Jump to content

Spiderman 3

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...

pre nego sto neko napravi novi topic da iskopam ovaj =o)

i da, kao uslugu svima vama, kazhem da je film shitina!

tako lepo, sad kad su vam ocekivanja snizhena mozhete da odete i uzhivate u filmu ;o))

tachnije u 3 lepe i jednoj odlichnoj akcionoj sceni, brilijantnom Bruceu Campbellu koji je bog i u loshem filmu, J.K. Simmonsu koji JESTE J. Jonah, zomg nichim isprovociranoj mjuzikl sekvenci i dugim sporim scenama de svi nesto pate muche se i na kraju filma plachu i plachu i plachu

zlo i naopako 2 sata i 20 minuta, od svega toga jedno 45 min lepih stvari ima, ostalo je zlo i naopako, posle nekog vrermena chovek krene da se smeje nekontrolisano...to mozhda i nije tako loshe...bash, bash chudno uradjen film

i zapamtite deco: ko je zao (a nema evil-goatee kao sto nas je nauchio star trek TOS) ima masne shishke spustene preko chela! siguran znak zlobe i tells ya! =o)))

Od kad je taj imax otvoren pre par godina ja nisam ni jedno prilikom video da se u njemu daje normalan film, vec sve neki naucno-obrazovni od 45minuta. Nada da ce se iole ozbiljniji film tamo pojaviti umrla je sa trecim delom matriksa.

Al nema veze, zadovoljan sam ja i 2D platnom, samo da me spajdi ne izneveri.

Nada da ce se iole ozbiljniji film tamo pojaviti umrla je sa trecim delom matriksa.

Znaci nije se nista promenilo :) Mada bio je Star Wars tamo, to je mog'o covek da pogleda, a ne bi me cudilo da su oni izdavali jos neke filove nego ih taj imax nije otkupljivao (ako postoji tako neka shema).

Bio sam sa Lexom na projekciji filma. Veliki fan.

Film je duzi za pola sata, a bez plakanja bi bio odlican. Ovako, ima 2-3 vrhunske scene, a akcione scene su sasvim korektne. Glumci su odlicni, sem Kirsten (bas je ne volim).

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

nhf esse, ali sa tobom nism prichao jer se tvoj utisak filmom 90% podudara sa mojim

ono sa chim imam problem je sto ce genije da pishe "hvalospeve" i to "briljantnom" filmu...pa majkumu de su tu kriterijumi? bre bilo koje 3.5 random picked epizode heroja (koje traju 140 min) >>> spajdi 3

no ko sto rekoh, klint... misljenja...

Eh Kole, Kole...

Vrati se u proshlost u davno vreme prvog filma. Tada smo zakljuchili tri stvari:

1) Ovo nije film o Amazing Spider-Manu, niti film o Ultimate Spider-Manu, vetj o potpuno tretjem liku...

2) Zakljuchili smo i da je film chista jeftina zabava i da ga kao takvog treba posmatrati (i ne samo Spajdi, vetj i komplet serijal Marvel ekranizacija).

3) Najvazhnije. Da Raimi pokushava da napravi filmovan strip, i to ne zaista briljantan strip kakav bi napisali Gaiman ili Moore, chak ne ni onakav kakav bi napisao Whedon, vetj onakav kakav bi Stan Lee sprchkao za jedan dan, a Steve Ditko nazhvrljao do kraja nedelje, ili Bane Kerac uradio da je Spajdi u stvari Kata... ;)

I bash u te tri stvari, lezhe ti mjkumuu kriterijumi... I po tim kriterijumima, Spajdi 3 je briljantan, iako stvarno mnogo plachu na kraju. :)

Ako smo pre 6 godina mogli da se slozhimo da je u pitanju 7/10 film, koji ne puca na vishe od toga da bude najzabavniji u 7/10 kategoriji, ne vidim zashto bih danas morao da pishem disclaimere tipa 'idi u bioskop samo da se zabavish' i da stidljivo priznajem da mi se film dopao... Ili, josh gore, da komentarima 'chudan film, bash chudan' priznajem da ne znam da li mi se film dopao. ;)

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

uf sto volim kad mi se stavljaju rechi u usta pa onda vade iz konteksta, pogotovo sto je tvoja klasifikacija filma po autorima stripova samo drugi nacin da napises disklejmer koji sam ja naveo, zar ne? ;o)

spajdi 1 je bio tako dobro sazeta celina da to sto ga poredish sa ovim filmom meni nema smisla. ovo treba porediti sa trecim i cetvrtim betmenom =o)))

nisam rekao da je film chudan nego da je uradjen na chudan nachin

i ne, ne dopada mi se film kao celina, dopada mi se 5 scena u njemu, svaka iz drugog razloga (tachnije 3 razloga raspodeljeno po scenama ;o)). ovo je celina u koju su pokusali da naguraju akcije za 2 i patetike za 5 filmova i po mom misljenju nije ispalo kako treba

tvoje misljenje se razlikuje, nemam problema sa tim, ali onda budi fanboy, a ne da se pravish da pristupash racionalno filmu i da ga velichash za nesto sto nije... Monsieur Peker ;o))

Au al si naporan kad te mrzi da chitash. ;)

Ne kazhem da je disklejmer losh, samo kazhem da smo ga napisali prvi put ovde pre 6 godina i da nema razloga da ne ochekujesh da se on automatski podrazumeva u mom mini komentaru. ;) Dakle, ti si prvi krenuo sa konstrukcijama koje nemaju veze sa mozgom vezanim za moj komentar.

A to shto je meni film super pozitivan i zabavan (iako mnogo plachu, a i Venom je bachen olako), a tebi nije je druga stvar i to poshtujem. :) Chak mi je drago shto se tebi ne dopada, poshto je to dodatan znak kvaliteta. ;)

edit: Evo ga i Shekki na topicu, on je povratjao sinotj posle filma, pa nije objektivan. ;)

Edited by fushi.ryuu

.: l@w
.: co-founder of kouteki