pilauda Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 znaci palo je kladjenje sa ortakom......kako se kaze 'keks' u mnozini? keksovi ili keksi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 My opinion je keksEvi, mada jasamnepismen. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 jebiga, svi koriste gradivni trip, znaci, opet 'keks'... a ako uzmes da je keks samo jedan keks, nemam pojma...kontam da je 'keksi' jer sam to sretao po knjigama i televizijama, ali meni je to gej, ja kazem 'keksovi'... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 da li ima mnozine za to uopste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ^^ to sam sad hteo da napišem,da nema najverovatnije :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 sex=jednina sexovi=mnozina kex=jednina kexovi=mnozina sexi=nije mnozina tako da => kexi isto nije mnozina nema na cemu dovidjenja Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Gde je tm kad ti je potreban :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 1 keks 2 keksa 3 keksa kutija keksa sleper keksa case solved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 1 keks 2 keksa 3 keksa kutija keksa sleper keksa case solved ← setog nema :) znaci dobio sam pare.....wooooohooooooo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 (edited) del Edited June 20, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 A kako se kaze LOVAC u zhenskom rodu ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 hmmmm.. keksi :) Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 A kako se kaze LOVAC u zhenskom rodu ? ← lovica xixixixxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 A kako se kaze LOVAC u zhenskom rodu ? ← zenski lovac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 (edited) zar keks nije pluralia ili singularia tantum, odnosno posebna zbirna imenica koja postoji samo u obliku za mnozinu ili jedninu? nesto kao grozdje, pesak? Edited June 20, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ja isto mislim da je singularia tantum, al nisam siguran.. laaaaaaaazoooooooooooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 dobro igi, onda reci 1 keks 2 keksa 3 keksa 4 keksa 5 ______ (cekam igija) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 a to sve sto ste rekli je napisao doolio 10 postova iznad :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Koliko ja znam, nema mno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 znaci palo je kladjenje sa ortakom......kako se kaze 'keks' u mnozini? keksovi ili keksi? ← Nego, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 A kako se kaze LOVAC u zhenskom rodu ? ← za profesije ne postoji zhenski rod. Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 doktorka? ali ako tjemo kod zhenskih naziva za profesije.. to je u doba socijalizma izmishljeno psihijatar(m.) - psihijatrica, psihijatresa(zh.) (heheh) psiholog(m.) - psiholoshkinja, psihologica(zh.hr.) sudija(m.) - suditeljka, suditkinja(zh.), suditeljica(zh.hr.) a svedok??? (svedochica:)))) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 rvatima je zenski psiholog psihologinja Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 gledajte špice na b92, oni su skoro uveli rodove za profesije.. jebem im ja mater malo soroševsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 doktorka? ali ako tjemo kod zhenskih naziva za profesije.. to je u doba socijalizma izmishljeno psihijatar(m.) - psihijatrica, psihijatresa(zh.) (heheh) psiholog(m.) - psiholoshkinja, psihologica(zh.hr.) sudija(m.) - suditeljka, suditkinja(zh.), suditeljica(zh.hr.) a svedok??? (svedochica:)))) jbga, ruzhna strana izjednachavanja polova u kojoj jezik ispashta.. dovoljno je pogledati bilo koji zvanichni dokument: tamo uvek stoji mushki rod, npr. Tijana Bojovic, Doktor Nauka / Direktor komercijalnog sektora / parapsiholog.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts