Sa1Nt Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 koje gubljenje vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) Otisao topic, pojavili se trolovi. Jer moram da naglasim ironiju u cinjenici da mi savete o kilazi daje osoba sa nickom f4tso ? xixixixixix Cisto da se razjasnimo, totalno si u pravu za kilazu, ali nije to zbog ishrane. Jedna cetvrtina bureka, 2 jogurta dorucak, 1 sendvic 2 jogurta rucak. Nije ishrana nego nocni rad. Radis nocu , popodne spavas a posle podne izbegavas da se premoris jer opet radis nocu. @Nemanja Da da, da si vestiji mogao bi da prodas nekog od nas kao nestalu kariku. Edited June 27, 2006 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 uf...gledanje na homosexualnost kao na devijaciju ili psihopatologiju je zastarelo...naravno zbog toga sto gej populacija u zemljama sa najvishe kapitala raspolazhe sa mnogo vecim novchanim sredstvima nego hetero majority ali necu sad da se upustam u pogreshan nachin na koji dolazi do gej liberalizacije... mislim da je to ok jer realno josh 3-5 milijardi ljudi na planeti i pocecemo da umiremo, ja na homosexualizam gledam kao na obrambeni mehanizam vrste protiv samounistenja jedini problem sa gay pride paradama je sto ne kapiram njihov purpose i onoga ko ih je osmislio...postoji karneval u riu ali on nije hetero pride parada tj ne postoji hetero pandan tom vidu ponashanja... za kraj kad sam gledao slike nisam mogao a da se ne setim: Banky: Alright, now see this? This is a four-way road, OK? And dead in the center is a crisp, new, hundred dollar bill. Now, at the end of each of these streets are four people, OK? Are you following? Holden: Yeah. Banky: Good. Over here, we have a male-affectionate, easy to get along with, non-political agenda lesbian. Down here, we have a man-hating, angry as fuck, agenda of rage, bitter dyke. Over here, we got Santa Claus, and up here the Easter Bunny. Which one is going to get to the hundred dollar bill first? Holden: What is this supposed to prove? Banky: No, I'm serious. This is a serious exercise. It's like an SAT question. Which one is going to get to the hundred dollar bill first? The male-friendly lesbian, the man-hating dyke, Santa Claus, or the Easter bunny? Holden: The man-hating dyke. Banky: Good. Why? Holden: I don't know. Banky: Because the other three are figments of your fucking imagination! thank you kevin smith =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Cisto da se razjasnimo, totalno si u pravu za kilazu, ali nije to zbog ishrane. Jedna cetvrtina bureka, 2 jogurta dorucak, 1 sendvic 2 jogurta rucak. Nije ishrana nego nocni rad. Radis nocu , popodne spavas a posle podne izbegavas da se premoris jer opet radis nocu. ← matori, to su bapske priče, da trošiš više energije nego što unosiš, mršavio bi, i obrnuto. ne može salo od vazduha da se dobije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 Vidim da se topic rasplamtao u onom smeru u kojem je neko zeleo da topic krene a to nisam bio ja, nisam hteo da pricate o tome da li treba ubijati i istrebljivati gay populaciju nego da vas pitam sta mislite o gay paradama kao vrsti deshavanja, zbog cega nastaju sta se desava i njihov socijalni znacaj u drustvenoj zajednici. Anyway, profesor sociologije mi je rekao da je homoseksualnost drustvena devijacija, ja mu verujem jer mi je to rekao covek koji se bavi time i kome je to posao, shvatam da se ovde ovi neSrbi ponasaju kao najgore Srbende pa sve u stvari poznaju, sindrom mohican all mighty. Ne zelim da pljujem mohicana on je super covek ali je totalno otisao u krajnost sa tim da ne bude "Srbin" u stvari je postao najgora vrsta Srbende gde on sve zna i svima soli pamet, opet ja nemam nista protiv njega i postujem ga sasvim samo mi je smesan u sekvencama kad poludi zbog nekih gluposti i krene da pljuje bez razloga... :) Idemo na topic, po meni te parade ne znace nista stvarno, meni je krajnje iritantno i neumesno da neko na taj nacin izrazava svoje postojanje, to bi bilo na primer da pedofili organizuju paradu i opshte sa decom od 13 godina po ulici, bukvalno isto i sta onda? Dao bi im i brak i status punovaznih gradjana koji svakako jesu, ali da usvajaju decu i prave parade je krajnje bedno i neumesno, dolazi do nekog fanatizma da pokazu drugima kako su drugaciji i kako ih ima. Sto se tice usvajanja dece, pomislite samo da su vama roditelji 2 gay muskarca, kako bi se osecali, jednostavno stvar koja je nenormalna za 99% populacije ove zemlje, ne moze se drustvo zemlje promeniti iz korena, ne treba mrzeti te ljude svakako ali parade i usvajanje dece je way beyond. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 @Seth Zaboga ne, the missing link je nesto bitno, vi ste svuda vidjeni oblik ljudske rase koji se organizuje u rulje radi zastite od prilagodljivog homo sapiensa, vi ste ljudski pandan krdu gnuova koje ne vidi dalje od najblize grbe i smatra da je samo rogato i poslusno ispravno, vi ste najobicnije bioloske cinjenice i nikom ko nema visak vremena u zivotu ne pada na pamet da se raspravlja sa vama, vama upravo treba sagovornik da bi ste poslusno mukali svi u glas a to necu biti ja... niste vredni toga.. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 @Seth Zaboga ne, the missing link je nesto bitno, vi ste svuda vidjeni oblik ljudske rase koji se organizuje u rulje radi zastite od prilagodljivog homo sapiensa, vi ste ljudski pandan krdu gnuova koje ne vidi dalje od najblize grbe i smatra da je samo rogato i poslusno ispravno, vi ste najobicnije bioloske cinjenice i nikom ko nema visak vremena u zivotu ne pada na pamet da se raspravlja sa vama, vama upravo treba sagovornik da bi ste poslusno mukali svi u glas a to necu biti ja... niste vredni toga.. ← Vidis, veoma lepo si to rekao samo fali jedna stvar, zasto je to tako? To je tvoje licno misljenje a nemoj da govoris da zastupas te ljude koji imaju mozak i "vide dalje od svoje grbe", mene zanimaju dokazi na koji nacin si ti dosao do toga i uopste koju ti vecinu zastupas, daj mi tvoje ovlascenje, sta si ti a sta smo mi, da vidimo? Ti upravo radis to po cemu pljujes, mislis da je tvoja rec zakon i mislis da si ti u pravu, sta ako nisi ti u pravu, sta onda? A ne, to sto ti kazes je aksiom ne moze biti neispravno i sigurno je tacno, znaci ti si sam "Bog"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 pederi usvajaju nasu heteroseklsualnu decu.. i u sta ce ta deca da izrastu kada su im tate (ili mame ) pederi.. pa u pedere..ili u retarde neke.. znaci sto vise pedera,manje ljudi na planeti.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Vidim da se topic rasplamtao u onom smeru u kojem je neko zeleo da topic krene a to nisam bio ja, nisam hteo da pricate o tome da li treba ubijati i istrebljivati gay populaciju nego da vas pitam sta mislite o gay paradama kao vrsti deshavanja, zbog cega nastaju sta se desava i njihov socijalni znacaj u drustvenoj zajednici. Anyway, profesor sociologije mi je rekao ^1da je homoseksualnost drustvena devijacija, ja mu verujem jer mi je to rekao covek koji se bavi time i kome je to posao, shvatam da se ovde ovi neSrbi ponasaju kao najgore Srbende pa sve u stvari poznaju, sindrom mohican all mighty. Ne zelim da pljujem mohicana on je super covek ali je totalno otisao u krajnost sa tim da ne bude "Srbin" u stvari je postao najgora vrsta Srbende gde on sve zna i svima soli pamet, opet ja nemam nista protiv njega i postujem ga sasvim samo mi je smesan u sekvencama kad poludi zbog nekih gluposti i krene da pljuje bez razloga... :) Idemo na topic, po meni te parade ne znace nista stvarno, meni je krajnje iritantno i neumesno da neko na taj nacin izrazava svoje postojanje, to bi bilo na primer da pedofili organizuju paradu ^2 i opshte sa decom od 13 godina po ulici, bukvalno isto i sta onda? Dao bi im i brak i status punovaznih gradjana koji svakako jesu, ali da usvajaju decu i prave parade je krajnje bedno i neumesno^3, dolazi do nekog fanatizma da pokazu drugima kako su drugaciji i kako ih ima. Sto se tice usvajanja dece, pomislite samo da su vama roditelji 2 gay muskarca, kako bi se osecali, jednostavno stvar koja je nenormalna za 99% populacije ove zemlje,^4 ne moze se drustvo zemlje promeniti iz korena, ne treba mrzeti te ljude svakako ali parade i usvajanje dece je way beyond. ← idemo opet... 1 - Čovek mo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Vidim da se topic rasplamtao u onom smeru u kojem je neko zeleo da topic krene a to nisam bio ja, nisam hteo da pricate o tome da li treba ubijati i istrebljivati gay populaciju nego da vas pitam sta mislite o gay paradama kao vrsti deshavanja, zbog cega nastaju sta se desava i njihov socijalni znacaj u drustvenoj zajednici. ← LoL kako si naivan pile adolfovo :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Vidis, veoma lepo si to rekao samo fali jedna stvar, zasto je to tako? To je tvoje licno misljenje a nemoj da govoris da zastupas te ljude koji imaju mozak i "vide dalje od svoje grbe", mene zanimaju dokazi na koji nacin si ti dosao do toga i uopste koju ti vecinu zastupas, daj mi tvoje ovlascenje, sta si ti a sta smo mi, da vidimo? Ti upravo radis to po cemu pljujes, mislis da je tvoja rec zakon i mislis da si ti u pravu, sta ako nisi ti u pravu, sta onda? A ne, to sto ti kazes je aksiom ne moze biti neispravno i sigurno je tacno, znaci ti si sam "Bog"... ← jede Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) I da ne zaboravim, gay parade ne bi nikad bilo da se ti (ili neki drugi seksualno nesigurni nazi pizduljavac) nisi setio da nagovori Edited June 27, 2006 by Nemanja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) Da probam kratko... 1. Slazem se sa Lagom i Mohijem.Preterujete sa hejtom na pedere.Ljudi se ne bude jednog dana i kazu "u al je faca onaj celavi iz sex& the city, ocu i ja da budem feg".Radjena su razna istrazivanja i trenutno je aktuelna teza da je stvar zlezda i kolicine hormona koja se dobije jos u materici. 2. Iz ovog prvog direktno sledi moj stav o gay parovima i usvajanju dece.Ako prihvatite da je stvar fizicke a ne psihicke prirode mozete ladno da date gay paru da odgaja dete, jel ako je dobio pravu dozu hormona jednostavno je programirano da se pali na suprotni pol.Drugo, masa hetero parova je totalno nepodobno za odogj dece.Ja znam za jedan kome ne bi dao ni nacrtanu ovcu, al jbg...Trece, postoji masa dece koja zivi po raspadnutim domovima i ulicama, zar nije bolje da se lepo daju na usvajanje?Naravno, cela procedura oko usvajanja dece (uopste, dakle nevezano dal je par strejt ili gay) bi morala da bude jako rigorozna da dete ne bi zavrsilo kod psihopata. 3. Gay parade se organizuju zato sto se masa strejt ljudi pravi da gay populacija ne postoji, oni su kao socijalna grupa marginalizovani.Oni ne vicu "GLEDAJTE ME,GLEDAJTE!!! JA SAM TOLIKO RAZLICITA OD VAS DA IMAM SVOJU GRUPACIJU!!! GLEDAJTE ME !!!" [ Edited June 28, 2006 by shone zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 (edited) idemo opet... 1 - Čovek mo Edited June 28, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 (edited) matori, to su bapske priče, da tro Edited June 28, 2006 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 @marsovci molim ne budite bukvalni kao do sad, i ne hvatajte se za svaku rec, nego procitajte pa razmislite pre odgovora, nemam, niti cu, imati potrebu da se prozivam oko gluposti, pazljivo sam birao reci, da ne razvodnjavamo temu :) unapred zahvalan :) @topik ma boli me kara sto su gejevi ... nek prave parade svoje kompleksaske kad nisu mogli mami i tati da objasne sto su takvi pa traze drugde afirmaciju ... pa sta ako postoje, pa i aleksandar makedonski je bio gej, pa osvojio pola sveta, ali se i u njegovo vreme znalo kako se pravi naslednik ... neko ce sad da kaze da postoje danas medicinske tehnologije za vestacku reprodukciju, a ja cu mu odma' reci da je to zloupotreba medicine, jer zasto bi reproduktivno sposobna osoba usvajala ili vestackom oplodnjom pravila decu? mislim ispadne volim ja tebe al ja bi on(a) da mi napravi dete ... ha fakin ha, nacrtajte mi ... da se deklarisem: ja sam zastupnik ideje da im ne treba dati ni brak ni usvajanje, to sto su zivi i kako zive nije moj problem ... sto se tice njihovog javnog zivota, tipa ulica i to, jebi ga, realno, ima gomila "celavaca" koji ce da se zabavljaju. i obe te grupe (gej i "celava") su mi podjednako devijantne, ali ocigledno funkcionisu nekako ... a i sex na javnom mestu je zakonski regulisan ... poenta je nek se kod svoje kuce prvo izbore za afirmaciju i "prava" pa nek onda sire poglede ... ali ovako (parade) je smesno i degutantno ... zasto ni brak ni usvajanje ... jer ako budu dobili "gradjanski" brak trazice i crkveni ... ne radi se samo o crkvenom, vec o principu "napredovanja" takve ideje. i to ne samo od jedne crkve, vec od svake lokalne ... posto ja to vidim, ne kao pretnju mom nacinu zivota, vec na silu uvodjenje gej nacina zivota svima ... imaju sva prava i slobode kao i bilo ko drugi realno ... zna se zasta sluzi gradjanski brak a cemu sluzi crkveni ... da se ne uplicemo u temu da neko nece brak ... usvajanje ... pa mislim stvaaaarno ... dokle ide ta devijacija, jel vi zaista mislite da ce dva geja podici dete sa sirokim pogledima na svet ili sa otprilike pricom "znas ti hetero, ima ih ok, al vecina bi nas tukla" ... da onako banalno to postavim ... i slicno, zasto da dete trpi eksperiment jednog takvog braka ... mislim ima zaista parova/likova kojima ne bih dao ni plasticnu patkicu za kadu a ne dete, nevezano da li su hetero ili gej ... ali ako cemo tako da pricamo SVAKOME ako zagrebete malo po zivotu nije da uzgaja ni pamuk a kamoli nesto drugo ... drugo je sta mi subjektivno mislimo o nekome ... svako koliko je sposoban/voljan/zeljan ce omoguciti detetu (citajte pazljivo ovo je dvosekli mac)... u principu usvajanje sluzi kao surogat reprodukciji na delu ... s tim da ti gejevi imaju JAKO nadobudnu ideju po mom misljenju o uzgajanju dece ... tipa ne mozemo da imamo fizicki decu, mozemo mentalno/duhovno ... kao da ti dete mozes da oblikujes ... a znam hetero porodicu (jebote zar postoji druge vrste ...) koja je usvojila dete i dete je manje vise oduvek znalo da je usvojeno. usvojeno je iz razloga da bi se pruzilo nekome dom i roditelji, da ne bi imao "usamljen" zivot. stavio sam pod znacima navoda jer u domu za sirocice sve imate, samo ne usamljen zivot, da se pogresno ne razumemo. poenta je sa usvajanjem je da dete treba usreciti i pruziti mu malo vise a ne iz nekog drugog, ne daj Boze devijantnog razloga, imas dete ... i to po svaku cenu otprilike ... i, mislim se, nije mi jasna jedna stvar od manje-vise prvog posta: zasto neki heteroseksualac brani "prava" homoseksualca? (nije hejt) ili se varam za opredeljenje (nije hejt)? ima jedna stvar s kojom nisam nachisto i pitao sam gomilu gejeva koje znam, i drugara koji je posle X godina izjavio da je gej: a sta je to genetski homoseksualac? posto socijalni, seksualni, itd momenat mogu da skapiram da ima neku vijugu, ili manjka, ali bas rodjen ... nisam jos naisao na takvog ... mislim SVI gej likovi koje ja znam (misli se i na osobe zenskog pola) imali su prvo hetero iskustvo (moram da napomenem nikako lose), pa su se tek kasnije "presaltovali" na homo ... i kao "otkrili" se ... i to pomodarstvo mi ide na qrac, pogotovo odraz muske populacije po tom pitanju, kao lezbejke su ok, a pederi nisu ... mislim manje razmisljajte kitom, znam da je lepa fantazija, nekom i java, "dve ribe jedan tip", ali svi znamo da cemo, manje vise na ovom topiku, zavrsiti sa jednom osobom :) a realno gej populacija nije rasna ili ne-znam-kakva populacija vec populacija sa drugacijim seksualnim opredeljenjem ... pa pobogu, nije to ne-znam-kakvo pitanje, realno jel nekog od vas zanima da li onaj s druge strane monitora gura svojoj devojci u dupe ili picku ?? ... ?? mislim razumeo bi da ih je neko kroz istoriju zlostavljao kao crnce ili neke robove slicne prirode, pa kao nemaju prava da sede dok belci stoje i slicno, ali ovo je jebeno ajde svi sad kao da mislite kao mi ... kao ... kao me boli kurac ... mamine sisice sto placu "zivot me nije mazio" ... kroz istoriju je homo bilo pomodarstvo i bice, da ne pominjem biseksualizam u antickih rimljana i grka... prost primer: uporedite spartance i amazonke - ko je vodio bolje bitke ;))) i na kraju cherry on the top: i mogu da mi sviraju za politicki korektno obracanje ... Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 jebem mu mater,zakasnim na pocetak diskusije...elem,slazem se sa Lagom,za koju godinu mislim da cemo svi da se zacudimo koliko je ljudi oko nas biseksualne prirode tako da to sve brze i brze postaje globalni trend,mozemo da ih mrzimo,ali da ih prihvatimo,moracemo...po meni najveca tuga je to sa usvajanjem dece,a ovo ostalo me apsolutno ne dotice zato sto apsolutno ne utice ni na koji nacin na broj recki koji cu drmnuti na mom zidu :))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/5120004.stm ili vam ukratko Prema najnovijim istra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Srećom, ja sam najstariji brat u kući hohohoho :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 -------------------------------------------------------- Dakle ko ono bese ima stariju bracu :)) stijoooooooooooooooooooooooooooooo olololololo :) ← ahahahah to me podseti spike... ih meni je brat peder.... vasha ekselencijoooooo \o/ ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 (edited) ROFL колико политичке коректности, да ти мука припадне. "видите, они су мањина, они су угрожени, намажимо се и ми говнима, да им буде лакше, да не изгледају као да одударају од нас осталих... што је битно да се већина осећа угодно, већину морамо подредити мањинама, и нидо Бог да се неки из мањине осети угроженим, хвала Богу имамо армоју НВО-ова да скочи на и најмањи знак угрожености мањина. заправо, хајде да измислимо неке мањине, монотоно је овако..." овај нови светски добромислећи поредак заснован на правама мањина је имао и свог претходника и експерименталног заморчића у СФРЈ. мањине су биле све и свја, док није отишло толико далеко у нарушавању права већине да је већини прекурчило, па је ухватила мотку. ко ће да заустави већину у "добрим земљама" кад јој прекурчи? да ли заиста мислите да је народ у Енглеској са неке друге планете? и они су стока, као што је пучина свугде стока. ево у САД су дошли евангелистички фундаменталисти у виду неоконса да владају, јер је просечном белом Амеру докурчило да му либерали испирају мозак како је ужасан и како мора да се прилагоди мањинама. није Црња него Црнац. добро, то је још и прихватљиво. онда није ни Црнац него Афроамериканац. ајде де. онда не може ни Афроамериканац, него Американац афричког порекла. шта је следеће? да буде Белац? живи били па видели где ће нас та добромисленост одвести. мислим... тај неолиберално-демократски тренд ће да произведе feedback/backclash баш у земљама које су га највише осетиле на својој кожи. не бојим се ја због тога, како рекох, природа/друштво се сама брани од нарушавања равнотежног поретка. систем се сам враћа у равнотежу. оно што ми је нејасно је како људи могу толико да изврћу чињенице и мењају тезе. није довољно што нико, па ни они тврди не сматрају да педере треба прогонити. сад се мора постићи да буду прихваћени и уважени. еманциповани. онај француски филм "Ормар" је генијалан како показује докле је дошло у хипокризији: лош си радник? хоће да те отпусте? - нема проблема, само реци да си педер, и сви ће да устукну. још ће да те унапреде по кључу. ако си још и Индус педер, загарантован ти је успех. само реци како си угњетен, како ти није лако, како су те дизели малтретирали у школи, и да видиш. има одмах да дође 5 НВО које ће да траже нешто за тебе. мањина је постала оправдање за неуспех. позитивна дискриминација?!?!?!? а НВО је једна од најгорих тековина новог поретка. колико год оне биле добро осмишњене у почетку, данас је дошло до тога да саме себи измишљају посао. Слоба је ужасан! морамо да срушимо Слобу. и срушимо Слобу. и шта сад? па да ли то значи да немамо више шта да радимо? не, нипошто, хајде да смислимо нешто. сад сте сви ужасни! ми ћемо да помогнемо да вас ДЕКОНТАМИНИРАМО. хајде да неког другог прогласимо новим Слобом. морамо да постојимо, морамо да оправдамо финансирање, морамо да будемо у мејнстриму догађаја. хајде да направимо проблем где га нема, а да бисмо понудили своје добре услуге у решавању тог проблема. клатно се занело. сад кад крене да се враћа, биће весело. једва чекам... Edited June 28, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 amerikanac crnachkog porekla ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 Drale je objasnio lepo, deshava se efekat dash mu prst on uzme shaku, jer za svako protivljenje oni kazu diskriminacija, ne smes da ga pogledas na ulici odmah je to diskriminacija, oni zele da uzivaju vise prava od vecine, neko ga opljacka na ulici i to se vodi kao pljacka + diskriminacija, ima jedna lepa south park epizoda gde cartmana napadaju za svaku rec sto kaze da je rasna diskriminacija, idemo totlano u krajnost, svi trebaju da imaju ista prava, gay parovi mogu da rade, da stvaraju, da uzivaju sva prava kao i normalni gradjani i nista vise, stim sto je po meni pravljenje parada i usvajanje dece previse. Sad cu ja da stvorim manjinu WOW addicta pa cemo mi za sve sto mi kazu da kazem diskriminacija, kazu da sam geek - diskriminacija, kazu da igram igrice ko budala - diskriminacija, kad me neko pogleda ja cu reci diskriminacija, jea rajt! Jako je skakljivo pitanje ali moramo svima dati ista prava a ne nekome vishe, nekome manje, tada ce, kao sto je rekao drale, da ode sve u...(kad ustane kuka i motika) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Sve to treba u komoru gasnu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 (edited) E vidis ja bi tebe u gasnu komoru ali iz drugih pobuda. Prvo ukrao si pesmin avatar, ne sto je pesmin nego sto si ukrao avatar. Big no-no !!! Drugo ocigledno imas nesto protiv panonaca, znaci madjara a to je totalno kretenski stav koji neko moze da ima. Ne samo da je pogresan vec i u vredljiv. Ti stvore vredjas mene kao ljudsko bice svojim stavovima. Ocigledno si skinhead, ili ti celavac. Najverovatnije nosis martinke i fajerku, a ides u srednju skolu. Nisi jos dobio postene batine jer oca i majku ne zanimas ili jadni ljudi ne mogu da se nose sa tobom. Nemas pravog uticaja u okolini, samim tim si podpao pod taj novi TREND da je lepo biti skinhead. Ides u kafanu sa svojim maloletnim drugovima gde se obeznanis posle 4-og piva i ides ulicom trazeci negog cigana da prebijes, a ako cigana nema, ti i tvoji debilni drugari ce da odete do najblizeg izloga i da ga razbijete. Mislis da si jak, ali to je samo kad imas 10+ drugara oko sebe. Jedan pekarski samar i upisao bi se u gace. Evo vam demokrate, ovo ste vi stvorili ne mi. Edited June 28, 2006 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts