overkind Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Po celom gradu. Volim da se vozim kroz guzvu i psujem sa taxistima. Ada, Zarkovo, Konjarnik,... Nebitno. Samo da se vozi. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Znas kako, ja da bih dosao do reke/nasipa, sto kazhe kole, treba da prodjem citav centar, pa mi se isto hvata. A sto se voznje tiche, sta znam, ja obicno idem ono nekim sporednim ulicama, ne bih bash pedalirao kroz Kralja Milana, i nije frka. Prechice i tako neki prolazi su najbolji prijatelj bicikliste u beogradu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Zavisi kako koristite bajk. Ja, recimo, vidim voznju bajsa kao sportsku aktivnost. Jedinu sem drkanja koju ja upraznajavam . Tako da volim da ostanem 5 ili 6 sati u sedistu kad vec vozim. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Znas kako, ja da bih dosao do reke/nasipa, sto kazhe kole, treba da prodjem citav centar, pa mi se isto hvata. A sto se voznje tiche, sta znam, ja obicno idem ono nekim sporednim ulicama, ne bih bash pedalirao kroz Kralja Milana, i nije frka. Prechice i tako neki prolazi su najbolji prijatelj bicikliste u beogradu ;) jao, jebote, mislis na one ulice kroz koje ima oko metar slobodnog prostora izmedju auta parkiranih sa obe strane, i jedno centimatar mesta na trotoaru, od tih istih auta? ne mogu da zamislim kako bih tuda prosao bajsom... mislim, nije da hejtujem bg, nego sam navikao na selo, i opustenciju po tom pitanju. Ma ustvari, i kroz Sabac je kulaza biking, a bg me malo i plasi po tom pitanju... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 jao, jebote, mislis na one ulice kroz koje ima oko metar slobodnog prostora izmedju auta parkiranih sa obe strane, i jedno centimatar mesta na trotoaru, od tih istih auta? ne mogu da zamislim kako bih tuda prosao bajsom... mislim, nije da hejtujem bg, nego sam navikao na selo, i opustenciju po tom pitanju. Ma ustvari, i kroz Sabac je kulaza biking, a bg me malo i plasi po tom pitanju... ne kazem ja da tvoji strahovi nisu opravdani, ali valjda smo se svi mi navikli. ono, vozis, znas gde, znas kuda, pazis na ostale oko sebe, i ide nekako. nije da bas ima ulica koje su toliko uske da ne mozhes da prodjes. ako je frka, stanes, sacekas da prodju kola, nastavis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 meni bg skroz odgovara za bajking.. jeste malo zajebano, al na muci se poznaju junaci :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 urban bajking ftw... obozhavam prolazhenje izmedju kola... ti cm`i !:) makar je meni milina kad su kola oko mene, tera me da vozim brzhe i da dolazim do nekog svog limita, poshto znam da ako se sjebem malo mogu da izginem (pricham o onim situacijama kad si na bulevaru, mostu itd... gde nije preporuchljivo itji ispod 40`ak ) (probajte da vozite preko brankovog mosta a da u desnoj traci ide bus srednjoj josh jedan bus i ja eto lepo u levoj... :) ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Meni je najjache kad prodjem pandurima ispred nosa na 2 crvena pa me oni jureeee NFSSSS bajsss edition !!!!FTW!! Urban BG bajking FTW !! again . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 ne lozhi se budalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 (edited) rofl edit: @ kole - podseti me da ti posle RHHa pokazem gde da ides za bajs i da zavrsis posao brzo i lako. Mislim da su moje preporuke prilicno solidne (jel tako drugari? ;)) tako je drugar :P Edited July 30, 2006 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Jeste chuli za novi zakon po kojem tje bajs motji da se vozi sa po predvidjenim stazama i kazna je 1000 dinara ako vozish van zone? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 NAaaaaajbolje, sad kad se ja odva Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 [quote name='Nemesis Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 sumnjam da je čak i naša vlast dovoljno glupa da donese takav zakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 (edited) Znači uzmem bajs u ruke, nosim ga u rukama 200 metara do staze kod Merkatora i onda ga uzja Edited July 31, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Neka naprave stazu pa cu da vozim po njoj. A i ne znam kako to misle da kazne, kad recimo ja krenem na tu stazu po kojoj smem da vozim iz moje kutje. Da nosim bajs na ramenima do tamo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 ma, i ako uvedu... prvo moraju da me uhvate da bi mi naplatili... il da pucaju... tj. nek mi zapishu broj tablica... ololo... ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Mogli bi prethodno da naprave neke kazne sa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 hmm, pa i nije bash tako al ajde... ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 al' smo se svi poredjali u rasponu od 10 minuta da hejtujemo nepostojeci zakon ;)) Al' sto rekoshe oko nekulture, pa onoliko shetaju po stazama za bicikliste, i to malo sto ih ima. Ne samo po adi, vec i po ostalom tom malom prostoru za bicikliste koji postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Mogli bi prethodno da naprave neke kazne sa Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Ovde u Moskvi nemam nameru da kupujem bajs - izgazice me neki kamaz na prvoj krivini Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 hehe ja mislim da ste dosta pricali o biciklu ;) To bi trebalo da bude u istom zakonu, ako vozish bajs van staze 1000 dinkitja, ako shetash po biciklistichkoj stazi 2000. Poenta je da ovi nashi majmuni u zhelji da se dokazuju pred izbore pochinju da tripuju neki red i disciplinu, neko im je neshto pogreshno objashnjavao. Mislim ovakav zakon mozhe samo da shteti biciklistima, oni kao da hotje da ih se oslobode, umesto da budu sretjni shto mnogo ljudi ovde uprazhnjava ovakav vid transporta koji je zdrav. U Evropi chitavi gradovi su povezani stazama i ljudi voze najopushtenije. Imash usput mesta za osvezhenje, mesta za spavanje, sve. Ovi bi opet u Evropu na mala vrata. BICIKLI SU NASA VRATA U EVROPU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 hehe ja mislim da ste dosta pricali o biciklu ;) batitze, priche o rolerashima su u drugom topiku, ne morash odmah da kukash ako te malo zapostavimo :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts