Jackal90 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) eeee ovako: --konacno cu rl druga uvesti u wow svet..shto znachi da treba poceti iz pocetka-zajedno....ja sam mislio da igram neku dps klasu-rogue/fury warrior/maybe hunter:)..on ce biti druid..meni najvishe odgovara warr..ali poznato mi je da dps warriori imaju problema sa endgame gildama(shto za druida nije slucaj)..i da li cu biti u hordi ili alijansi..zavisi od servera(igram hordu ceo zivot pa sam mislio da malo promenim)(btw HORDE RULES:))....epa sad frakcija nije bitna vec SERVER.. ako uzmem warra da li cu moci da udjem u neki bolji guild(barem MC)..na tooom Vek'nilashu poshto je to kao server u razvoju..ili ima neki bolji gde necu morati da igram 5 meseci da bih ushao u gild..i kakva je alijansa na vek-u?..samo zelim normalan guild,,ako kojim slucajem upadnem u taj incorporated..bicu najaktivniji clan..ko je odavde u toj gildi?:) e sad neka noob pitanja:).. 1.da li shamanov windfury totem utice i na mainhand i na offhand kod warra i rogue-a..ako je odgovor da..onda cu se kajati shto igram alijansu sa rogueom:) 2.increased 2handed swords +10..ljudi imaju josh +5 pa je to +15skill with two handed swords..e sad..kad je neko za 1lvl veci od mene onda je moja shansa da promashim za 3%veca(ili samo 3%)?.kad je 2lvl-a onda 9%...3lvl-a 17%.. poshto jedan nivo daje +5skill znaci li to da tih +15skil with 2handed swords da ja udaram kao da sam 63nivo?? 3.evo i trece..da li warr generishe rage i offhand udarcima? i preporucite mi neki server gde mi nece biti dosadno.. ty..cya Edited June 8, 2006 by Jackal90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Odgovori na noob pitanja ti se nalaze na allakhazamu, samo nisi lepo tra Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 1.da li shamanov windfury totem utice i na mainhand i na offhand kod warra i rogue-a..ako je odgovor da..onda cu se kajati shto igram alijansu sa rogueom:) ← Da,kol'ko ja znam... Dodu Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 trivia: windfury se ne stackuje sa otrovima na rogue-ovom oruzhju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 Odgovori na noob pitanja ti se nalaze na allakhazamu, samo nisi lepo tra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 warriori imaju problema sa endgame gildama(shto za druida nije slucaj) ← Na ovo sam odgovarao. Ionako će Sirneo da me obri Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Iskreno,ja sam napravio palu i isfurao ga do 30 lvl na veku i koliko sam ja shvatio tamo je boje ne pocinjati u alijansi a za hordu ne znam! Toliko n00bova nisam sreo u zivotu ili sam ja samo sa pogresnim ljudima komunicirao! A sad neko sa tog servera da se javi da me opovrgne! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 pa ko ovde ima chara na veku..ajde pricajte,kakva je situacija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Mislim da ima killy i mislim da on fura pvp tako da nece mnogo moci da ti kaze! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 kiligor je prestao tamo da igra ...bar mi je tako rekao .. iskreno ne preporucujem ni tebi da krenes .. ja sam batali sa burazerom 2 maga na vll 42 Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 pa ko ovde ima chara na veku..ajde pricajte,kakva je situacija? ← Ja imam chara na neku Jumper i ne preporucujem ti taj realm, kasno je za pravljenje chara tamo! Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 (edited) oki jumperu,aaa scione gde ti beshe igrash tog paladina?..cini mi se da si tu opremu neshto brzo nabacio:)..mozda nije brzo ali imam jedan tvoj screen gde nosish shtit i mac u crap opremi:D:) ok znachi vek'nilash otpada..shta mi josh ostaje? Edited June 8, 2006 by Jackal90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 ja sam igrao samo pvp do 10og ranka i prestao da igram posto je server propao . posto je 2-3 normalna guilda ,server je postao recomended ,dosta ljudi rerolalo itd u svakom slucaju vek nije server na kome bi preporucio nekom da igra ,kao ni bilo koji novi server koji je otvoren skoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 ziv se pojedoh od nervoze...evo dva sata uredjujem lvl1 chara..menjam kosu,lice,boju itd,znate vec.. na kojem serveru bih mogao da pocnem da igram sad?..trebace mi max 25-30dana za lvl 60..i ostaju mi 2 meseca letnjeg raspusta za igranje...pa na kojem bih najbrze mogao da udjem u neki ozbiljan(normalan) guild koji radi 40men instance?.?.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 (edited) edit:e killy bash sam hteo da te pitam shto ti pored From:vishe ne pishe vek'nilash nego "stolica" ? srry za ovo slucajno sam pritisnuo reply umesto edit Edited June 8, 2006 by Jackal90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) @Jackal90 : Da imam ceo tier 1 ; 6/8 tier 2 i jedno 28 epica u baggovima + jedan deo avangera :) . Pet guildova radi Ahn quiraj na Ahn quiraj serveru koji je star jedno 4 meseca pa sada vidi :) mi smo na princezi a jedan horde guild je na twin emperorsima :) Zadovoljan sam serverom dobar je pvp etc defnitivno najbolji od svi servera otvorenih posle cuvenog haomarusha najvishe zbog dobrog pvpa insntat ulazish u wsg tokom ceolg dana i za ab je slichno kada je ab nedelja itd naravno smaranje je ako nemash premade ... alijansa pushi dodushe u AV as allways , ali nisam ulazio jedno 3 meseca u av tako da me zabole ;) Edited June 8, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 (edited) ako me neko ne ubedi da krenem na nekom drugom serveru onda cu ovaj AQ..ako ne udjem u dobar guild barem cu videti kako se igra wow:):)... ostao je josh sylvanas-taj me muci:)..kakav je on shto se tice gildi? iz ovog topica nize vidim da ima dosta nashih i u hordi i u alijansi..ali verujte mi nema nista gore nego kad sretnete neprijatelja(a ono nash covek)..kao shto sam ja na haumu sa mojim shamanom "Shamanijak" sreo dwarf huntera-nick Manijak....prvo smo se gledali u oci jedno 5 min i ocajnicki pokushavali jedan drugom da saopshtimo svoja osecanja...i poshto nismo uspeli da uspostavimo vezzzu(jebeni blizz...burr krentokk..bur)..vidim ja plavichastu strelu kako leti ka meni(concussive shot)...i svinja trci ka meni..frost shock..wing clip..windfury...itd...onda smo se gankovali ceo dan..dok nam itemi nisu pocrveneli..eee to ste trebali videti:::moj frost shock skida 150hp na 60-om nivou. (e sad da ovo objasnim da ne pocne sprdanje..crveni itemi+ressurection sickness:) i daj bre nooobovi odgovorite mi na ova 3 noobovska pitanja :)) Edited June 8, 2006 by Jackal90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 1. da 2. da 3. da Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 1. da 2. da 3. da ← hmmm..niceee...moram da probam dual wield sa mortal strike-om:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 mozhesh ti da odesh i u bombaj u indiju da postanesh filmska zvezda...sve se mozhe =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 hmmm..niceee...moram da probam dual wield sa mortal strike-om:) ← Usrecicesh se. Bombay TV ftw Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 hmmm..niceee...moram da probam dual wield sa mortal strike-om:) ← nemoj ... sranje je zestoko ... nemoj dual wield uopste da se cimash Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 word. btw ako bash imash vremena(a izgleda mi da imash) igraj pvp do 13. ranka i posle mozesh da udjesh u koji hocesh guild sa kojim hocesh klasom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 sve zavisi sto se toga tiche koliko si popularan i koliko te vole ljudi ... kada te glavne baje pocnu da bole odmah te svi dizu i nebesa i najskilovaniji si etc :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 oki sad mi samo recite gde ce mi biti bolje:alijansa na AQ ili (alijansa ili horda) na sylvanasu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts