Sa1Nt Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 awwww cutie :-) a bash sam chekao da postujesh neku fotku, sladak ti je bebac, nek' je zhiv i zdrav! :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Stigli smo i sad cemo da se sexamo... :* Gruja,Coka i Lag... neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Zerbashe the force is strong in that one. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 jebo te, tek treba da se pakujem.. no dobro, ne treba mi mnogo vremena za to, imam Sistem. you talk the talk, but can you walk the walk? :P ← lol kako znamo da je pri upotrebi ovog klasika mishljeno bash na FMJ verziju Srbo - mali preterano lichi na tebe, ako pussti bradicu u sledecih par nedelja be very affraid ;o) @topic - danas planski ne idem napolje jer ako odem napolje ponovo cu da presisam pivo i teshko cu se probuditi u pola 6... on a side note danas sam izbushio rekordnih 16 vena, nije mi dobro nije mi dobro ni zato sto sam potroshio sve kortikosteroide protiv alergije a ovde u apoteci ne daju bez recepta...probatju da izguram 2 nedelje cold turkey, sad vetj drugi dan dobro se drzhim, ali ako me ufati zlo, idem kod lekara =o) sad josh malo TTFFF (trolling the forums for fun) pa dreamland =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 jebote, koji basket danas...ne znam da li je cudnije sto sam ubadao trojke kao blesav, sto sam izdrzao 10 2v2 partija bez pauze ili sto sam sve partije dobio...cuvajte se na adi sledeci put:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Posle 7 meseci najzad sam odgledao komplet Simpsonove... gledam sad fajl u koji sam zapisivao dokle sam stigao, creation date: 16. decembar 2005 :) Koji sam noulajfer, ali bilo mi je do jaja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 BTW - "mini me" » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Mali je isti ti Ali neka i treba da lici na caleta bebac jer se 100% zna od koje je kewe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 bio danas na faxu da odgovaram ali tolka je neorganizacija da je to strasno.....bio do ortaka igrali mau mau dosao gajbi sad cu na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulmo Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Primio dve finkinje na gajbu.Krokodil se iselio i frizider je pun piva.Uvidjam prednosti, osmeh mi na licu ali sam se po 1x nasao u situaciji da ne znam sta cu Ozbiljan sam. ← Primio si dve,u najavi dobre finkinje,a gubis vreme ivde na ruru..cccccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Umro sam...Ceo dan sam blejao po BGD-u...fancy...nisam spavao u zadnja dva dana skoro uopshte...Ne moram da ustajem rano ujutru tako da cu qntati dugo... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 @Starbak: kakvu trzhishnu inspekciju???? Ja danas izblejio, razreshio neke stvari sa ribicom -> pa tje valjda sve biti kul - ako ne, nema dalje Sutra bleja...uskoro imam praznu gajbu skoro dve nedelje :) :) :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 /sigh kako je lepo ovako rano ujutru pogleedati kroz prozor i videti lep dan bez jebenog sunca ,mrzim sunce , bez ljudi ,bez buke autobusa ,trola ,kola i osatlih sranja od kojih mi se povrace mislim da bi trebao da pocnem da razmishljam o preseljenju u middle of nowhere ! gde bi mogao da svaki dan uzivam u pogledu na "grad" kao sad trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ah, emo. Blejim smaram se, pio prokleto Apatinsko od 2l, bozhe koliko je to odvratno pivo ja nemam rechi. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) probudih se pre sat vremena.. uzeo da overavam wikipediu... rimember rimembr di fift of november d gan pauder trizon end plot, aj si nou rizon vaj ganpauder trizon shud ever bi forgot... :) elem... naleteh na svoju vezhbanku iz drugog razreda sredje... joj nadjoh neki sastav koji sam pisao... kul je... kontam da bi se drashku svideo :)) setih se da su bile cetri teme i da je ova moja bila okean, ostrvo, kovcheg i josh neshto... tipa da te rechi moraju iti pomenute:) ( )... Edited July 7, 2006 by -MiGsa- "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Arrrrr blagoo i zene . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Juce uvece sam zakljucio da nisam u nikakavoj kondiciji moracu da uvrstim malo trcanje u repertoar definitivno. Inace uz malo srece danas mi stize iPod tako da ce ad bidne do jaja weeeeeeeee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 situacija se polako smiruje... za vikend palim za Nish na iformativni razgovor sa "tatom", pa ko prezivi, prichace... oshishah se pre neki dan... i tek sad kontam koliko je lakshe kad je kosa kratka... ustanesh ujutru, opersh kosu i palish na posao... sreca, sreca, radost, uzivancija... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 sad sam "ustao" (nisam ni qntao, al sad sam se razmrdao) i opako razmisljam da opalim na adu popodne... samo dok savatam komsiju da ne idem solo... mozda i sad odma zapalim negde s roskama da obrnem koji krug, zardjatju .... primecujem da pocinjem suvise da koristim ... al ko ga **** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 danas necu nigde da izlazim... odlucio sam da se malo odmorim od shipcenja po gradu 24 chasa... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Idem da spavam :D poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 oshishah se pre neki dan... i tek sad kontam koliko je lakshe kad je kosa kratka... ustanesh ujutru, opersh kosu i palish na posao... sreca, sreca, radost, uzivancija... ← A da vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 danas dajem plazmu pa ranije pichim sa posla pa posle davanja na trg palachinku ololol.. elem, neko mi se ladno posro u lift u zgradi juche.. znachi odma' sam se setio nekog topica o nogiranju od strane zhenske i pomislih 'jebote pa ovo je neko sa rura uradio' olololol e da.. rotore... jel mozhe u neko skorije vreme ako budnesh imo vremena da mi pokazhesh jedan shorty course linux 101 ? :) i tako.. moradem da shljakam sada shto i nije loshe.. brzhe prodje vreme... e da .. kako vrutjine ove delaju na vas? jel se nalivate vodom? recimo da pijem po 4-5 litara na dan... uzhas :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 A da vidi Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 danas dajem plazmu pa ranije pichim sa posla pa posle davanja na trg palachinku ololol.. mmmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 zashto svi ovde misle da ja dilujem plazmu? :DDD ali razmislicu o tom predlogu... :o) NEEE!! NEMOJ DA MENJASH POL!!! Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts