dovlagsi Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 U extra je bila ona tekma sto su mladi igrali... ona trojka Marasha za drugi produzetak je - nemam rechi! Dakle, odlucujuci igraci su Marash i Mijatovic, kojima je ovo verovatno poslednji put da za njih navijaju i Srbi. Steta. Dobicemo i finale. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 mijatovic je rodjen u hrvatskoj, ziveo u republici srpskoj, a doshao u crnu goru sa tek 10-11 godina, tako da nishta nije nemoguce :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Da, da.. cuo sam da je rodjen u Splitu. To znaci da bi trebalo da ga kupi neki od beogradskih timova, da bi kasnije igrao za nasu repku. Jel to moguce? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Daj ako je dobar kupicemo ga mi, za neke male pare sad dok je mlad. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Dobishe mladi! \o/ 64:58 protiv Turaka. Time su i zvanicno stigli do zlata bez poraza. Svaka cast i njima, vidi se da su se super proveli na prvenstvu, sto je jako vazno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Hehe, izgleda da jebemo ^^. Ne treba da se brinemo mnogo za buducnost osim ako ovim momcima ne daju 152635 mliona dolara pa odluce da ne igraju za repku :P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 pishu da je dragovic vishe "raspolozen" za igranje za srbiju, a mijatovic i marash za crnu goru... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 E a jedno glupo pitanje. Ovaj je juce sve vreme pricao kako je onaj jedan Uzbek presao da igra za tursku, i kako su i neka dva nasa lika dobila turski pasos pa ih fiba dodelila ipak nama? Meni tu nista nije jasno, pa ako moze malo pojasnjenje. Situacija je sledeca... Kako to fiba odlucuje za koga cu ja da igram? Ako recimo imam srpski pasos a nekako me dodele turskoj, recicu terajte se, necu da igram za tursku, ja hocu za srbiju. Ako sam hteo da imam turski pasos, onda ne vidim sta mi se fiba mesha i "vratja" me srbiji, jer u tom slucaju necu hteti da igram uopste i ono, sutiracu na sopstveni kos ako me ubace u igru. Jedino sto ja ovako mogu da zakljucim jeste da su ti neki likovi dobili turski pasos, pa ih ovi "vratili" nama a mi ih iskulirali jer nisu bili patriote pa nisu ni pozvani u repku. Ako mozhe neki od dezurnih moderatora ili ko drugi da mi asistira po ovom pitanju, bio bih zahvalan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 mislim da bi o tome najpreciznije mogao da nam kaze walker, shto se mene tiche, ukratko-stvar je u godinama, ochigledno nash savez ima pravo na neku vrstu arbitraze ako je igrach mladji od 18-ili-koliko-vec godina... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Pa da ali (ne znam da li me kapiras) onda se o tom igracu govori kao o ... komadu namestaja. Kao, dal' ce da ga uzme komshija ili komshica iz drugog ulaza. Valjda i ti igraci oko kojih se "arbitrira" imaju pravo glasa, ono, hocu da igram za ovoga, necu za ovog drugog ... nije da ih teraju bichem da sad taj uzbek igra za tursku, osim ako on to nije hteo. a ako jeste, onda uzbek savez nema sta da se buni, ovaj je tako hteo i cak i da ga dobiju nazad, verovatno nece za njih igrati. Mada ok, sacekajmo walkera ako se javne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 mislim da za to vazi ono pravilo da li je vec igrao za tu selekciju ... dakle ne mozes da igras za srbiju, pa tursku, pa SAD, pa ... tj. imaju neke granice, npr. kada vec odigras mec za A selekciju ne mozes da igras za A selekciju druge zemlje dal 2 godine ili tako nesto ? ne znam kako tacno ovo ide... pretpostavljam da isto vazi i za mladje selekcije ili bar nesto slicno ? Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 USA-Puerto Rico 114-69. Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 sutra protiv Makedonije. u 21:00. inače ceo Pionir oblepljen plakatima i nigde ne pi Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 damn. kada sam chuo da idem u pola 5, 5 u halu, nadao sam se da je tekma u 8. pih :) elem, mislim da su karte 200 i 300. Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 damn. kada sam chuo da idem u pola 5, 5 u halu, nadao sam se da je tekma u 8. pih :) elem, mislim da su karte 200 i 300. du Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 moja prognoza: 60% svih gledalaca će da budu ribe :) a ne, ovo je ipak basket. zbog ovoga radim odbojku :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Razbili smo Makedonce!! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 na kraju je erceg spasio one koji su igrali keca, polozio i blokirao (uz ochigledan faul, ali shta sad) za 15 razlike :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 ^ ne seri? hahaha... :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Bilo fino, ok je bila kolicina ljudi, s obzirom da je humanitarni karakter hepeninga, nadam se samo da 3/4 nije uslo na neke besplatne karte i to, kako obicno biva :) Atraktivnih poteza na sve strane :> ali i standardno opustanje pri velikom vodjstvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Neshto malo sam gledao tekmu na TV-u i prvo shto sam primetio je da je Pionir daleko od popunjenog shto je bruka za grad od 2 mil ljudi kakav je BG...ipak je igrala repka i to jedinu pripremnu utakmicu u nashoj zemlji pa su ljudi mogli malo vishe da se potrude da dodju, pogotovo shto je tekma bila humanitarnog karaktera. Anywayz, bitno da se nije niko povredio a bice zanimljivo na turniru u Singapuru za par dana sa Slovencima, Shpancima i khm khm...Argentinom. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 moram priznati da sam se malo razocharao posetom. ali jbg, verujem da bi usled ovakvih vrmeenskih prilika i sa dzabe ulazom bilo dosta praznih mesta... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Mimo citave price oko kishe, humanitarnog karaktera, ljudi, ovo ono, meni se cini da su mozda sve pravili manje vise u poslednji cas, posto evo, uzimam sebe kao primer, onako, solidno informisana osoba :) pa opet nisam ni znao da se ovo organizuje da nisam recimo prekjuce prosao pored neke prodavnice sportske opreme (na primer) gde je u izlogu bio zalepljen plakat. Da nisam to video, verovatno bih danas na tvu skapirao da ima nekakva utakmica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 kada prichash o poslednjim sekundama, umalo da ja budem spiker na tekmi :) naravno, to je bila pricha na 7 minuta pre pochetka, tj. minut pre predstavljanja, ali ipak se srecom pojavio lik koji radi okk inache. shta ti je organizacija... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 (edited) ne chudi me onoliko mali broj ljudi imajuci u vidu "sjajan" marketing odradjen pre utakmice. bitno je da sam se ja navatao statistika :) btw a tek devojka sa kojom je Tegi dosao... ohohoh :) edit: odrasmo Argentinu. izgleda da su krili karte zbog naseg meca sa njima u grupi. nadam se da nisu mnogo toga sakrili :) Edited August 11, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts