VoOdoO_MaN Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Sinoc sam dobio malu Angorsku machku... Ima 2 meseca i josh je mala i ne zna sve stvari... Zanima me (ko ima iskustva) kako dresirate svoje ljubimce (tipa da kaki na svoj pesak, da zna gde da pishki, da zna gde joj je uvek zdelica sa hranom itd). P.S. Govorim o malim ljubimcima ne o matorim ... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Pa ja sam svog machka istrenirao da mi vratja kuglicu papira, i to samo zato shto je provalio da tju opet da mu bacim. Inache pishao je gde je hteo... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 BATINA JE IZ RAJA IZASHLA!!!!!111 -by Tjirin tjale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 moja macka je sama ukapirala da treba da pisha u kutiju sa posebnom smesom (moze i pesak ali ne upija miris tako dobro), ali mi i dalje ponekada cela kuca mirishe na macku, posebno kada mu prorade zlezde u doba parenja. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 odnesi je u pesak i pokaži da tu može da se kopa, to bi trebalo da je dovoljno na hranu će sama naučiti gde treba da ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 pa ako hoces da je naucis da cuva kucu od provalnika namucices se :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Sto ne nauci sama uz malo pomoci nema sanse da joj utuvis u glavu... kaznjavaj je kad pravi stetu i to je as far as you can go a da ne dobijes psihoticnu macku koja se po ceo dan bije sa tobom... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Sto ne nauci sama uz malo pomoci nema sanse da joj utuvis u glavu... kaznjavaj je kad pravi stetu i to je as far as you can go a da ne dobijes psihoticnu macku koja se po ceo dan bije sa tobom... ← Sve ti je rekao Shekk, bas sam ga dobro dresirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Ja kada sam imao malu macku,brzo je naucila,mozda isti dan,secam se da kada se ispiskila odma sam je gurnuo u pesak i tako je i naucila, takodje se stalno sakrivala ispod kreveta i grebala mi noge ne znam od koga je to naucila ;((( Zdrelica sa hranom? Bacao sam joj slanine samo tako ^.^ (i nikad,ali nikad ne prashi malu macku sa onim sranjima protiv buva,ali toj tvojoj macki ni ne treba to ja mislim,posto ako se ne varam to je kucna maca?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 Hvala na savetima :) To je mala machka stara 2 meseca, zove se Kleo. Naravno da je kucna machka. Nervira me shto je hiperaktivna... ne mogu da spavam uopshte od nje ... ali mnogo volim machke pa trpim :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 budi srecan dok je hiperaktivna , jer posle godinu dana se strasno ulenje i samo jedu/spavaju/jedu :P smor.. a sto se tice dresure , ako ti se ukaki ili upishki to sto je obavila ,ako se ne gadis prenesi u posudu sa peskom ( najbolje je da kupujes pesak u petshopu jer oni upijaju smrad a ima i mirisljavih ) i onda ubacis mache u posudu sa peskom i ono omirise taj svoj obavljeni rad i u sustini ponovish to nekoliko puta i naviknuce se ;) nije to ko kuche ..mache brzo nauci :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 pa ako hoces da je naucis da cuva kucu od provalnika namucices se :) ← haha, ovo me podseti na komshijinu macku, kad god neko udje u kucu ona mjauce, onako nenormalno, vishe se dere nego shto mjauce :P, lude macke Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 nije to ko kuche ..mache brzo nauci :) ← otkud ti ideja da je macu lakse dresirati nego psa? :) svinju je najlakse izdresirati, kad treba da se nauci da obavlja nuzdu u cosku, pospe se hrana po delu gde je obavila nuzdu (a ne sme) a fekalije se prebace u cosak, gde treba da vrsi nuzdu.. mozda uspe i sa mackom :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Ma najbolje da joj kupi ebeni "pampers cat" ili da joj ne daje da husa, pa tako nece ni kenjati... :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Nervira me shto je hiperaktivna... ne mogu da spavam uopshte od nje ...← desni klik / properties / disable hiperactivity.. @nigger najjace resenje.. a, vremenom ce prestati da bude i hiperaktivna, dve muve jednim udarcem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 sto je jedan ortak uradio, izdrobio je machki pola exera u hranu... uradi to i videces hiperaktivnu machku :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 taj je bolesnik...nerviraju me izdrkavanja narkomanskih vlasnika na kucnim ljubimcima...mislim da nema coveka koji je pusio travu a da ima psa,da nije pokusao da navari psa... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 moj ker guta prishostatike pa vi gledajte :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 ja mom keru dajem kosti kad ostanu od rucka a nekad i mesa kad ostane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 AHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH znači nije sam sadr Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 voodoo jel mozes nekako da nam pokazes sliku mace? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 "Ljudi ne dresiraju machke, machke dresiraju ljude" tj ako toliko gotivish machku vremenom cesh se naviknuti na njene debilarije (ali show program je sto ne smesh da ih ljutish kad odrastu...znachi priche o machkama koje ti ukradu nesto tvoje i bace/zakopaju...ludilo =o)...ono, za nuzhdu cesh je nauciti ali to je manje vishe plafon. ako ocesh zhivotinju koju je mogutje dresirati uzimash psa, machka je macka =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 voodoo jel mozes nekako da nam pokazes sliku mace? :) ← koliko ovo bolesno zvuči... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 pwned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Italijani nabolje dresiraju machke... da uskachu u lonatz Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts