Jump to content

Da li neko zna za ovaj anime

Recommended Posts

E skoro se na kosavi emitovao anime film sa nekim robotima da li neko zna kako se to zove da ga skinem Secam se da su ga dugo najavljivali dana kad sam trebao da ga gledam, zaboravih, mislim da ga posle nisu ni reprizirali, robot je koliko se secam saren malo plavo,narandzasto, zuto i td. Da li j neko uopste cuo za ovo? [:(]

mnogi ljudi sa foruma bi ti rado pomogli kada bi rekao jedno-dva imena iz filma, ovako sa odrednicama emitovan "skoro" i "robot je koliko se secam saren malo plavo,narandzasto, zuto i td" tesko da ce ti neko pomoci koliko bi ti zheleo...

a najbolji su mi ovi scenariji

pojavi se lik i pita "e jel gledao neko onaj film na artu u pola chetiri izjutra? bio je neki mushkarac sa brkovima i neka ubistva i neka dobra riba!! kako je dobar film!! jel zna neko kako se zove?? [:(] [:(] [:(]"

neka osoba glupak hehe

Pa kad moze Doolio da dodje i pita "Jel zna neko onu pesmu sto ima spot ima neki crnja i neka riba i po plazi a ne mogu da se setim kako tacno ide"... i da mu posle nenormalno malo vremena neko zapravo kaze koja je pesma i gde da je skine... ovo je obilje informacija :))) Steta pa mi puca kurac za anime :))

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Ovaj forum je od kako postoji na losem glasu. Fazon je da se ne das i da do 200 postova samo cutis i klimas glavom. Poneka pametna stvar, ali da ne iskace. Ostalo dodje samo po sebi i onda ti ne jebu kevu tek tako.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

• 3 weeks later...

Pa kad moze Doolio da dodje i pita "Jel zna neko onu pesmu sto ima spot ima neki crnja i neka riba i po plazi a ne mogu da se setim kako tacno ide"... i da mu posle nenormalno malo vremena neko zapravo kaze koja je pesma i gde da je skine... ovo je obilje informacija :))) Steta pa mi puca kurac za anime :))

ne znam o cemu govoris, ja sam oduvek znao da su to dzermejn dzekson i pia zadora 'ven d rejn bigins tu fol':)...tek da si me video kad sam na jednom drugom forumu opisivao film 'the willow' sa jos manje informacija:)))

topik:

brate, lepo kaze covek, ja sam postavio jos kretenskiji topik, pa mi je odgovoreno, ako se dobro secam, a odgovoreno mi je i za willow, tako da postoji sasvim pristojna verovatnoca da ce neko da skonta, mislim, zasto ne postaviti topik?

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

razlika je u tome shto si ti zajebani lik iz blokova, 192cm i 95kg pa smo morali da ti pomognemo [:D]

- Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th.

- That's a long name.

- Ed made up that name for Ed, isn't it cool?

- If you made it up, how can you be the 4th?

ne znam o cemu govoris, ja sam oduvek znao da su to dzermejn dzekson i pia zadora 'ven d rejn bigins tu fol':)...tek da si me video kad sam na jednom drugom forumu opisivao film 'the willow' sa jos manje informacija:)))

topik:

brate, lepo kaze covek, ja sam postavio jos kretenskiji topik, pa mi je odgovoreno, ako se dobro secam, a odgovoreno mi je i za willow, tako da postoji sasvim pristojna verovatnoca da ce neko da skonta, mislim, zasto ne postaviti topik?

Evo jedine osobe koja misli pozitivno hvala ti [:D]