Jump to content

Dresura ljubimaca...

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hm...moja drugarica ima macku...i ona dobija neki napad svremena na na vreme...i u tom treunutku se nakostresi i pocne nevidjeno da juri po kuci oko nekog zida jedno min dva :D izgleda strasno smesno :D

Нема  будућности без истине.

Brate ja je postavim na pesak ali ona samo ode sa njega... Kako ja da pogodim kada se njoj sere?

Danas se israla na sred hodnika, ja je lupio po bulji (ne jako naravno) ona se posle 10 sec ispishala na kauchu... Kao da mi tera inat...

Sada vishe ne prichamo... [^]

Edited by VoOdoO_MaN

Got some minuses for free?

• 1 year later...

Sinoc sam dobio malu Angorsku machku... Ima 2 meseca i josh je mala i ne zna sve stvari...

Zanima me (ko ima iskustva) kako dresirate svoje ljubimce (tipa da kaki na svoj pesak, da zna gde da pishki, da zna gde joj je uvek zdelica sa hranom itd).

P.S. Govorim o malim ljubimcima ne o matorim ...

moji svi ludaci su sami naucili da shoraju u pesak a mozes i da pokupis to gde se ukenjao i bacis u taj pesak i onda ce on/ona to krenuti da zatrpava..

inace,citala sam da ako zatrpava bas puno onda ima bas veliko postovanje prema tebi i plasi te se ;)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

brate kolki topik a nema nishta lakshe nego machku nauchiti da ide u pesak wtf tj najcheshce ne morash nishta ni da joj pokazujesh sama ode

e sad... ako hocesh da je nauchish da vrshi nuzdu u wc sholji>

stavish pesak taj u kupatilo

i prvo se nauchi tamo da ide

i onda pomerish pesak na wc sholju

i na kraju sklonish skroz pesak i od tad ce pravo u wc sholju...

naravno moze uvek da se desi da upadne u istu tako da bolje da sachekash da malo poraste za tu akciju

oO