Formica Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Internet je genijalna stvar, sada mogu da se skinu sve tekme sa sv. pr. sa torenta. ← Bole gde mogu da se skinu tekme? tj. koji torent? Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 bio na pitjencetu ← dobro je, video sam trenutak pre klika na add reply da piše "pićencetu" a ne "pijančenju".. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 jeo govna ceo dan, sad kao nesto drkam dzitru, uvatila me kao inspiracija, verovatno sam odlepio od razvlacenja... zvala baba da smara sta radimo i da dodje i ja joj reko da donese kajso i ona rekla dobro, ko zna s cim ce da dodje... mozete obrisati post brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 vratio se u 1 subotom vece. prvi put u zivotu. jebem ti i drzavu i grad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) Esi bio do studija :)? Edited June 10, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 zaboravio sam na studio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Samo cu ti reci da je bilo vise mase ispred nego unutra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 elem ko god da me je pitao... uzeh beositi adsl... bem li ga... videtjemo kako tje to itji.... ustadoh pre pola sata i sad razmishljam da odem nehto da jedem... da.. definitivno tju to da uradim... shto volim lenje nedelje bez obaveza... samo krevet, knjige, igrice i filmovi i ja... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 MOZDA CES KONACHNO DA UKAPIRASH DA SMARASH ← Jeli ljakse ovo nesto na moj racun !!! ako jesto svoja glupa misljenja zadrzi za sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Zashto mislish da je glupo ako mislim da si retardiran? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Zaglavio 5 dana u bolnici, jebiga... sad sam kuci tako da ok :) Sva sreca pa imam milion stvari da gledam od filmova i serija tako da nema frke izdrzati nedelju dana u krevetu ;p sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 ne znam sta pre da ucim .. socijalnu ili knjizevnost ? hmm..mozda ipak prvo malo knjizevnost pa soc ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 hej haj...dug dan, sa puno ucenja (necu valjda poceti da zvuchim kao kori ;) ) , ← :* poslao sam prijavu za adsl,5 različitih provajdera neka mi se neko smiluje gore :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 zanimljiva noć na netu, ali sam posle sveg tog zezanja spavao ko beba, probudih se malopre. keva za ručak sprema ribu, a ne ume, pa razmišljam kako to da eskiviram i kako da izađem na vazduh danas.. blato je svuda, a vozio bih bajs.. no, izgleda da će od četvrtka stvarno biti lepo vreme.. hvala bogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 posle jucherashnjeg relativno uspeshnog uchenja i loma gledanja serija pred spavanje uspeo sam relativno normalno da zaspijem. sad da bacim neki has na pechenje (mladi krompirici ftw), tekma, chenje ... pa onda uveche da okrenem neke telefone da poradim na nekim konkretnim stvarima :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 palim danas za bg...vozim rodjake i treba jos neke stvari da odradim...nadam se da cu imati vishe srece sa parkiranjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 [roflmao] izvini al nisam dugo prochitao nishta smeshnije mozda su to neki znakovi lololol ← KAkvi znakovi, o prorochice sa Delfa:)..... Sad trazhim neki sajt gde tju natji neke podatke koji mi trebaju za prezentaciju a neshto bash mi izgleda da tju morati kopati po knjigama:(...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 dobro je, video sam trenutak pre klika na add reply da pi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 ako krivulja mojih subota ovde nastavi ovom progresijom za 3 nedlje se budim mrtav (ali mnogo hepi) nemam rtl idem u grad da gledam tekmu uzdravlje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Gledam tekmu i trudim se da se ne derem na nashe kretene poshto ne zelim da budim bebca... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 evo gledam tekmu i cudim se cudom.....ma u stvari sta ima da se cudim......to je scg........boze...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Gledao tekmu,sreća je presudila :( Uf,šta li će tek biti u petak sa Argentinom. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 kao sto ja volim da kazem : c'est la vie... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Iskreno drzim palceve da sto pre ispadnemo, mozda ce ljudi onda malo manje smarati o tome... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Ti si, covece, lud. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts