Gamessviv Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 E skoro se na kosavi emitovao anime film sa nekim robotima da li neko zna kako se to zove da ga skinem Secam se da su ga dugo najavljivali dana kad sam trebao da ga gledam, zaboravih, mislim da ga posle nisu ni reprizirali, robot je koliko se secam saren malo plavo,narandzasto, zuto i td. Da li j neko uopste cuo za ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted May 21, 2006 Author Report Share Posted May 21, 2006 E stvarno noko ne obraca paznju na ovo!?! bar mi recite da nikad niste culi.. [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 mnogi ljudi sa foruma bi ti rado pomogli kada bi rekao jedno-dva imena iz filma, ovako sa odrednicama emitovan "skoro" i "robot je koliko se secam saren malo plavo,narandzasto, zuto i td" tesko da ce ti neko pomoci koliko bi ti zheleo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 a i ovde malo ljudi gleda tv, a kamuli koshavu :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 a najbolji su mi ovi scenariji pojavi se lik i pita "e jel gledao neko onaj film na artu u pola chetiri izjutra? bio je neki mushkarac sa brkovima i neka ubistva i neka dobra riba!! kako je dobar film!! jel zna neko kako se zove?? [:(] " Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 ajde to shto kazhe, nego dodje posle par sati i zahteva da mu posvetimo pazhnju da nisi mozhda gledao 'Powaa Rangerz: Da Anime'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 ja mislim da treba da obesite lika Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 I JA neuki peja, misli da je iznad nas :( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 svakako je njegov post iznad tvog... na veshala, i ja sam ZA :))) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 ume da misli pa je odmah digo nos.. Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 za topic Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Pa kad moze Doolio da dodje i pita "Jel zna neko onu pesmu sto ima spot ima neki crnja i neka riba i po plazi a ne mogu da se setim kako tacno ide"... i da mu posle nenormalno malo vremena neko zapravo kaze koja je pesma i gde da je skine... ovo je obilje informacija :))) Steta pa mi puca kurac za anime :)) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 E ljudi obesiste me sad ste na losem glasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Ovaj forum je od kako postoji na losem glasu. Fazon je da se ne das i da do 200 postova samo cutis i klimas glavom. Poneka pametna stvar, ali da ne iskace. Ostalo dodje samo po sebi i onda ti ne jebu kevu tek tako. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 jel si dok si to kucao gledao negde polulevo polugore i prisetjao se traumatichnih iskustava? :DD bash kao Gari iz nepristojnih ljudi :)) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 eh, na shta si spao - da te zlajonja podjebava.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Chek chek... a shta to treba da znachi?? btw @topic e, ne znam koji je to anime :) ne gledam tv... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 Ne mogu da verujem da niko ne gleda televiziju i da niko nije primetio ovaj anime sem mene moracu da se oprostim od njega ako ga kojim slucajem ==slucajno== skinem javicu vam koji je da se resi i ova misterija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Pa znas kako,da si dao malo bolji opis mozda bi ti pomogli ovako slabo. Voltron mozda on je: "saren malo plavo,narandzasto, zuto ". :D Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Pa kad moze Doolio da dodje i pita "Jel zna neko onu pesmu sto ima spot ima neki crnja i neka riba i po plazi a ne mogu da se setim kako tacno ide"... i da mu posle nenormalno malo vremena neko zapravo kaze koja je pesma i gde da je skine... ovo je obilje informacija :))) Steta pa mi puca kurac za anime :)) ← ne znam o cemu govoris, ja sam oduvek znao da su to dzermejn dzekson i pia zadora 'ven d rejn bigins tu fol':)...tek da si me video kad sam na jednom drugom forumu opisivao film 'the willow' sa jos manje informacija:))) topik: brate, lepo kaze covek, ja sam postavio jos kretenskiji topik, pa mi je odgovoreno, ako se dobro secam, a odgovoreno mi je i za willow, tako da postoji sasvim pristojna verovatnoca da ce neko da skonta, mislim, zasto ne postaviti topik? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 razlika je u tome shto si ti zajebani lik iz blokova, 192cm i 95kg pa smo morali da ti pomognemo Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 ne znam o cemu govoris, ja sam oduvek znao da su to dzermejn dzekson i pia zadora 'ven d rejn bigins tu fol':)...tek da si me video kad sam na jednom drugom forumu opisivao film 'the willow' sa jos manje informacija:))) topik: brate, lepo kaze covek, ja sam postavio jos kretenskiji topik, pa mi je odgovoreno, ako se dobro secam, a odgovoreno mi je i za willow, tako da postoji sasvim pristojna verovatnoca da ce neko da skonta, mislim, zasto ne postaviti topik? ← Evo jedine osobe koja misli pozitivno hvala ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 za topic ← Hvala niggeru sto mi je glasao za topic evo samo za njega jedna dobra slika» Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) Вилоу је екстра филм. едит: Edited June 23, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 razlika je u tome shto si ti zajebani lik iz blokova, 192cm i 95kg pa smo morali da ti pomognemo ← za gabarite Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts