marko_nsw Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 ne znam ko je postovao onaj talent build za palu ali mi se ne svidja... umesto chance to parry ja bi stavio imp seal of crusader odma levo od chance to parry talenta... naravno seal of crusader FTW za spell dmg palu right ? Quote .......O Pepelguzi ovo bila je balada Ka*ala se dok je bila mlada. Sad je nesto ostarila, u plucima je gusi ali svome princu jos presrecna pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) A paladini sa Ashkandijem? Lol... Blago njima... ← http://files.filefront.com/griffavi/;5198267;;/fileinfo.html http://video.google.com/videoplay?docid=7912874877943113466 Edited June 30, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 ona 2 itema sto je postovao immortalis ja mislim... onaj prvi bi TAKO posedovao ... a i onaj drugi nije los daje neki bedni lifesteal... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Mojne me zajebavas onda lole :P Cloak of Consumption FTW :) Naravno + hit with spells imam 3% za sada samo... bice bolje ali i sad vec mnogo redje mi masa dodge/parry... Bez ta 3% promashujem i nemoguce... Skoro :) Sto se tice tih 3500... pa da lepo je za videti... Ali... Ja vise volim da ispritiskam 5-6 spellova i dugmica i sabijem magea u sec :)) Btw meni je najjaci crit sa Judgement of Command samo 1143 a sa Holy Shockom 1323... Pored toga Concecration, jedan SoC swing za tipa 1000 dmga (dosta je to) i mage kleci i moli :) @ PrimEvil - Ja pricam o Zemlji Nedodjiji i medvedicima moji trce okolo i tako... A ima i pticica jel znas? .... boze.... Edit: P.S." Posle pisanja posta vratim se ja u wow, i reko aj da duel najjaceg mage iz gulde sa mojim warrom... Na njemu imam shit eq i DArkstone Claymore... Nesto kao AR samo manji max DMG ali je sword ;D I tako krene fight, ja charge, MOrtal 1200+, 3x Extra attack - Execute GG :D Umro sam od smeha a drugar se skenjao i pola mase mu se smeje jos uvek lolz :DD Kakav user masni :) ... Zato me je sad savio nisam mu ni prishao :D" ← ma dobro ... ja se slazem da je generalno gledano holy shock + soc build bolji i tu nema diskusije ... ali jednostavno igram hybridnu klasu bash zato sto mogu da menjam talente i da totalno promenim still igre :D btw uzmi Neltharion's Tear :)))) mnooooogooo pomaze da ne govorim sto je jako bolestan za svaki holy shock build :D ako ti magovi / lockovi dozove ( ili cak hunteri ! OO :D ) 3300 najbolji how so far 1980 judgment of command ( mada sam udario ne kritikal 1020 ) white beli dmg udario sam 1750 a soc 1620 ... mada ono i dalje ima mesta za unapredjenje ... bilo kako bilo ... najveci problem kod svega jeste to sto holy ima najvishe mogucnosti i interakcije ... dok ti u retu imash sanctity auru ( koja je super ) ali ne radi nista sa njom .. i da ne govorim za protection koji ima 2 blessinga od kojih mozesh da nosish samo 1 ( debilno ) lol mada moram priznati da je repentance fun ... anyway bio sam holy pala jedno 2 meseca 2 meseca ret paladin 1 mesec protection paladin ... sve volim sem protectiona ... volim tj i njega ali jednostavno je previshe gimped :D evo malo dmga :) http://img.photobucket.com/albums/v240/Sto...on/diebitch.jpg da se pohvalim btw ne znam da li si primetio ali zhc mi se uopste ne cini nerfovanim :) cak sta vishe radi super ^^ + imash vishe castova 12 cini mi se a pre si imao 8-9 dodushe manji su ali ne primecuje se uopste Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 a ovo za magove ... pa sta ti kazem gledam na oficijalnim forumuma magovi su im najtezi ( ovim retardima od paladina ) znachi ne znam da li ima ista "mekshe" i lepshe od ubijanje magova .. smeshni su ... mada verovatno je to zato sto znam kako razmishljaju imam i ja svog maga i to sam igrao dosta dugo na njega i igram zezanja radi josh uvek :) ali opet ... ne moze mi niko nista jaci sam od suuuudbineee Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 darkstone claymore je u svojoj estetici jednostavnosti jedan od najlepshih macheva u igri (standardni tanki claymore sa tankim crossguardom pa sve to lepo tamno)... a i statsi su mu ko baby-zin/ash..sasvim solidan machitj =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 baby zin/ash lol ? