Lucky Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ponovo sam insomničan, sada je 3AM i po prvi put sam jedini na forumu. http://img69.imageshack.us/img69/9190/jedini2dl.jpg nisi bash na celom forumu, vec na jednom njegovom delu, al' ajd' sad ;) jednom sam probala te trvoje sume od chemrea.... shume od chemera definitivno postaju drugi naziv za tu pesmu ;} ust'o fino, bash sam se lepo naspavao, trebalo mi je. Sad kao dorucak, malo kakve vesti, ovo ono, pa ondaK do grada popodne, i tako. standardno. Posle fudbal, onda zvezda-partizan, i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) Ajde prekinite da postujete kad ste "pijani" stvarno pocinje da smara. Covek kad je pijan treba da povraca i spava. ← Važno je da uvek uspe da stavi njegovog smajlija na kraju ma koliko god bio pijan :) probudili me kamioni i bageri,radna atmosfera na jednom placu :/ Dorčkovao,burazer dobio original Painkillera, :l Edited June 18, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 -jedva sam spavao jutros. -mnogo mi vrutje. -jedva cekam kraj ovih ispita da odem na more. -tasos, ovo ono. -kapiram da tje ceo beograd da bude tamo. -al' aj ni'e bitno. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Ustao, zub ne popusta, ali tu je nova kolicina Brufena :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 750ml Nirvane sabija vrucinu... nije mi dobro :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ciganjska muzika od ranog jutra ..jooooo .. luis i nishava ;))) nasla sam svoju omiljenu muziku sa 20 godina :))) idem da ucim ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Ustao, zub ne popusta, ali tu je nova kolicina Brufena :)))) ← Uzmi Aulin, ima da se osecash ko nov :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Uzmi Aulin, ima da se osecash ko nov :) ← Meni samo Brufen resava stvari.....mmmmmm 800mg :))))) Osecam se ko Migsha sinotj :))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 nemojte da preterujete sa lekitjima:)...btw bio do trafike da uplatim kredu za mob...i ispred mene neka mlada mama sa bebom u kolicima trazi novu cecu...ali avaj prodavacica nije imala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 naravno da je i to paravan. edit> pa ovo je ebeni net, sve je paravan. poenta je da u svakom paravanu postoji % sustine. ← *khm* "welcome to the internet, where men are men, the women are men and the children are FBI agents" legao u pola 4, u 6 me po prvi put nakon 5 ili mozda i vishe godina probudio grch u listu...gospode kako sam zaboravio taj bol...sinotj u klubu neka zla moderna rok/stalijevetj muzika...ono malo riba koje nisu bili battle dwarfovi okruzheno ne sa 1 nego sa 3 tipa...no sa dovoljno vodke u red bulu i battle dwarf ima svojevrstan sharm ;oD edit jeste dule, kazhi im da ne preforsiraju lekitje da bude vishe za nas bLekare ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 legao u pola 4, u 6 me po prvi put nakon 5 ili mozda i vishe godina probudio grch u listu...gospode kako sam zaboravio taj bol...← e i mene grč u levom listu drži već drugi dan. totalno ne znam šta da radim. iskreno se mislim o kupovini štaka. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 pojeo sam juche tonu sladoleda koji je napravila keva, pa me danas boli grlo. Ko mi je kriv kad sam zeljnik najgori od sve dece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 kalcijum, magnezijum, kalijum...najcheshtje je nesto od toga...znachi mleko, paradajz i...pa...tablete magnezijuma =o) a onda za oporavak mishitja od grcha mnogo vode i c vitamina =o) yay kako sam pametan nedeljom ujutro...a sada je popodne ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 fino se proveo sinoć, sad idem ćaletu da prebacim telefon na pulsno biranje (kupio je neki dect, nije to jednostavno, treba u meni da se uđe), pa da obiđem drugare koji igraju paintball, maznem neko mesište u duff-u, pa ćemo videti dalje.. :) ali devojcice!!! majko moja... u moje vreme nisu bile OVAKVE!!! pa nemam rechi, kako se okrenes, a ono bshhhhhhhhhhhh. nisam Kjoot, pa ne mogu da ulazim u opise, ali dovoljno je reci BSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!! ← koliko si telefona pokupio? Evo da napisem i ja nesto upravo sam se vratio iz grada pijan ko bulja zbog jedne devojke tako da ono ako sam omasio temy jbhg,,,, ← nisi omašio, dobrodošao na najbolji topik na ruru :P shume od chemera definitivno postaju drugi naziv za tu pesmu ;} ← pazi, postoje šume, a postoje i šumice.. hihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 evo i ja da kazem nesto kad sam sad ustao jebem ti novi sad i drzavu juce sam se iznervirooooo jaaaaaaaaaaaoj svaka 5 riba nije bila u minitju a svaka 10 nije bila DOBRA. i tako sam se iznerviro sto mogu samo da ih gledam, fino sa distance i da razmisljam kako to jebeno nije fer. kad cu bre ja jebati svu tu gomilu riba. u picku materinu. dobro dobro, kad dobijem kola bice to druga stvar ali i nije neka satisfakicija kad padnu na kolica... al dzora je dzora to stoji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Ustao, istushirao se i blejim po netu...Neam pojma shta cu danas. Vecheras idem valjda u selo ili tako neshto... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 poor poor daki Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) :((( mozes jebat njih dosta vremenom, ali mozda samo 5% od svih njih preteranih. a ja ocu sve te fine curice :(( glupo sve Edited June 18, 2006 by dzontra.volta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Da da chlan sam partije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Kakoooooo mi jeeee vrutjeeeee... aaaa... save meh pls! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 nemojte da preterujete sa lekitjima:)... ← <Migsa>Ja se prezivam Lekic ( )....</Migsa> Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Kakoooooo mi jeeee vrutjeeeee... aaaa... save meh pls! :( ← idi na groblje, znas, malo da iskuliras ;) a tamo uvek duva vetar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 <Migsa>Ja se prezivam Lekic ( )....</Migsa> ← ahaha...taj rad...nezeljena dejstva migse:))...btw, gledam sad malo tekmu, posle cu nesto da ucim i tako.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 <Migsa>Ja se prezivam Lekic ( )....</Migsa> ← ahaha...taj rad...nezeljena dejstva migse:))...btw, gledam sad malo tekmu, posle cu nesto da ucim i tako.. ← ljudi su pocheli da govore umesto mene... bog i ja smo sada isti... \o/ eh moj muhamede... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ^migsa bas si posesivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts