Kole Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 U tom sluchaju sve najbolje shefe, pobij gi svi! Forza Drago! ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 a ti si azda sad odjednom?...*sigh* ← pa vidim da chovek ne odgovara pa da pripomognem kad sam vec upucen u situaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 i posle osam stranica prazne price..znamo li gde cemo???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 naravno da ne...sve se raspada, neki ostaju na hauma, neki idu na slivanas, nekima se ne ide u dilova sa drugim srbima...gotovo pa klasika =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 neki idu na slivanas← ups..usp..ahaha...got ya..znaci tamo cemo..jel?..e ovako..napravio sam lika tamo lvl8 UD female-naravno Rogue--Knele se zove...nisamo mogao da nadjem kanal na kojem se prica nashki pa pitah na onom sada cuvenom LFG.."jel ima neko ovde da prica srpski"..e shta me snadje...pa kako bre nema ovo je srpski server...itd..itd..oni stranci mole i psuju..speak english u noobs....hehe...tako da moze na sylu da se igra..ko joce.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 ups..usp..ahaha...got ya..znaci tamo cemo..jel?..e ovako..napravio sam lika tamo lvl8 UD female-naravno Rogue--Knele se zove...nisamo mogao da nadjem kanal na kojem se prica nashki pa pitah na onom sada cuvenom LFG.."jel ima neko ovde da prica srpski"..e shta me snadje...pa kako bre nema ovo je srpski server...itd..itd..oni stranci mole i psuju..speak english u noobs....hehe...tako da moze na sylu da se igra..ko joce.. ← Koliko sam upucen nasi igraju ally na Sylvanasu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 znaci ko ode na sylvanas moze samo da igra prvog charactera ili da nema mozak da ode na server pun srba :) ,gde nisu ni mc ocistili posle godinu od kako postoji server rofl to je tezi nubfucktard server od ovog gde sam ja trenutno sa gosn sir neo-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 batalio sam nema veze:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BG]Cp6uja Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Koliko sam upucen nasi igraju ally na Sylvanasu! ← i ja tako mislim (znam) poshto sam igrao na Silvani negde oko 4 meseca ,i ima toliko srba da to nije moguce ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Stvarno bi bilo lepo da se ova akcija realizuje mislim ja sam za :) ps : jes da malo kasnim , al jebija moram da napisem pa da izbacim topic na prvu stranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 da si sve procitao video bi da nema nista od ovoga naravno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Sve sam procitao , naravno osim onog tvog posta . I znam da nema nista ali ipak vredelo je pokusati stavljanjem topika na prvu stranu , kao sto sam vec napomenuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Pa kad necete na Haum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 kako necemo? ja sam tamo vec odavno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 kako necemo? ja sam tamo vec odavno :D ...otud ide Vuk Brankovic, izdajica roda svoga. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Cuti , i ja se lagano vracam na Haom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Kao covek koji online games igra vec duze od 4 godine sebi dajem za pravo da kazem da su srbi najjadniji najodvratniji i najsmrdljiviji nubovi koji su ikada planetom hodali.Cast izuzetcima(kojih btw ima na prste da se izbroje i to jedne ruke).Tako je u d2 tako je i u l2 a tako je izgleda nazalost i u wow-u.Pre bi igro super maria na kineskoj copiji sege neko igro sa srbima bilo sta i bilo gde u istom timu//klanu//guldu Wannabe gozu noobz su tek posebna prica.A kolko sam imao prilike za 10 minuta da vidim ovaj deo foruma ih je toliko pun da mi se zeludac okrenuo. Sutra kupujem wow i na sto manje nasih nubova naletim bolje cu se osecati Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) Ok ako ti se okrenuo zeludac raspali odavde i nemoj da dolazis vise!kkthxbye Edited August 1, 2006 by Bob!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Istina boli. Svidza mi se rur netju palim dok me ne banuju o.O Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 @Capma hvala ti sto si nam ovorio oci ... nismo znali :) ali nisi morao tako bas iskreno da opisujes sa psovkama to mzoe da te kosta warninga :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 @Capma hvala ti sto si nam ovorio oci ... nismo znali :) ali nisi morao tako bas iskreno da opisujes sa psovkama to mzoe da te kosta warninga :p Sta sam to opsovao lol? A dobri su nasi...za ezpk ofc Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 a sta je ovo "najjadniji najodvratniji i najsmrdljiviji nubov" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 3 prideva koja opisuju srpsku MMO game scenu. Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) "Noobness" nema veze sa nacionalnoshcu. Za godinu dana igranja imao sam priliku da igram sa odlichnim igrachima iz Srbije i ex-Yu. Verovatno sam vishe nubova video kod Svedjana....jer njih ima ko blata Chinjenica da si ti sreo dosta nashih noob-ova govori samo da nisi previshe druzio sa stranacima kolko sa nashima. Svaka drzava ima WoW noobova za izvoz, samo je pitanje sretje da ne naletish na njih. Svako je jednom bio noob. Mogu da garantujem da na Haomarush-u ima dobrih igracha da ne mozesh da ih izbrojish bez izuvanja cipela....2 puta edit: Cini mi se da Sarma nastavlja kampanju "Mrzimo WoW i njene igrache" Jeli, kol'ko te platjaju ovi sa EVE foruma? Edited August 1, 2006 by Tarabash Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) Slazem se sa tarabom u potpunosti.Za godinu dana igranja wow-a upoznao sam i stekao fenomenalne prijatelje na Haomi.Moram priznati da mi nedostaje chat na serbia kanalu u 3 ujutru..ehh kad se samo setim.... Edited August 1, 2006 by Bob!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts