Jump to content

Dresura ljubimaca...

Recommended Posts

Sinoc sam dobio malu Angorsku machku... Ima 2 meseca i josh je mala i ne zna sve stvari...

Zanima me (ko ima iskustva) kako dresirate svoje ljubimce (tipa da kaki na svoj pesak, da zna gde da pishki, da zna gde joj je uvek zdelica sa hranom itd).

P.S. Govorim o malim ljubimcima ne o matorim ...

Got some minuses for free?

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

moja macka je sama ukapirala da treba da pisha u kutiju sa posebnom smesom (moze i pesak ali ne upija miris tako dobro), ali mi i dalje ponekada cela kuca mirishe na macku, posebno kada mu prorade zlezde u doba parenja.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Sto ne nauci sama uz malo pomoci nema sanse da joj utuvis u glavu... kaznjavaj je kad pravi stetu i to je as far as you can go a da ne dobijes psihoticnu macku koja se po ceo dan bije sa tobom...

Sve ti je rekao Shekk, bas sam ga dobro dresirao. [:D]

Ja kada sam imao malu macku,brzo je naucila,mozda isti dan,secam se da kada se ispiskila odma sam je gurnuo u pesak i tako je i naucila, takodje se stalno sakrivala ispod kreveta i grebala mi noge ne znam od koga je to naucila ;(((

Zdrelica sa hranom? Bacao sam joj slanine samo tako ^.^

(i nikad,ali nikad ne prashi malu macku sa onim sranjima protiv buva,ali toj tvojoj macki ni ne treba to ja mislim,posto ako se ne varam to je kucna maca?)

budi srecan dok je hiperaktivna , jer posle godinu dana se strasno ulenje i samo jedu/spavaju/jedu :P smor..

a sto se tice dresure , ako ti se ukaki ili upishki to sto je obavila ,ako se ne gadis prenesi u posudu sa peskom ( najbolje je da kupujes pesak u petshopu jer oni upijaju smrad a ima i mirisljavih ) i onda ubacis mache u posudu sa peskom i ono omirise taj svoj obavljeni rad i u sustini ponovish to nekoliko puta i naviknuce se ;)

nije to ko kuche ..mache brzo nauci :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

pa ako hoces da je naucis da cuva kucu od provalnika namucices se  :)

haha, ovo me podseti na komshijinu macku, kad god neko udje u kucu ona mjauce, onako nenormalno, vishe se dere nego shto mjauce :P, lude macke [:D]

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

nije to ko  kuche ..mache brzo  nauci  :)

otkud ti ideja da je macu lakse dresirati nego psa? :)

svinju je najlakse izdresirati, kad treba da se nauci da obavlja nuzdu u cosku, pospe se hrana po delu gde je obavila nuzdu (a ne sme) a fekalije se prebace u cosak, gde treba da vrsi nuzdu.. mozda uspe i sa mackom :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

taj je bolesnik...nerviraju me izdrkavanja narkomanskih vlasnika na kucnim ljubimcima...mislim da nema coveka koji je pusio travu a da ima psa,da nije pokusao da navari psa...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

"Ljudi ne dresiraju machke, machke dresiraju ljude"

tj ako toliko gotivish machku vremenom cesh se naviknuti na njene debilarije (ali show program je sto ne smesh da ih ljutish kad odrastu...znachi priche o machkama koje ti ukradu nesto tvoje i bace/zakopaju...ludilo =o)...ono, za nuzhdu cesh je nauciti ali to je manje vishe plafon. ako ocesh zhivotinju koju je mogutje dresirati uzimash psa, machka je macka =o)