AlexG Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Videh da nema nikakav topic vezan za letenje, a posto to spada u ovaj forum i ja se time bavim, rekoh da otvorim topic da vidim ima li jos kolega pilota. Javite se, pa da razmenjujemo iskustva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 oduvek sam hteo da se malo bavim FS-om, al nikako.. šta od hardvera treba za neku noob varijantu? jel džojstik obavezan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 (edited) Za FS2004 ti ne treba nesto preterano, moj konf. je AMD Sempron 2500/256RAM/i neka stara graficka (mislim da je GF 2). Dzojstik je obavezan, jer ako hoces da usavrsis letenje, moras da naucis da poleces, radis approach i sletanje bez pomoci board kompjutera. Ja sam poceo sa Cessnom i sa njom naucis osnove, onda predjes na neki duo-propelerac pa onda na neki jet. Najvise letova obavljam na B737-400, mada je Lear Jet 45 najbolji za savladavanje jet aviona. kao sto bi rekao kolega Modli: Zelim vam lepo vreme puno oblaka ;) Edited June 9, 2006 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 haha, vidimo se u radnji da mi napraviš cenu za tastaturu i džojstik :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 (edited) No problemo, svrati do pola pet da mogu da ti napravim cenu....posle mi ne radi centrala bla bla bla bla Edited June 9, 2006 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Joooj kakvi su to dobri dani bili, samo kad se setim.... Kako sam leteo.. Cak sam imao polozene sve one licence. Mada sam ja najvishe vozio vojne simulacije tipa Su 25 i Lock On, koje su isto mega komplexne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 Ja sam se za sada zaustavio na Private Pilot Certificate, mrzi me da polazem za Comercial Pilot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) Oho ho :) Leti se i te kako :) Inache najvishe shto sam leteo u FS2004 su London - Pariz, Pariz - Beograd i klasika: Beograd - Tivat :) Posedujem Logitech Thrustmaster shto se igrachkica tiche i to je to :) Inache trebalo bi od sledeceg leta da budem na kursu za Commercial Pilot-a u Vrshcu. Edited June 10, 2006 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Imash parice a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) Jok, nego cu da se zaposlim, tu negde u oktobru. Za 8 meseci rada = 5-6k evra + neki kredit cu da dignem, zajmim tu i tamo - voila. Ako uspem da se zaposlim posle, super, ako ne .. Jebiga. -edit- izostavio sam jednu rech Edited June 10, 2006 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Samo vozi brate, nije to bio hejt, lakshe je tvoji da daju ali jbg kad nemaju :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Ja sam oduvek igrao FS na tastaturi.......dok nisam probao na dzojstiku i onda sam se smorio i rek'o dok nekupim dzojstik nema FS...... Sad imam parice, pa koliko kosta neki solidan,ne preterano besan dzojstik.........???? P.S. FS je profi moj stric koji je inace pilot, redovno vezba rute na FS pre nego sto leti........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Ima Edited June 14, 2006 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 U svakom slucaju, ne uzimaj nista pored Logitecha i eventualno Saiteca, da se ne bi za dzabe nervirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 2 us fed marshal: ja sam ti kolega pilot koliko toliko, vozio sam iljushina u mrezi sa ortacima i mogu retji da je bio skroz gotivan osetjaj. onaj ko nije znao (na pr. cali) najbolji avioni su la-5 i naravno yak-3. mada je to vishe bila individualna stvar, nekima je extra chuchao i me-109f. ali nikad nisam leteo civilne pa sam zato napomenuo koliko toliko" Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Ja se za sada zadrzavam na civilnim jer ne bih toliko da lomim ovaj krsh dzojstik :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 LOCK ON je najaca igra sto se tice moderne lovacke avijacije......uradjena je totalno realno...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Kao sto rekoh, vise volim da bacam akcenat na civilnu avijaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 E ali Alex Lock on je najjacha..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Vidim da niste probali Falcona. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 19, 2006 Author Report Share Posted September 19, 2006 Falcon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 falkon kolz d igl, kam in igl igl daun, aj ripit igl daun ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts