Perun Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 E pa greshish... Vidish ja kao pop u PvPu radim isto sto i u PvEu - lechim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Nisam ja rekao da postoje samo dva tri dobra bilda, niti bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Imp. Imp + Imp. FIreball i fel intelect imaju kombinaciju da podignu dps Imp-a na ~100dps. Dodaj CoE na to...Odlicna stvar de se od najcheshtje korishtjenog pet-a u PvE-u napravi solidan izbor za PvP. Ovome josh doprinosi poznati bug, da kada poginesh sa, recimo, Felpup-om, ozivish sa Imp-om. Naravno da ce uvek biti boljih izbora, ali to je odlazak skroz u PvP ili skroz u PvE talente. Ovako zadrzava korisne aspekte i jednog i drugog dela igre (pve i pvp). Blargh Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) yap .. ali bug je ispravljen .. ako summonujesh peta npr sukubusicu ili felhuntera dizesh se sa njima ... medjutim prilichno je velik rizik da koristisish impa posto umre u sekundi a onda grupa ostaje bez bloodpacta . ali opet ako imash fel domination taj rizik je ok i tako u nedogled :D Edited June 27, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Merci, Tarabo. A i reče SS, nema tog baga vi Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 E pa greshish... Vidish ja kao pop u PvPu radim isto sto i u PvEu - lechim. ← Perun - uber healer.....i za pve i za pvp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Perun - uber healer.....i za pve i za pvp. ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Da, Perune, zaboravih da ti odgovorim. Izvini ako sam te ne Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Igram aktivno na dva servera i stvarno je porazno koliko ljudi u wow-u ne znaju neke najosnovnije stvari, kolika im je misterija pročitati forum, izdrndati talent calculator, pitati drugog... :( Mislim, nisam je neki uber pro, ali znam da slo Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Da, Perune, zaboravih da ti odgovorim. Izvini ako sam te ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 hehe ajde svi lepo vratite jednu stranu unazad i procitajte o cemu je ovaj post i ona druga guilda navedena omg koj shit Molten core i navedeni delovi iz onyxie muhahaha znanje imanje i tecah jel si video @ntu skoro ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 hehe ajde svi lepo vratite jednu stranu unazad i procitajte o cemu je ovaj post i ona druga guilda navedena omg koj shit Molten core i navedeni delovi iz onyxie muhahaha znanje imanje i tecah jel si video @ntu skoro ? ← Ma stvar je shto dodju likovi na forum i pochnu tipa "ja ovo.. ja ono.. btw ne hvalim se.. samo kazem, ovo, ono..", znachi je*eni uzas, misle ako su "baje na net-u" da su neki ku*ac :-) btw @nta i kompaniju organizuju neku kantericu vecheras, zvali me ali me boli da idem da igram CS na xp-u :P a i nisam vishe freak :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 a i nisam vishe freak :-) ← omg ovo nisam ocekivao od tebe reci mu da su ga pozdravili blizanci iz Arene i reci da ga i gazdarica Ana pozdravila muhahaha (bivsa riba) znam da zvuci glupo @nta+Riba O_o ali istina doduse bese odavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 omg ovo nisam ocekivao od tebe reci mu da su ga pozdravili blizanci iz Arene i reci da ga i gazdarica Ana pozdravila muhahaha (bivsa riba) znam da zvuci glupo @nta+Riba O_o ali istina doduse bese odavno ← I ti nekom kazes da offtopichari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Ma stvar je shto dodju likovi na forum i pochnu tipa "ja ovo.. ja ono.. btw ne hvalim se.. samo kazem, ovo, ono..", znachi je*eni uzas, misle ako su "baje na net-u" da su neki ku*ac :-) btw @nta i kompaniju organizuju neku kantericu vecheras, zvali me ali me boli da idem da igram CS na xp-u :P a i nisam vishe freak :-) ← Dete, 'ajde idi na adu, igraj taj basket, va Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Radi link nego trebas da kliknes tamo gde pise ide ili kako vec :) ← Aham, vidim.. jbg pojeo mi WoW mozak.. hvala brate, pesmica je OMG! Tralalalalla tralalalal tralallaa tralalalalalal juhuuuu tralalala \o/ Direktan link: Best Song Evah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts