Jump to content

znachi nije mi bilo dobro kad sma gledao...

Recommended Posts

Treba biti dovoljno lud za ovako nesto !!!!111

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

He died November 23, 1998 at the age of 35 when his rope broke during a controlled free-fall jump from a rock pillar called Leaning Tower in Yosemite National Park.

ima neko neki video za dl gde se vidi taj controlled free fall.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Nije snimano kada mu je pukao kanap jer je u toku noci iznenadno otisao do neke najvise litice i hteo je da postavi rekord.... ali nije uspeo!!!

ma ne pitam za to, interesuje me kako taj controlled free fall izgleda, kako se izvodi, poshto mi nije bash najjasnije [xx(]

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Ja imam 2 vhs kasete sa Dan Osmanom. I dosta free fall-ova. Pa evo to ti je obicno uze koje se koristi za penjanje i alpinizam. Bandzi ne moze da se koristi jer je suvise rastegljivo. Ovo uze se rasteze al je mnogo grublje i bas te lepo cimne kad skaces kao on. Sto se tice njegovog pada kao sto su rekli neki uze je puklo ali je puklo zato sto je stajalo. Medjutim, posle su rekli da to ne mora da nista da znaci ako uze stoji da ce puci, pogotovo sto se uzad prave da bi izdrzala veliku masu i snagu pri padu i trljanje o stene i led. U svakom slucaju za mene ova i jos mnoge druge smrti ostaju jedno veliko ?

V

ma ne pitam za to, interesuje me kako taj controlled free fall izgleda, kako se izvodi, poshto mi nije bash najjasnije  [xx(]

kao bandzi, samo shto je konopcem vezan za harness na struku. mnogo opasan sport.

btw zeki, uzhe nije puklo. ne postoji planinarsko uzhe od 400 metara, vec ih je lik spajao chvorovima. jedan od njih je popustio i PLJAS.

edit: shta uopshte znachi da je uzhe 'stajalo'?

Edited by Jose Jimenez