) :))))))))))))))))

lol kjoot bitishe izvan zakona gramatike...uskoro ce prestati da ignorishe i par fizichkih zakona pa ce biti josh opasniji!

[roflmao]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...