Jump to content

Skuplje primanje po

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma opusteno Therion , samo kazes da zivis u srbiji i mozes lagano da trazis azil zbog nehumanih uslova u drzavi , lopova u vladi i na ulicama...

;)

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

@lag i ostali:

zalite se na porez, a ja ne mogu ni da razmishljam o tome da naruchim bilo shta preko neta

U holandiji je legalizovana marihuana i prostitucija, al zato cete platiti kaznu ako viknete na ulici ili ostavite upaljeno svetlo a izashli ste iz stana - zbog troshenja struje. Svejedno, jeste da smo u usranom polozhaju, al mi se nikako ne dopada ni cela EU i okolina

oO

i u nemachkoj dobijesh univerzalan kljuch od univerziteta ako si tamo profan/dekan/student (jedan jedini koji ne mozhe da se iskopira) pa ako ga sluchajno izgubish placash nove brave na svim vratima i sve kljucheve nove. koja je to odgovornost, a? al te zato ne startuju retardi na ulici da te tuku, ne zhele svi da te zajebu, izvinu ti se ako te zakache na ulici, na peshachkom ti stanu, a plata ti je (makar i samo lemio vrata svaki dan) dovoljno velika da su ti akcije "e, odo ja do pariza, vracam se uveche" sasvim opushtene

jelda da ne bi zhivela tamo? ni ja, u pravu si... retardi. to nije zhivot

neka osoba glupak hehe

i u nemachkoj dobijesh univerzalan kljuch od univerziteta ako si tamo profan/dekan/student (jedan jedini koji ne mozhe da se iskopira) pa ako ga sluchajno izgubish placash nove brave na svim vratima i sve kljucheve nove. koja je to odgovornost, a? al te zato ne startuju retardi na ulici da te tuku, ne zhele svi da te zajebu, izvinu ti se ako te zakache na ulici, na peshachkom ti stanu, a plata ti je (makar i samo lemio vrata svaki dan) dovoljno velika da su ti akcije "e, odo ja do pariza, vracam se uveche" sasvim opushtene

jelda da ne bi zhivela tamo? ni ja, u pravu si... retardi. to nije zhivot

Ja hoću da živim tamo, a gde je to mesto i kolko je udaljeno od moje adrese, ja živim na ovoj adresi:

Univerzum

Mlečni put

Solarni sistem

Planeta Zemlja

Kontinent Evropa

Država Srbija

Grad Beograd

Zvezdara

Vukov Spomenik

Nisam izbirljiv, ali voleo bih da je destinacija bar u okviru Mlečnog puta...

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

@ Dz

Shta ti se konkretno ne dopada? Objasnio je fragman necu da ponavljam...

Tako kaze moj ortak koji je otishao u Chesku da sljaka....lik je dobio sljaku u firmi kod njegovog ujaka na gradjevini koja je extra placena(ortak je jako dobar majstor), stan samo za sebe da koristi bez da placa kiriju, jednostavno lik je imao sve uslove da normalno zivi, zeza se, zaradjuje...vratio se posle 3 meseca sa argumentom- ' BRATE, ZNASH KAD CESH TAMO MOCI OVAKO OPUSHTENO DA SE NASHMRCESH SPIDA!'.... eeeeeeeeeeeee bre!

Shta da kazesh takvom liku? Doshao ovde shmrche spid, zaradjuje 10Xmanje i prdi nam kako je preko sranje.

Ne dopada ti se da vozis dobra kola, ides na letovanje gde hoces, kupujes sta god hoces, setas slobodno ulicom bez ikakvog straha&uzivas u zivotu?!?

LOL, ali ROFL jebote.

Jovana je u pravu, serendate mnogo. ubuduce, pravo da razgovaraju o tome kako je na Zapadu, imaju da pricaju samo oni koji su izasli iz svog sela, a ne drug mi je rekao da mu je mrmot ispricao kako je meda video da Englezi imaju teleport. Budimpesta, Segedin i Paralija se ne racunaju kao odlazak u inostranstvo.

@Lag:

:*

izbaci to iz sebe... [;)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

LOL, ali ROFL jebote.

Jovana je u pravu, serendate mnogo. ubuduce, pravo da razgovaraju o tome kako je na Zapadu, imaju da pricaju samo oni koji su izasli iz svog sela, a ne drug mi je rekao da mu je mrmot ispricao kako je meda video da Englezi imaju teleport. Budimpesta, Segedin i Paralija se ne racunaju kao odlazak u inostranstvo.

@Lag:

izbaci to iz sebe... icon_smile_wink.gif

Ja bih se vishe nasmejao na vas koji pljujete zivot napolju, a branite ovo govno od zemlje. Ne cvetaju napolju ruze, treba dobro da se zapne, ali u odnosu na zivot u ovom govnetu, to je nebo i zemlja.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

LOL, ali ROFL jebote.

...ubuduce, pravo da razgovaraju o tome kako je na Zapadu, imaju da pricaju samo oni koji su izasli iz svog sela, a ne drug mi je rekao da mu je mrmot ispricao kako je meda video da Englezi imaju teleport. Budimpesta, Segedin i Paralija se ne racunaju kao odlazak u inostranstvo...

Pa, ti onda ocigledno nigde nisi isao...

LOL, ali ROFL jebote.

eh posto dakica ima pravo da sere onda ce reci

drale sranje ti ova drzava

amerika je za nas amerika

Jedva chekam da odem iz ove zemlje.

[:(]

Ja bih se vishe nasmejao na vas koji pljujete zivot napolju, a branite ovo govno od zemlje. Ne cvetaju napolju ruze, treba dobro da se zapne, ali u odnosu na zivot u ovom govnetu, to je nebo i zemlja.

не пљујем живот напољу, па нисам луд, али немам нереалну слику о обећаној земљи/земљама, нити мислим да је овде толико срање, нити мислим да немамо будућност у Србији.

проблем је што се људи ухвате једног аспекта па крену да објашњавају како је Запад светлосним годинама испред нас, али пропуштају целину да обраде. понекад кад слушам такве приче питам се да не живим можда у Албанији или Афганистану.

Pa, ti onda ocigledno nigde nisi isao...

очигледно...

drashko je car ^_^

eh posto dakica ima pravo da sere onda ce reci

drale sranje ti ova drzava

amerika je za nas amerika

не слажем се.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.