Jump to content

Bicikl...

Recommended Posts

Po celom gradu. Volim da se vozim kroz guzvu i psujem sa taxistima. Ada, Zarkovo, Konjarnik,... Nebitno. Samo da se vozi.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Znas kako, ja da bih dosao do reke/nasipa, sto kazhe kole, treba da prodjem citav centar, pa mi se isto hvata. A sto se voznje tiche, sta znam, ja obicno idem ono nekim sporednim ulicama, ne bih bash pedalirao kroz Kralja Milana, i nije frka. Prechice i tako neki prolazi su najbolji prijatelj bicikliste u beogradu ;)

Zavisi kako koristite bajk. Ja, recimo, vidim voznju bajsa kao sportsku aktivnost. Jedinu sem drkanja koju ja upraznajavam [:)]. Tako da volim da ostanem 5 ili 6 sati u sedistu kad vec vozim.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Znas kako, ja da bih dosao do reke/nasipa, sto kazhe kole, treba da prodjem citav centar, pa mi se isto hvata. A sto se voznje tiche, sta znam, ja obicno idem ono nekim sporednim ulicama, ne bih bash pedalirao kroz Kralja Milana, i nije frka. Prechice i tako neki prolazi su najbolji prijatelj bicikliste u beogradu ;)

jao, jebote, mislis na one ulice kroz koje ima oko metar slobodnog prostora izmedju auta parkiranih sa obe strane, i jedno centimatar mesta na trotoaru, od tih istih auta? ne mogu da zamislim kako bih tuda prosao bajsom... mislim, nije da hejtujem bg, nego sam navikao na selo, i opustenciju po tom pitanju. Ma ustvari, i kroz Sabac je kulaza biking, a bg me malo i plasi po tom pitanju...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

jao, jebote, mislis na one ulice kroz koje ima oko metar slobodnog prostora izmedju auta parkiranih sa obe strane, i jedno centimatar mesta na trotoaru, od tih istih auta? ne mogu da zamislim kako bih tuda prosao bajsom... mislim, nije da hejtujem bg, nego sam navikao na selo, i opustenciju po tom pitanju. Ma ustvari, i kroz Sabac je kulaza biking, a bg me malo i plasi po tom pitanju...

ne kazem ja da tvoji strahovi nisu opravdani, ali valjda smo se svi mi navikli. ono, vozis, znas gde, znas kuda, pazis na ostale oko sebe, i ide nekako. nije da bas ima ulica koje su toliko uske da ne mozhes da prodjes. ako je frka, stanes, sacekas da prodju kola, nastavis.

urban bajking ftw... obozhavam prolazhenje izmedju kola... ti cm`i !:)

makar je meni milina kad su kola oko mene, tera me da vozim brzhe i da dolazim do nekog svog limita, poshto znam da ako se sjebem malo mogu da izginem [:D] (pricham o onim situacijama kad si na bulevaru, mostu itd... gde nije preporuchljivo itji ispod 40`ak )

(probajte da vozite preko brankovog mosta a da u desnoj traci ide bus srednjoj josh jedan bus i ja eto lepo u levoj... :)

( [;)] )...

"Emotions"...

"Feelings"...

They only lead to damage, death and destruction...

al' smo se svi poredjali u rasponu od 10 minuta da hejtujemo nepostojeci zakon ;)) Al' sto rekoshe oko nekulture, pa onoliko shetaju po stazama za bicikliste, i to malo sto ih ima. Ne samo po adi, vec i po ostalom tom malom prostoru za bicikliste koji postoji.

hehe

ja mislim da ste dosta pricali o biciklu ;)

To bi trebalo da bude u istom zakonu, ako vozish bajs van staze 1000 dinkitja, ako shetash po biciklistichkoj stazi 2000. Poenta je da ovi nashi majmuni u zhelji da se dokazuju pred izbore pochinju da tripuju neki red i disciplinu, neko im je neshto pogreshno objashnjavao. Mislim ovakav zakon mozhe samo da shteti biciklistima, oni kao da hotje da ih se oslobode, umesto da budu sretjni shto mnogo ljudi ovde uprazhnjava ovakav vid transporta koji je zdrav.

U Evropi chitavi gradovi su povezani stazama i ljudi voze najopushtenije. Imash usput mesta za osvezhenje, mesta za spavanje, sve. Ovi bi opet u Evropu na mala vrata.

BICIKLI SU NASA VRATA U EVROPU!