Jump to content

Takmichenje

banman

Recommended Posts

Ako se odlucimo za maje, onda cu vam ja svakako poslati grafike koje RUR koristi, zupcanik, 3d zupcanik, rur font i slicne stvari. Ipak, mislim da mozhda nije loshe ni da citava stvar bude izborna, posto mozhda neko ima bolju ideju za logo, ili bash taj zupcanik, pa napravi neki "pravi hit".

hm... aj ovako

blankomajca8mb.th.jpg

evo blanko maje(sry za kompresiju, al nemam neki net)

ovo sam samo nafrakao na brzinu, ali bi valjalo da se javi neko ko zna koja je rezolucija u stamparijama , da znamo kolika velicina treba da bude....(bitmapa naravno [:D])

a tema je RuR kao rur.... lucky daj materijal....

i po meni treba sam da se "obradi" to sto da , a ne totalno preradi (to moze svako i za sebe)

who je za [:p]

Edited by Junkie

Pazite ovako ... nickovi na ledjima su odavno odbaceni i u nasoj nekoj "internoj" spiki, tako da od toga verovatno nece biti nista. Ekonomski momenat cini odredjeni deo price, ali u zavisnosti od stampe, mozhe da ne znachi nista.

Sto se tice majica i slicno, nemam apsolutno nikakav problem da se uzme ovako kao majica i da na nju metnete logo, ali je meni on potreban i u svojoj "obicnoj" varijanti, high-res, da bi to posle moglo da ide u stampu. Znachi tu majicu sa logoom koristite samo za demonstraciju i vasu ideju kako to treba da izgleda.

A ja cu vec onda danas kasnije napraviti pravila i sve.

pored cinjenice da je tipicna metal majica ;) ima vise problema kod ovakve stampe.

1. Ima suvishe boja, sto automatski odbacuje 90% nacina stampe.

2. Nacin koji je moguc jeste putem preslikacha, sto znachi da se citava takva slika stavi na majicu, sto je potpuno neprakticno jer em ruznjikavo izgleda, a em se mnogo vise covek znoji ... i tako :)

ja i dalje chekam prototip 'rur rebus logoa' za koje sam idejno reshenje dao pre neke 3 godine (malo r u velikom R, a oba uradjena kao zupchanici...)

i otju majcu kojoj na ledjima ispod velikog "rur" ima ima veliko "Kole =o)" =oP

ou jea!

elem, svidja mi se ideja... ne bi bilo loshe da nosim RuR majicu u Scotland :) da imam chime da se dichim :D

a moglo bi i da bude takmichenje za rur radnichko odelo :D

Edited by Zlajonja

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

za rur paintball uniformu :) (ako nije vec neko rekao)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.