Kole Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ma reci oma lale koliko si para uzeo ceci da joj uradish novi album (neke od rima su evidentno "bolkonske" po prirodi) pa da svi pichimo dalje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Brate ove slike ima u danashnjim novinama tako da neverujem da ja je neki fake or something ← but maaaaaarge, TV said that! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 pa.. kad je čovek mogao da napravi Gospodare sa svim onim efektima i Ronaldinja kako u real-time pogadja prečku, kolika je verovatnoća da svaki 100-ti čovek koji se bavi animacijama uradi ovo? :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ajde Lale priznaj da slushash Cecu kada si sam kod kuce Ne vidim nikakve priznake foto montaze ← evo expert vam je rekao , nije fotomontaza, celulit je verodostojan !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 nema teorije da ona ima ovoliko celulita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 cecu? redovno ... i to sta kad sam sam, i kad nisam sam, i kad se u gradu vozim svojim kolima ja otvorim prozore shirom i slusham "mrtvo more" i "plan b" ... jel sam rekao previshe? ← Znaci ti si taj???? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ko joj je video golo dupe moze da pricha dal ima celilut ili ne ovako nemozemo da dokazemo nishta samo dzabe lupa te gluposti jeste nije to je onaj isti fazon kad smo bili klinci pa jedan kaze moj tata jachi od tvog da drugi kaze moj tata shutne loptu do neba a treci kaze moj tata ima kamion a chetvrti kaze ja nemam tatu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 i onda se cuje TIRIRIIRIRIRIRI........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 VIDEO SAM JE SINOĆ I NEMA CELULITA!!!111one11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 nema teorije da ona ima ovoliko celulita ← A ti si izuchavao njeno dupe at close range? :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 *sniff sniff* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ja sam probo jos odavno, al mi je rekla da idem dok sam mlad... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 A ti si izuchavao njeno dupe at close range? :) ← prochitao je 'females for dummies' Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 female bunzies for noobzors - internet online edition no#3192 :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 A ti si izuchavao njeno dupe at close range? :) ← a ti na osnovu svake fotografije mozhesh da izvalish da li je fotomontazha? :)) poenta je, da na osnovu njenog overall appereance-a nema teorije da su joj dupe i noge ovoliko loshi, ne troshi ona za dzabe toliko para na sebe... a drugo, bio sam joj u kuci ;) doduse pre 14 godina al' nema veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 prochitao je 'females for dummies' ← ah ne, prochitao je jedan moj ortak pa je isprichao meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 a drugo, bio sam joj u kuci ;) doduse pre 14 godina al' nema veze Provale se neracunaju......:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 cela srbija (estrada) je ljubomorna na cecu u svakom pogledu tako da je ovako nesto bilo ocekivano. niko joj nije do kolena. to sto je ona tu gde jeste zbog arkana nije poenta sada. poenta je samo da joj niko nije ni do kolena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Provale se neracunaju......:D ← ishao sam u osnovnu shkolu sa vojinom i nikolom, arkanovim sinovima ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ah ne, prochitao je jedan moj ortak pa je isprichao meni GTR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 GMT ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ne lozite se , sve slike sto su objavljene su fotomontaze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 (edited) i naravno, hirurg montaze photo shop ovo ono, kad hiki izmontira to je poso Edited June 20, 2006 by dzontra.volta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 povrh svega, ako je lik iza (koji svira) zapravo u "orkestru", a ona sve vreme peva publici (i na prvoj i trecoj slici) zar ne bi jos neko na citavom tom koncertu izvalio da se ceci videla bulja dok im je okrenuta ledjima? To bi brzhe od ove slike proshibalo netom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 ovo sam nasao na netu........sad sta je fotomontaza.........??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts