Kal1mero Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 sve i da :D ali :D kako vasa rasprava meni pomaze :D neeeeee ja sam sada odgovoran za vasu "svadju :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 sve i da :D ali :D kako vasa rasprava meni pomaze :D neeeeee ja sam sada odgovoran za vasu "svadju :D ← Pa rekao sam ti sta je prigovor savesti a4 papir na kome na sredini napises da se osecas nesposobnim da nosis oruzje potpis datum i to je to a sto se tiche svadje ... ja sam zavrshio od sada prelazim na taktiku teranja dajrektuma sa topika i to pogodi kako :D AAAAALIIIIIIII preDci olololo Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Pazi na svakakve ljude naletis u vojsci...... Ti ovako upoznajes ljude i intersantni su ti i druzis se sa onim akoji dar imaju nesto slicno tebi, odnosno imate slicna intresovanja......a u vojsci si prinudjen da budes u kontaktu sa ljudima koje uzivotu nikad nebih ni pogledao ...... pa jednostavno skapiras neke stvari..... veruj mi sve to nesvesno deluje na psihu i menja te...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Pazi na svakakve ljude naletis u vojsci...... Ti ovako upoznajes ljude i intersantni su ti i druzis se sa onim akoji dar imaju nesto slicno tebi, odnosno imate slicna intresovanja......a u vojsci si prinudjen da budes u kontaktu sa ljudima koje uzivotu nikad nebih ni pogledao ...... pa jednostavno skapiras neke stvari..... veruj mi sve to nesvesno deluje na psihu i menja te...... ← Moj dijapazon prijatelja je veoma shirok, a to druzenje samo sa ljudima slichnim sebi se zovu predrasude i kao sto rekoh ne treba ti vojska da bi izlecio predrasude ... predci LOL Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Pazi na svakakve ljude naletis u vojsci...... Ti ovako upoznajes ljude i intersantni su ti i druzis se sa onim akoji dar imaju nesto slicno tebi, odnosno imate slicna intresovanja......a u vojsci si prinudjen da budes u kontaktu sa ljudima koje uzivotu nikad nebih ni pogledao ...... pa jednostavno skapiras neke stvari..... veruj mi sve to nesvesno deluje na psihu i menja te...... ← pa ja sam sve to imao :D trenirao sam kosarku a 70% njih nisam gotivio ....bio i na pripremama sa njima :D kao i u skoli :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Hmmm, ici u vojsku znachi: 1. Izgubiti 12-18K dolara plate (6 ili 9 meseci) 2. Izgubiti 6-9 meseci zivota (ne znam na shta) Tako da - paljevina! Da nemam posao, zenu i dete mozda bih sluzio vojsku (naravno civilno), ovako sorry but jebiga. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ali zasto se to sluzenje u javnim ustanovama zove "civilno sluzenje vojnog roka" Neka se prosto zove "drustveno koristan rad" kakkve veze ima rad u gradskom zelenilu po par sati na dan sa vojskom???? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Rekao Taditj da tje vojska od 2010. biti profesionalna, tako da ko mozhe, neka sacheka. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 veee....taman kad napunim 27 dina...znaci izvlacim se:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ja sam se lozio da idem redovno i nekako sam uvek bio protiv civilke, ali sam zbog privatnio-kucno-poslovnih problema morao da idem civilno i na posao uporedo... i ne kajem se toliko... jeste imam tu rembo crtu u sebi, priznajem ali sam sve to prevazisao posle 2 meseca civilke, kada sam se snasao i uvideo sta i kako... ko pere babama bulje u civilnoj je isti onaj retard koji bi prao nekom bulju u regularnom sluzenju samo da mu to kazes, a i iskreno ne znam ko to radi ni u jednom slucaju... nikad nisam ostao 8 sati, tj max 6, min 15 min :) kad se javim dobijem slobodan dan kad hocu, cak sam naucio i pistolj da rasklopim ocistim i sklopim jer radim kao security u bolnici :) a iskreno nikom ne bih preporucio da ide regularno ako nista zbog higijene, jer tusiranje jednom nedeljno 6 meseci? ne hvala, a i utisci regularnog sluzenja od najblizih su bili uzasni po svakom pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 veee....taman kad napunim 27 dina...znaci izvlacim se:) ← Nema shta da se izvlachish - sada mozesh da odlozish do 35-te. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) Do 35?! \o/ :P Znas kad ce da vide?Aliiiiiiii nikad!! :)) /edit: go mohi!! :D Edited June 15, 2006 by shone zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ali mlohi koji se smorio na poslu pa se prepire sa predcima lololol x puta sam pisao na ovu temu...imash 2 extrema: ako ocesh u kasarnu - idi u kasarnu, a ako tvoji oce da te tolerishu da spavash gajbi dok 8h dnevno radish nesto sto 99% shanse ne volish ni malo (ali imash ostalih 16 pomenutoj gajbi) onda idi u civilnu pishe se prigovor savesti, znachi ne samo da necesh da nosih oruzhje nego niti da zhelish da na bilo koji nachin svojim radom potpomazhesh/podrzhavash pripremanje na rat/ratna dejstva i sve to tako... inache, da se mene pita, ja bih srbiji ukinuo vojsku, vishe kesha za socijalu, granice su nam ionako bushne ko resheto, a i jedina stvar zasta nam treba vojska je kad udari neka elementarna nepogoda, a i za tada treba da shljakaju/mo bratja obuchni civilnjaci lalalalalaaaa (vidish migsa ovako se ispravno koristi lalalal...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) Nađi vezu i idi civilno kao gospodin. Onaj od koga vojska napravi čoveka i nije neki čovek :) /edit Go Mohi! Edited June 15, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ololololololol anceDstors... grebi se mohi... smejem se ko kreten... a ovaj Dejrekton je chudo prirode... nego... s obzirom da se ukida vojska... svi odlazhite i zaebi... moj komentar je bio vezan za primoravanje sluzhenja.. a pametan choek preskochi to moranje ako mozhe.... sa tretje strane.. ono shto sam od vojske dobio je sjeban vrat, par odlichnih ortaka, spoznaja da je stanovnishtvo srbije daleko debilnije nego shto to pishu novine... i znam "tako mlada..." i "mahi, mahi..." hteo ne hteo napamet... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 inache, da se mene pita, ja bih srbiji ukinuo vojsku, vishe kesha za socijalu, granice su nam ionako bushne ko resheto, a i jedina stvar zasta nam treba vojska je kad udari neka elementarna nepogoda, a i za tada treba da shljakaju/mo bratja obuchni civilnjaci ← zar nam granice sada nisu u nadlezonosti policije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 a) prigovor savesti ako potpishesh, sluzhish vojsku duplo duzhe nego onaj ko nosi pusku tako da se ne zaleci... b) svakom svoje, ja se ne kajem shto sam sa 18 otishao i zavrshio to sranje, jer ako vec moram da gubim vreme onda cu da ga kvalitetno gubim (smrshao 17 kila, nauchio sve i svashta i stekao gomilu dobrih prijatelja)... danas mozhda ne bih izabrao redovnu, al' tada ne bih ishao civilno ni da mi plate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 dragan je moj heroj :) !!!! Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 chime sam zasluzhio tu chast?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 a) prigovor savesti ako potpishesh, sluzhish vojsku duplo duzhe nego onaj ko nosi pusku tako da se ne zaleci... ← civilno je 9 meseci za pocetak i racunica vam ne ide bash u korist 8h * 5 dana nedeljno * 9 meseci 24h * 7 dana nedeljno * 6 meseci (necemo racunati 9 dana slobodnih posto to ima i u civilnom i u regularnom sluzenju) Jedino je zajeb ako ti uvale kosku neku zescu tipa bolnica/djubretari i sl ali ako ti upadne nesto opusteno ili ako imas vezu mnogo je bolja varijanta. ← eh dragane trolu nash :| Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 pf, rekoh ti sve na ircu ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 vishe kesha za socijalu, granice su nam ionako bushne ko resheto ah, ovo me podseti na ministra policije koji je pre neki dan rekao "granice su porozne, posebno prema susedima" ... sto se vojske tice, jeste to malo cudno, ono, pre 30 godina su se svi tukli da idu u vojsku pa ako ti kazu da si nesposoban hoces da se ubijes, a sad se svi tuku da budu nesposobni :) No, bukvalno sada nema boljeg izbora nego cekati 2010. godinu da to sve ukinu, a regularno sluzhenje bi mozda bilo ok da si negde u normalnoj zemlji... ne kazhem da je tamo u vojsci hotel sa 5 zvezdica, al' cega sve ima kod nas, muka da te uhvati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Pa Evo ga glas razuma :) Samo kad se setim kad su me 92-ge oslobodili, poludeo sam, isao na VMA, VMC i kukao da idem...kakav je bre to posten srbin koji ne moze u vojsku!!!! E onda kad su su drugari poceli da ginu/pucaju s mozgom, bilo je fala geni na ostecenom oku.... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=38576 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) inache, da se mene pita, ja bih srbiji ukinuo vojsku, vishe kesha za socijalu, granice su nam ionako bushne ko resheto, a i jedina stvar zasta nam treba vojska je kad udari neka elementarna nepogoda, a i za tada treba da shljakaju/mo bratja obuchni civilnjaci ← pa samo nam jos fali i policijska drzava ... malo nam bilo 10 dina sankcija ;) Skidam kapu ljudima koji su odrobijali askaru, vojska nekome zaista pomaze da se spuste na zemlju [primer: huligani chiji je dosije u policiji debeo ko rat i mir knjiga] ← huligani su u mojoj kasarni prosli ko bosi po trnju ... pride znam lika kriminalca koji nije smeo da skoci padobranom iz aviona za opkladu da dobije ili izgubi bmw ... kljucevi na stolu ... i nema teorije da idem civilno. ← bio redovno, i nikad bolje zajebavanje na racun drzave ... 9 meseci :) ah da.. i derpei su za civilnu... ← derpei + jehovini svedoci ;)) Ali prilika da pucas iz kalasa i bacas bombe......pa kad ces to moci da radis u zivotu........???? ← ja minirao ... uf kad grune 500gr eksploziva ... JOOOOOJ :)))) @ zerbah jebi ga kad ne umes da se snadjes ;) meni bivsa firma placala pola plate svakog meseca da ima se vratim posle vojske :) @ topik generalno imam do jaja drugara s kim bih isao na kraj sveta da mi upadne gajbi i kaze takva i takva stvar ... to dobijes besplatno u vojsci :) sem tog drugarstva ... ti _zivis_ sa tim ljudima 0-24h, tako da se svasta ima videti ... ko prebeg u inostranstvo iza zice ... ima vojska svoje zajebe, ali kako se ko snadje :) Edited June 16, 2006 by Yevod Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts