MaudDib Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 hahaha igore massive respect jel to kuvano vino ili pelin ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 (edited) To je bio prelomni trenutak, kao i kad je gospodza pobegla kuci umesto da me je uvatila za uvo i odvukla kuci. @maud....pelinkovac. Joj majko jos me je sramota kako sam baljezgao, mada se u stvari niko od nas 70 i ne seca sta je bilo. Ja se kroz maglu secam kako stojim pored klavijatura i pevam Viki.... Edited May 23, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 Otrenio si se posle 1 sata....hmmm nije neko pijanstvo onda. pa pio sam od 4 da 7 i onda u osam zaseo za komp kuckao do 10 ili pola 11 i otreznih se manje vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 ma domaca loza od 55% rules.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 boba you're tha man.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 inache ja vishe ne pijem tako da nemam shta da kazem na ovu temu. ← Ofc dzankiji ne podnose alkohola o.O Ovo je bilo malo onako kiselo al jbg nisam mogo odoleti Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 jebiga provalio si me :( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 FistBorn jel mo Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 16 godina .. a ne moze litru votke ? pa nije ni chudo shto nam zemlja propada Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 ok,post je bio sarkastičan ali fala na pojašnjenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Ja se kroz maglu secam kako stojim pored klavijatura i pevam Viki.... ← [jupi] 16 godina .. a ne moze litru votke ? pa nije ni chudo shto nam zemlja propada ← majke mi, dođe mi da se vratim i da im pokažem.. čekaj.. šta smo ono beše radili prethodnih vikenda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 to je onaj fazon, vracamo se mi sa eskurzije iz spanije i ja pitam ortaka "e brate, a sta smo mi tamo videli, ja se nesto bas i ne secam?" :))) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 krecemo na ekskurziju u 7, u pola 10 ja skroz odvaljen u busu.. eh, davno je to bilo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Nisam rekao da ne mogu, nego da NE SMEM. Postoji razlika... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Dobro prvorodjence, u redu je, kapacitet si ^^ Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 (edited) per2 FTW vidi se da si mashinca =)) trebao si usnama da obuhvatish chasu i je okrenesh nopachke, ako znash na shta mislim =)) btw pravi alkoholichari su oni kojima opadne prag tolerancije, tj. koji se ubiju od jednog unucheta ko od dve litre benzina, tako da te spike ja mogu da popijem 3,5 litra i to i moj tata ima pishtolj i mozhe da zaustavi voz ne piju vodu =) Edited May 23, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 ma, nema tu razlike.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 A ti Bobo stfu, od vina idesh na ispiranje... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 krecemo na ekskurziju u 7, u pola 10 ja skroz odvaljen u busu.. eh, davno je to bilo.. ← Blah, to se ne računa, to je krajnje neiskusno... tako su se i kod nas ljudi prebivali a jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 jbg, pandur je kriv.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 per2 FTW vidi se da si mashinca =)) trebao si usnama da obuhvatish chasu i je okrenesh nopachke, ako znash na shta mislim =)) ← Na zalost znam :) Ih masinac :) kad su bile one zurke 96-te (uzasne dizelaske) preko dana sam krio u vodokotlic u klonji kod menze litru vinjaka, pa uvece dodjemo na zurku i opaljuj :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 @voodoo^nbgd pa, to je bila 2. srednje, 3 dana odvaljen konstantno.. samo ja bio u gimnaziji, 75% riba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Dobro bobo, u redu je, kapacitet si ^^ Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 btw pravi alkoholichari su oni kojima opadne prag tolerancije, tj. koji se ubiju od jednog unucheta ko od dve litre benzina, tako da te spike ja mogu da popijem 3,5 litra i to i moj tata ima pishtolj i mozhe da zaustavi voz ne piju vodu =) ← kako onda mozesh da razlikujesh mahu i pravog alkoholichara :) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 kako su sva ova novopridoshla deca, chak i za mene deca, prejaka postala...strahujem da se aktivno vratim postovanju, s'vladace me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts