manson Posted June 25 Report Share Posted June 25 Koji android ap za parking? Koristio sam parking manijak, uzeo nov telefon, prebacio sve sa starog na novi, sve je tu, osim tog apa. Ima ikonica, ali kaže ne postoji. Pokušao i ručno da nadjem na plej storu, nema 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25 Report Share Posted June 25 Fascinantno je sto aplikacija radi uredno i dalje ali niti postoji na Store-u niti mi izlazi pod instaliranim aplikacijama. Ovo radi isti posao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 26 Report Share Posted June 26 To je samo za Beograd? Nešto univerzalno za celu Srbiju? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 17 Report Share Posted July 17 (edited) On 6/26/2024 at 12:13 AM, manson said: Koji android ap za parking? Koristio sam parking manijak, uzeo nov telefon, prebacio sve sa starog na novi, sve je tu, osim tog apa. Ima ikonica, ali kaže ne postoji. Pokušao i ručno da nadjem na plej storu, nema 😞 Nisam skinuo odavde, jer imam instaliranu na tel, ali probaj https://apkpure.com/parking-manijak/com.yuspin.android.parkingmanijak/download Edited July 17 by Leonardo DyStopio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts