Jump to content

FIBA World Championship 2006

Bartuc

Recommended Posts

ako na primer mamlaz poput racihevica i nula poput luke bogdanovica imaju pravo da budu na spisku, ne vidim razlog zashto bi standard bio previsok za radenovica...

Edited by Bartuc

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ako na primer mamlaz poput racihevica i nula poput luke bogdanovica imaju pravo da budu na spisku, ne vidim razlog zashto bi standard bio previsok za radenovica...

ali ipak Bartuce... da pozove nekoga ko ce svoju prvu vaznu utakmicu odigrati na SP (ako ga odredi za 12) je krajnje jadno.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

dobro, tvoj izbor bi bio?

realno :), zamene Miloju nema. potpuno se slazem sa pozivanjem Ercega.

svakako da bi to bio Chabrakapa (kad je bal nek' je bal) ako ne zelimo da nam Luka igra na krilu. :)

Edited by Formica

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

chabarkapa kome odavno nije u planovima igranje za reprezentaciju... dobar izbor...

ako je tako onda bih pre zvao Nikolica nego Radenovica...

ali ipak da ne potvrdjujemo pravilo:"svaki Srbin je selektor" [:)] , misljenja sam da nije dobro pozivati bash potpuno neproverenog igraca ali vreme ce pokazati.

Edited by Formica

Luka je u poslednjih 5 utakmica Partizana ukupno dao 17 poena... o indeksu da ne govorimo :)

kako taj decko prolazi nije mi jasno... :)

Pavlovic otkazao

Selektor reprezentacije SCG Dragan

• 3 weeks later...

16.7.2006. Bormeo,

Italia : SCG - 58:86

Bilo na RAI SPORTu... Italijanima nisu igrali neki standardni reprezentativci, ali je ipak izgledalo fino sa nase strane. Milicic je odigrao skroz ok.

U utorak sa Turcima.

Sta generalno ocekivati?

facebook.com/speed.rs

momci se trude, trchi se dosta, bore se za svaku loptu i ako nije bitna. avdalovic me iznenadio kako je odigrao... i tako. prolaz u chetvrfinale bi bio odlichan rezultat.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

moguce je da ce sos opet dati neki skraceni snimak sutra-prekosutra...

moja preporuka-iskljuchite ton. mislim da onog mentalno obolelog tegeltiju zaista nije dobro slushati...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

18.7.2006. Bormeo,

SCG : Turska - 86:83

Bojan Popovic i Ognjen Askrabic po 12 poena. Ponovo su krenuli fantasticno, ali u drugoj cetvrtini Turska daje 14 poena zaredom. Totalan raspad u tim trenucima. Na kraju egal zavrsnica i pobeda nakon slobodnih bacanja. Sve u svemu, ponovljena je generalno okej igra.. Debitovali su Cvetkovic i Radenovic, i nisu nista uradili. Ja ne znam koja je uloga onog Radenovica?

facebook.com/speed.rs

21.07.2006. Bormio,

SCG : Grcka - 79 : 75

Grcima nije igrao samo Papalukas. Moglo je da bude mnogo vise, malo opustanje u poslednjoj cetvrtini. Milicic 17 poena i 11 skokova.

Sutra u pet protiv Italijana, direktno na RAI SPORT!

facebook.com/speed.rs

Hm, nije da sam nesto pratio sportska desavanja ovih dana, ali danas se u pet igraju dva razlicita mecha u kosharci izmedju nas i italijana.

Jedan je na RTS a drugi na RAI Sport, tako da ipak nije isti prenos na dva kanala. RAI prenosi matorce, dok RTS prenosi mlade.

Matorani dobili 75:70 italiju, koja ocigledno u tim poslednjim trenucima nije bila preterano "zagrejana" da radi penal zavrshinicu ili nesto tome slicno, pa je faul napravljen tek sekund pred kraj pri rezultatu 73:70 sto je nasima dalo priliku da povecaju taj finalni skor.

U drugoj utakmici ovih mladjih, igra se drugi produzhetak jer je posle loshe zavrsnice u glavnom delu nasa repka izgubila priliku da pobedi a nakon trojke u pravom trenutku uspela je da izbori drugi produzetak. Trenutno je 83:81, 2:27min pred kraj.

89:83 na kraju za naše, gg i njima! Idemo u finale!