rev Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 \o/ super si ispala na ovim vodenim fotkama al stvarno ne delujesh ko da imash 20 godina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 hohoho gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 hahahaha,najbolje je na onoj slici drustvo iz diskoteke,onaj mali gari je skenjan sto je pored ove druge ribe,a ova druga dva mala garija su srecni sto su pored Sheyn,hohohoho :))))))))00 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 sheyn samo pohvale za luk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 e idi shejn, ja taman rek'o ti kachish slidze sa lida pa taman i ja da se vidim =) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 ali kako vam se ciga ubacio iskusno na sliku (za šejn u gruju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 -cekaj kori nije kukao na resize..?? -hmmmm. ^_^. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Shto volim te slike sa mora u fazonu "nismo imali puno kinte pa smo otishli u neko mesto gde zivi cirka 20 ljudi, smorili smo se toliko da smo se sa decom igrali" Jednom u zivotu sam se tako zajebao - dobro je da sam tada imao 15 godina ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 To je taj hejt radnih ljudi zemaljske kugle! prokleti cetvrtak, jos samo 1 dan do vikenda :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 A za vikend ... smaranje :p Eeeee da mi je bazena ko u srbiji, ovde mogu jedino da idem da se gangbangujem sa arapima koji nekapiraju da bazen nije tu da bi se okupali i da neverovatna pojava zvana voda se sprovodi i po kucama. sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Shto volim te slike sa mora u fazonu "nismo imali puno kinte pa smo otishli u neko mesto gde zivi cirka 20 ljudi, smorili smo se toliko da smo se sa decom igrali" Jednom u zivotu sam se tako zajebao - dobro je da sam tada imao 15 godina ;) ← ahaha ,skroz si pogodio nasu pricu :))) otisle smo u dechije odmaraliste , plus u predsezoni :)) ali drustvo je bilo super :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 sheyn, ona tvoja ortakinja izgleda gorostasno :( Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 sheyn, ona tvoja ortakinja izgleda gorostasno :( ← a tek shto je pametna .... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 sto ces sad i videti ... evo pishe trenutno ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 luda_loknica lolollol Link to comment Share on other sites More sharing options...
luda_loknica Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « da da ovo sam ja,sheynina drugarica......mara » Click to show Spoiler - click again to hide... « ova duki me slikala na svakom koraku..... » Click to show Spoiler - click again to hide... « ej duki evo nas zajedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 cekaj, a sto kacis ove slike? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 ^ ROFLFUCKINGMAO btw sheyn na ovoj treco slici ne izgledas kao da imas 9 godina vec kao da si juce izasla iz porodilista lolololll Link to comment Share on other sites More sharing options...
luda_loknica Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 cekaj, a sto kacis ove slike? ← eto da bi ti pitao........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 nisi mi rekao na chatu,dok smo se muvali da imas ribu,kruko :(((((((((((((( ← sjajna upotreba zareza neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Jebote sta ga ljudi luda_loknica, mohican, Stator, killYg0r, Sheyn, Pesma-mrtve-dece, Rapid, shone zlo, ep1c, LaG, f4ts0, Lex Culi ljudi da su neke ribe kacele slike pa pohrtali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 sheyn, ona tvoja ortakinja izgleda gorostasno :( ← kad nadjesh ribu koja nije ruzhna dajesh sebi pravo da prozivash druge ribe ovako si smeshan neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Zar ovde i dalje neko cita pesmine postove? sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 sjajna upotreba zareza ← trebao sam da stavim posle reci "muvali", i video sam,ali me mrzelod a editujem :)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts