ZerBah Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Skinuo juche demo sa lokalnog hub-a, rekoh da probam poshto su mnogo neshto nahvalili ovu igru. I ne bez razloga - za tih sat vremena (koliko traje demo) moze da se vidi neshto zaista originalno: 1. Portali - ova chuda zaista umeju da istripuju: zaista ne mogu lepo rechima da objasnim kako rade, ali je skroz trip kada sa poda jedne sobe posle prolaska kroz portal nadjete sebe na plafonu druge 2. Energetske staze koje vam takodje omogucavaju da shetate po plafonu + "jump pad"-ovi pomocu kojih mozete da birate u kojoj ravni cete se kretati! :) 3. Jump to Spiritual world - mod u kojem preuzimate kontrolu nad svojom dushom/duhom i ostavljate telo za sobom. Igrate kao indijanac :) i ima dosta onih "the real cherokee lives in you, but you have to find him" razgovora (shto je po meni cool). Grafika je odlichna (doom3 engine) i igra u principu nije neshto zahtevna - kao quake4 otprilike. Nivoi su zaista originalni, jedino shto bih voleo da ima malo manje tamnih doom-olikih mesta. Sve u svemu jedva chekam da izadje puna verzija! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) Bacio sam download, pishem utiske chim probam malo. Daklem. Mozhe se opisati jednom rechju - fenomenalno! Grafika je dobra, igra radi opushteno u 1024 x 768 rezoluciji (nx6600 256mb, amd 3500+, 1GB memorije) bez AntiAliasing-a na High detajima. Singl je dobar (koliko se moglo izvuci iz ~1h igranja), a "MultiPrey" zavija sarme. :) Definitivno buduci hit! Ko god da ima mogucnosti, neka proba bar ovaj demo. Edited June 27, 2006 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 kao sto napisah na benchu 2 minuta pre srbe :) Fenomenalna grafika, manje zahtevno od q4, a meni radi bolje Igra kao igra ima neki izuzetan smek. Multiplejer...ima sanse da postane cudo. Sjajne 2 mape u demou. ovo cu igrati sigurno :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ko'ko je veliki demo, da znam dal' da jurim luku za petak, il' da skidam sam? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 ~500 mb Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Ja sam skinuo josh onaj prvi dan kad se pojavio demo, pa smo preshli i Pavle i ja, pa sam obrisao. Tako da Lale, skini ga sam. :) Ali da tje igra biti super zabavna bitje. A i izlazi za dve nedelje. Bitje pucanja. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Ja sam skinuo josh onaj prvi dan kad se pojavio demo, pa smo preshli i Pavle i ja, pa sam obrisao. Tako da Lale, skini ga sam. :) jedini covek koji brise downloade sa neta je bole ... ja bih se zabrinuo na tvom mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Bogamu! Meni se igra jako svidja, sad sam igrao po neki serveri tamo inostrani . Medjutim, kao i za ocekivati ako sam u standardnim bio rupa, ovde sa ovom "gravitaciom" sam suxovao najgore :( Plus me sad boli glava :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ladno mozhete da nastavite poziciju posle demoa, kada instalirate celu igru. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Pojavila se neka skoro-pa-retail verzija, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 7, 2006 Author Report Share Posted July 7, 2006 Skinuo sam juche neki dvd-rip, nisam josh uspeo da ga probam... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 brate (: vec me nazivaju chiterom na serverima... pwnujem jednostavno... skinuo sam jos prvog dana. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Jel neko prevrteo singleplayer, kakva je prica? Odigrao bih neku igru sa dobrom pricom. Ili barem poludobrom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 9, 2006 Author Report Share Posted July 9, 2006 Josh nisam uspeo da odigram malo singleplayer, dodushe iz onoga shto je vidjeno u demou moze da se nasluti da pricha ima interesantne momente. Koliko vidim na netu, skoro svi hvale igru za originalnost :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 evo presao sam Prey single, i nekako sam ostao s utiskom da je sam gejmplej ekstra dobar (portali, gravitacije, oruzija, neprijatelji)... dok sam od price ocekivao vise (obrta?!), ali je i ona dobra za jedan fps. Naravno, igra je kratka.... mislim da sam imao 6,7 sati gejmpleja. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Izasla full igra a ? Pre koliko dana tacno, da znam da l' da trazim kod mog "prodavca" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 Takodje preshao - igra je obavezna lektira! Gameplay prosto sabija Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Igra mnogo prosta , mnogo kratka i premnogo dobra :).Uzhivao sam dok sam je igrao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 evo presao sam Prey single, i nekako sam ostao s utiskom da je sam gejmplej ekstra dobar (portali, gravitacije, oruzija, neprijatelji)... dok sam od price ocekivao vise (obrta?!), ali je i ona dobra za jedan fps. Naravno, igra je kratka.... mislim da sam imao 6,7 sati gejmpleja. Kako si brate presao ono na kraju kada trebas da ubijes onu zenu u onoj energetskoj lopti? Neprobojna+nikako ne mogu da je iskljucim! U cemu je fora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Spirit mode :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Ste vi culi nekad za spoilers ? Ili ako ne rade, makar mislite na druge koji tek treba da igraju igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Da bre, nisam se setio za spirit mode... Tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts