Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

takodje apelujemo na kuchkicu da lordu poshalje broj telefona na pm jer je on pametan, sharmantan i nadasve fin mladic. a pritom je i h4xX0R !

Nije lord lud, vidi kuchkicinu sliku u profilu, mrnjau :)

Kuchice, ako te lord ispali, evo budi moja bitch ;))

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Weeee ugradio sam klimu kod mene prvi put sam spavao ko covek! Ok kako su pocele ove vrucine ono banja. Sada treba da idem kod caleta da spasavam neke podatke da mu ubacim novi had an poslu a posle toga sa ortacima heroje. cool :)

izgleda da sam definitivno clan kluba "hipohondri koji ne podnose vrucinu, a alergicni su na klimu"

:(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

blah

nisam polozio voznju iz prve :(

jebeni pandur mi je izmislio neki error da kao nisam pogeldao na ogledala dok sam se pomerao 20cm da bi malo skrenuo da zaobidjem parkiran auto

a u stvari sam pogledao ali samo ocima na brzaka nisam pomerao glavu i kao kaze da nisam pogledao i nisam prosao

jebem ti i glupu zemlju i ne pravu :)

Statore , nemoj da se predozirash sa Klimom ;)

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

@migsa

bravo : ))

@par ljudi

oovaaaj...sta vam je bRe? : ))

@topic

jedva sam se probudila, komirala sam se od vrucine...

sinoc bas bilo lepo na adi, bilo puuuuno drustva, srela sam neke ljude posle xy godina...

sacu malo da se izlezavam, a posle...opet da se izlezavam...

I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent

jeeeee, odem da se osisam posle 2 meseca i zajebe me frizer.

i jos mu objasnjavam kako, on klima glavom(ja reko razume) i zajebe..

kad sam vikn'o : "STOJ"! vec je bilo kasno..

Jer bilo ono: 2 linije sa strane,rupa u sredini,shishke na 2 cm, odzgo 2 rupe... i na kraju gel :P

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

takodje apelujemo na kuchkicu da lordu poshalje broj telefona na pm jer je on pametan, sharmantan i nadasve fin mladic. a pritom je i h4xX0R !

E to se ceni reve :) Datje ti chika jednu kartonsku bonu ;) Mada nisi morao da spominjesh da sam ub3r l33t H4XX0R1X [:D]

@kuchk1c4: pa oni svi znaju kolko ti meni znachish, al eto ti mene konstno odbijash :( [Ako si to mislila sa onim "@par ljudi"]

poz voz 2011

koji dan juče, čoveče..

ne znam ko je smislio onu "selo, mir, tišina, spavaš ko beba" baljezgariju.. jeste, nema automobila i tako tih stvari, ali zato celu noć zrikavci, vrapci, rode, kerovi.. spavao sam 4h

onda veći deo dana za volanom, gomila prekršaja koji zavređuju sopstveni post, i totalno prajsles bleja u novom sadu.. ono dole je njihova verzija volksbank reklame za kredite, prevrnuo sam se sad sam video bilbord.

shoutout za drugare koje sam juče sreo, super ste.

---

sledi kompilacija postova sa ovog topika koji su izazvali neku reakciju

Nesto se razmisljam pa zakljucujem da je ovo do jaja mesto da budzis postove a da te niko ne prekori [:)]

posmatram te

Golf najbolji auto koji je napravljen obavezno njega ali ne 4 sjebali su sve

nego lepo uzmes dvojku za nase putebe ma za sve puteve GOLF2

golf nepoderivo auto

teram ga na lož ulje što babo u pećku sipa!

Kolko god da zvuci kao laz i neverovatnoca, milka je "isla" sa mojim drugom (mislim ja bi zbilja zeleo da mi on nije drug, al jebi ga) oko pola godine. Smuvali su se tako sto je on radio kao mesar u cmarketu a milka bila musterija.

Jednom smo cak i izasli sa na neki splav u blokovima, pa se on pojavio sa milkom i njenom drugaricom (!!!!) koja ima bolest stitne zlezde (bazedovljeva valjda)

:(

ojjjjjjjj jupi svi su mi rekli na poslu koji me vidjaju da sam smrsala samo jos malo da se zategnem i superiska.........................

tuga.jpg

Crko mi mrtvi torent. Valjda ce se neki seed smilovati :)

99,9% = fajl radi

Svi smo na Adi veceras ;) A ako date sutra krv na Kosutnjaku dobcete free bazen pass za ceo avgust.Ako me neko sretne na Adi veceras to nisam ja :P [;)]

kako lepa akcija, ionako mi je termin da opet krvarim, al kurac kad ceo avgust nisam u gradu.

druze sta ti pokusavas na ovom forumu pored mene. al ajd, i da mene nema, opet tu je admin_ ubermega baja ipo

pfff

i.r. baboon

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...