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 GM claymore najlepshe nesto u igri ... end of story gg no re i za palawana najbolje wan naxxa Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 koliko limitiran u svom razmishljanju morash biti da ne shvatish paralelu izmedju 3 macha koji daju staminu i chist ap? i da, darktone jeste baby-zin/ashkandi pa ti ako ne kapirash ponovo gledaj statse sva 3 macha.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) ... Edited July 1, 2006 by Sale <die bitch> Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 koliko limitiran u svom razmishljanju morash biti da ne shvatish paralelu izmedju 3 macha koji daju staminu i chist ap? i da, darktone jeste baby-zin/ashkandi pa ti ako ne kapirash ponovo gledaj statse sva 3 macha.... ← Upravo tako ;) <3 my baby :) @ StormSction - Da da... Pokushao sam par puta kada je pao, zavrsio sam u prvom krugu kad su mage/lock zapucali po 5k DPKa, inace zavrsili su sa 7.2k :DD Inace jedva cekam da ga dobijem, da se reshim Briarwood Reed-a i dubem full epix i u PvP eq-u :P Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 pa to :) dobro ja nisam navikao na biding sistem po meni suxa ali opet uzmi ga cim se sve bebice od magova i lockova najedu :) elem avenger > rank13 set >> judgement , a ono verujem da imash ceo avanger dok sam ja stackovan sa 3 dela koja mi nisu ni za kurac pa nosim samo ceo rank 13 set koji je opet super medjutim opet moram na rank 14 pa ne mogu da idem aq40 etc a trebaju mi najbolji i najtezi delovi pa sada vidi ^_^ :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 poceo sam da cepam WSG ... i mogu vam reci ako se borim protiv nekog ko NEMA enchantovan wpn 1na1 sabijem ... charge, udarac, hamstring, bambambam hamstring bambambam hamstring mrtav si bajo : ))) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 poceo sam da cepam WSG ... i mogu vam reci ako se borim protiv nekog ko NEMA enchantovan wpn 1na1 sabijem ... charge, udarac, hamstring, bambambam hamstring bambambam hamstring mrtav si bajo : ))) ← [ideja] I.WIN Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ili to sto taraba kaze ili mage : Ti charge ,ja blink kroz tebe, ovca ,pyroblast ,ti pridjes ,nova pa fireball ti popijes shatter (50%crit kada je meta zaledjena ) i aj zdravo.Warriori zvacu kobas za sva 3 obroka dnevno.Jedino me hunteri urnisu. Ali dobro ne moze svaka klasa protiv svake.Od kad sam poceo da cepam maga imam 60% vise killova nego sto sam imao sa warrom i ostajem ziv na polju mnogo duze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) Od kad sam poceo da cepam maga imam 60% vise killova nego sto sam imao sa warrom i ostajem ziv na polju mnogo duze. ← /golfclap.. otkrio si dps klasu... klasu koja ne zavisi od opreme... YAY!!! good for you... ostajes duze ziv zato sto bijes ledom iz daljine... zato te hunter i urnise... zato sto bije sa veceg rangea od tebe i ima vise HP od tebe.. a ima i peta tebe :) ajmo svi reroll na ranged klase... it's ftw... :S decko je tek poceo da igra... daj mu vremena... warrior i NIJE dps klasa(do 60)... to sto moze da bije ne znaci nista... svaka klasa ima dps aspekt... ali to ne znaci da je dps klasa... Edited July 1, 2006 by PrimEviL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 sasuke, kad budesh lvl 45, i nauchish sta je gde u STV, pinguj me da ti objasnim najzabavniju feature warriora =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Omg Kole, neces valjda to da pokazes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Samo to ne Kole, ko boga te molim, NEMOOOOJJJ!!!!11one Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 vi sto igrate inferiorne klase i nikad niste iskusili death from above ne znate sta valja =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 @PrimEviL ali on HOCE da igra dps warra a ja sam rekao kakva ga sudbina ceka ako se stvarno odluci na to jer sam iskusio isto sranje.Svaki warr pre ili kasnije zavrsi ko tenk a onda bye bye pvp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Svaki warr pre ili kasnije zavrsi ko tenk ← Ma, ovo jednostavno nije istina i mrzi me dalje da pi Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 [ideja] I.WIN ← Well, after deathcoil comes pwny icon !!1 Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Your wish is my command Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 dok ti to ne ukljucish popijesh 10000 soul fire HIT ... omfhght ikhirn ] Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts