Lucky Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ako se odlucimo za maje, onda cu vam ja svakako poslati grafike koje RUR koristi, zupcanik, 3d zupcanik, rur font i slicne stvari. Ipak, mislim da mozhda nije loshe ni da citava stvar bude izborna, posto mozhda neko ima bolju ideju za logo, ili bash taj zupcanik, pa napravi neki "pravi hit". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Bolje nemoj, na kraju će ispasti gomila majica sa gramofonima i RUR logoom :))) Najbolje su mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Najbolje bi bilo da koristimo 0 i 1 umesto slova :) Jednostavno, neko napravi lejer sa crnom ili belom majcom na koju mozemo da stavljamo svoje ideje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) hm... aj ovako evo blanko maje(sry za kompresiju, al nemam neki net) ovo sam samo nafrakao na brzinu, ali bi valjalo da se javi neko ko zna koja je rezolucija u stamparijama , da znamo kolika velicina treba da bude....(bitmapa naravno ) a tema je RuR kao rur.... lucky daj materijal.... i po meni treba sam da se "obradi" to sto da , a ne totalno preradi (to moze svako i za sebe) who je za Edited June 8, 2006 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 slazhem se i gledajte da se to uradi pre nego shto prodje leto a onda za zimu da pravimo hoodies :) bez nickova na ledjima molicu, to je previshe geeky i mislim ekonomski apsolutno neisplativo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Pazite ovako ... nickovi na ledjima su odavno odbaceni i u nasoj nekoj "internoj" spiki, tako da od toga verovatno nece biti nista. Ekonomski momenat cini odredjeni deo price, ali u zavisnosti od stampe, mozhe da ne znachi nista. Sto se tice majica i slicno, nemam apsolutno nikakav problem da se uzme ovako kao majica i da na nju metnete logo, ali je meni on potreban i u svojoj "obicnoj" varijanti, high-res, da bi to posle moglo da ide u stampu. Znachi tu majicu sa logoom koristite samo za demonstraciju i vasu ideju kako to treba da izgleda. A ja cu vec onda danas kasnije napraviti pravila i sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Pa to je i bila ideja. Majca bi samo predstavljala na shta bi to lichilo. Logoe bi normalno dostavljali zasebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 pored cinjenice da je tipicna metal majica ;) ima vise problema kod ovakve stampe. 1. Ima suvishe boja, sto automatski odbacuje 90% nacina stampe. 2. Nacin koji je moguc jeste putem preslikacha, sto znachi da se citava takva slika stavi na majicu, sto je potpuno neprakticno jer em ruznjikavo izgleda, a em se mnogo vise covek znoji ... i tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ne znam... nekako lici na metal fazon. barem meni. ne znam kako drugima. Ma znam bre, ovo je bilo zezanje :) Kad bude pravi konkurs potro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 A shto ne bi uradili neki dizajn gde bi bilo mnogo nickova na majci? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ja i dalje chekam prototip 'rur rebus logoa' za koje sam idejno reshenje dao pre neke 3 godine (malo r u velikom R, a oba uradjena kao zupchanici...) i otju majcu kojoj na ledjima ispod velikog "rur" ima ima veliko "Kole =o)" =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 do you want to wear a name tag to work? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) ou jea! elem, svidja mi se ideja... ne bi bilo loshe da nosim RuR majicu u Scotland :) da imam chime da se dichim :D a moglo bi i da bude takmichenje za rur radnichko odelo :D Edited June 10, 2006 by Zlajonja Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 lucky daj materijal... ja sam ozbiljan... i uvek valja vezbanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 za rur paintball uniformu :) (ako nije vec neko rekao) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 skupo & bezveze, t-shirtz ftw.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Laki aj pravi pool pa da se bacimo na posao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts