domiNus Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Zvezda - Milan. WOOOOOHOOOOOOOOO Mislim da sam ja danas najsrecniji chovek na svetu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Aj napravimo facts about Milka Canic. Bice popularnije od Chak Norisa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Good idea \o/ Krecem da registrujem auto chim keva sidje sa telefona :D Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Opet me potpuno iznenadjuje sto ne ide USB kabl uz stampace, zna li neko uopste zasto je to tako? Iz nekog razloga to ne radi ni jedan proizvodjac kada se radi o jeftinijim modelima, zasto nemam pojma. Ono sto je lepo jeste sto se neki malo mudriji prodavci u comp shopovima dosete pa ti "poklone" i USB kabl uz stampac, mislim ono kosta 100 kinti, nije da su na nekom gubitku, a ipak se musterija oseca malo bolje kad dodje kuci i zaista moze i da ukljuci stampac :) yap, devojka uzela pre 7 dana... kad je ugashen - jedu me, ne mogu da zhivim od njih... chim upali - nema ih uopshte... nisam ni ja verovao u ta sranja, ali izgleda da rade :))) To ti je kao i radijacija, ne vidis a ubija Sad kad ti izraste treca ruka od raida :) Dobio sam neke besplatne karte za cirkus, dao ih kevi da ide danas malo da gleda slonove i lavove Jebote posladoh mu zenu na tri nedelje a on je vec posle prve poslao lavovima Alo bre, treba to i da se vrati, ne mogu ja doveka da perem i peglam svoje stvari! Danas nekako opusteniji dan, a sinoc nije izgledalo kao da ce tako biti. Prvo se naspavao, onda lepo otidjoh na neko otvaranje nekih novih prostorija i jos jednom me odusevila nasa poslovicna glupost. Znaci neke skroz fensi renovirane prostorije, LCD monitori, klima pici sve je kul, kao neki koktelcic, sve neki kul kao likovi i sl. I sad se pitate sta je problem? Pa sto je neki retard za koktel nabavio da se malo nabadaju cevapi i kobasice, pa kad udjes u sav taj fenseraj prvo osetis miris rostilja. Mislim, nemojte pogresno da me shvatite, ja obozavam miris rostilja i sam rostilj, ali bre postoji mesto i vreme za sve! Druga zanimljivost posle toga (jos pod utiskom rostilja) dolazim u firmu i saceka me pas!?!? Pudlica, fina vesela, pomazim je ja i sve to kul, ali sta bre radi jebeni pas u firmi?!?!? Kolega neki setao tu pored dok je na odmoru pa su svratili... Gde ja zivim... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Krajnje je vreme da idem na sever, ovo sunce przhi li przhi... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 kod mene je 15 stepeni :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 ajoj, ne mora bas 15, al samo malo da zaladi... idem malo da spavam, pa bi mogla na trcanje, pa veceras disko parti u belom u mis mani peni : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) Staljo, ti bash zelish da oporavish nasu ekonomiju sa Z10 XD umesto da dele dzabe te automobile , oni ih naplacuju sa evropskim standardima i cenama , a nemaju ni 0.0000000000000000001% od toga... gg no re -.- OFF 2 ADA \o/ @ Zerbah- Da li je tacno da u ruskom Meku , imash neogranicene zalihe sokova / piva kad kupish obrok? Cuo sam neke glasine pa me zanima :) Edited July 28, 2006 by Malatrolapunakontrolora Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 srbo mrzim te sada vishe nego ikada!!! prokletih 15 stepeni aaargh! ja se kuvam i dalje, napisao neki poduzhi mail ;o) sad razmisljam kako da ubijem vreme a naveche rhh...ali brate od ove temperature nije mi do zhivota...pazi srbo da ti keva ne dobije srchku kad se sa +15 vrati na +35...zlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Zabole me za ekonomiju. Ocu povoljan nov auto, a da nije dachija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Pa bolje kupi Fiat xD Isti je fazon bio sa Daewoo i Chevrolet! Niko nije hteo da kupuje Daewoo , a cim se promenio naziv na Chevi odmah pocela da leti prodaja :) Zato bolje Fiat (koji je vec model) nego Z10 (Iako su isti ali NAME DOES MATTER!!!!111) Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 @ Zerbah- Da li je tacno da u ruskom Meku , imash neogranicene zalihe sokova / piva kad kupish obrok? Cuo sam neke glasine pa me zanima :) To je urbana legenda :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 kakav crni fiat.... raspad... bilo sha samo ne fiat, chak mi je i pezho bhljak... honda, mazda, mitsubishi, toyota sha znam... citoren etc ... neshto u tom fazonu samo nemoj te kia, fiate, i ostale.... bhljak ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 da, kia, hyundai i fiat ~10K evra, a honda, mitsubishi, toyota min 15K evra... mala razlika А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) a sha ti uzimash... neshto sho ti traje dinu dve za ostale godine vozish na svoj rizik (a iovako vozish na svoj rizik)... a inache fiat je realno plastichno sranje... sve vishe i vishe postaju plastichni automobili... a inache pitanje je sha ko uzima... ako otjesh dobar auto uzmesh japance... chisto ako cenish svoj zhivot... po izdrzljivosti i ostalim stvarim honda,mitsubishi,toyota >>> (pwn big time) kia,hondai,fiat, i ostale... slichnog tipa... tj. prenashminkane automobile... ( )... Edited July 28, 2006 by Largo "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 a znas ja sam ti u onom fazonu "prokleto sam lep i red je da budem okruzen lepotom" :) osim sto si lep... ... i zgodan... Da li je tacno da u ruskom Meku , imash neogranicene zalihe sokova / piva kad kupish obrok? Cuo sam neke glasine pa me zanima :) probaj americki... platis casu 'neznamnijakolko-nestojakositno' i ako mozes popij 7 galona Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Za manje od 9k evra, dobijam auto sa full opremom, dovoljno velikim za moje potrebe i prevashodno sa GARANCIJOM. Vozio sam punta i apsolutno sam zadovoljan sa mogucnostima koje nudi za te pare. Ako imate predlog za iste pare. [dachija se svakako ne podrazumeva]. Jedva keshiram i te pare zato shto kupujem preko kredita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 jedna rec za srpske puteve, jedna rec za jeftino i prodati po istoj ceni za 3 dine, jedna rec za dojaja zahvalna i dobra kola VOLKSWAGEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Golf najbolji auto koji je napravljen obavezno njega ali ne 4 sjebali su sve nego lepo uzmes dvojku za nase putebe ma za sve puteve GOLF2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Super, ja ochigledno pricham kineski :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Vidi vidi darijan i ja se slazemo :) Ali posto uzima stalja preko kredita, mislim da ne moze polovnog golfa :) A i do novog sada je ok put :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 U povratku je sjeban Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Za manje od 9k evra, dobijam auto sa full opremom, dovoljno velikim za moje potrebe i prevashodno sa GARANCIJOM. Vozio sam punta i apsolutno sam zadovoljan sa mogucnostima koje nudi za te pare. Ako imate predlog za iste pare. [dachija se svakako ne podrazumeva]. Jedva keshiram i te pare zato shto kupujem preko kredita. kupices nesto kod NAS za 9K ?!??!?!? izvini,jesi li ti KRETEN ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Moje ime je Chen Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Đeki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts