Guest Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 odavno nismo o ovome pričali, vreme je da se obnovi gradivo.. u poslednje vreme je dosta mojih omiljenih fast food hranilišta pozatvarano ili popustilo sa kvalitetom, trebaju mi nove ideje, pa navalite sa predlozima :) od mene evo ovako: - duff - tu nema šta da se priča - šiš kod starog merkatora - ok porcije, solidni prilozi, dobre cene, uvek sveže ispečeno - drvce, zemun glavna - isti gazda kao zeleno drvo, batak odličan ali mnogo manji od onog u z.d. - pinokio, 50m od drvceta - ogromne porcije, proste ali odlične palačinke od mesta koja su prsla sa kvalitetom: - loki - nišlija - ono je za plakanje bukvalno - keops kolarčeva - nekako mi to više nije to, iako su činke u keopsu kod juge i dalje vrhunske - luda kuća - užas živi ne pada mi više ništa na pamet, al kapiram da se pojavilo brdo novih mesta sa dobrom hranom.. prosvetlite me :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Grill Uno. e sad, koliko su brzi to je diskutabilno :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) Bulevar - roshtilj mozh' da prodje, pica odlichna Arlekino (Molerova) - chinke, sjajne Poncho (Terazije) - vrhunska pica takodje, ogromna parchad Polu-brza hrana/dostava - Botako, VRHUNSKA PICA Edited May 15, 2006 by Pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) Stavrno retko jedem po fast-foodu tako da po vecini tih lokala nisam ni bio... recimo da od onih u kojima sam jeo... Cvrchak i Mrav mi je skroz ok...dobra je hrana,i gotivne su mi radnice.. Nishliju ne treba komentarisati...bukvalno kolju kerove i peku :P Keops...ne znam kakav je bio ranije..pre neki dan sam jeo neku palacinku tamo i ok je skroz... edit...pajseru...jel taj isti Poncho na Ban. Brdu? cini mi se da sam jeo tu,dok sam cekao 23 proslog leta,posle zurke u Baronu...a mozda sam i istripovao Edited May 15, 2006 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 odavno nismo o ovome pričali, vreme je da se obnovi gradivo.. u poslednje vreme je dosta mojih omiljenih fast food hranili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 nemam nishta da dodam novo sem shto sam potvrdio ponovo da svaki put kad odem, a zbog lokacije ne odem chesto jel nekako nikad nisam u tom kraju, roshtilj u pekari fastfood u bulevaru preko puta lole .. je jebeno najjachi u gradu. znachi likovi koji tamo rade na roshtilju su takvi maheri i meso je takvog kvaliteta da ja nemam rechi. svaka preporuka. btw jeo sam i u lokiju pre neki dan .. sad nije toliko loshe (mada kapiram da to zavisi od smene) samo shto nisu onolike porcije vishe da ti vire iz zemichke Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Uno se poboljshao, u duff vishe ne idem odkad sam pojeo zagorelo-raspalu pljeskavicu, posle obroka u ludoj kuci odustao sam od daljeg naruchivanja, nishlija se nikad i nije poboljshavao :) , drvce i pinokio ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ajde novosadjani da cujem sta tamo valja kad se vratim jel su maja i siki i dalje najjaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Ne dirajte Nišliju :)) Slabo jedem po fast foodovima ali evo mojih utisaka Čobanov odmor-nekada bio u 27. Marta pa ga konkurencija uništila,Cvrčak i Mrav...nek je proklet :D Duff-.... Glumac-znači najjače palačinke u gradu,ko nije probao tamo nek obavezno to uradi jedanput kada je lik pogrešio i umesto nutele stavio eurokrem samo što nije počeo da plače :)) kad krene da stavlja kilo plazme dođe mi da ga poljubim :)))) propali Picerija Orao Nišlija Keopsa Pekara Toma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 - duff - odlichna hrana ali su realno preskupi. - Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Duff - kome je skupo tu je prva subiota u mesecu i nedeljni popusti kako kad i kako na sta ;) Pinokio... omg... propustim 2 basa kuci jer ne smem da udjem sa palacinkom ne znam dal' ce proc kroz vrata... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ne bi bilo loše da napišete gde se nalazi to o čemu pišete, ono kao, uključite mozak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 najbolje palacinke su u glumcu bez razmisljanja keops je trso totalno Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 kakav glumac, pinokio bre!!! munze konza. valjaju im i slane i slatke....mmm slatke sa malinama. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 duff..... uvek stepin vajat.... ako sam u tom kraju... pljeske prekoputa venoma kad sam cirke, a gladan.... ako cekam bus u rane(kasne) sate , pekara prekoputa underwooda(ne znam kako se zove) .... pushta leek koji radi cesto psidzu.... (btw. leek opako lichi na ch1zru dok nije pustio kosu)... sta znam..... propali:.... pa i nemam bas.... obicno zderem tamo gde znam da je ok klopa, pa nemam takvih problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) Duff - kome je skupo tu je prva subiota u mesecu i nedeljni popusti kako kad i kako na sta ;) Pinokio... omg... propustim 2 basa kuci jer ne smem da udjem sa palacinkom ne znam dal' ce proc kroz vrata... ← 50% na roshtilj svake prve subote u mesecu - Bio jednom i guzva nevidjena, znaci dodje jedan lik i kupi 50 pljedzi da takvih je u redu jos 100... prema tome to je izvodljivo, probajte samo ujutru:) 50% na pivo svakog petka... Edited May 15, 2006 by minisuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 BOTAKO RULAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa............ Njihove Bruskete ownuju, Pizza objasnjava a giatn-monsta-Piroska VLADA !!! I da, cene su otisle gore, a opet su povoljnije od vecine husaonica! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 iguana > nekima je cimanje da se teleportuju do zemuna :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 palacinke u Glumcu jebano ownuju ..... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Znaci u glumcu prave TOLIKE palacinke sa TOLIKO fila, da se uvek pitam ko ce koga pojesti na kraju :) Rostilj-duff je neprikosnoven.I da, poncho pizze kidaju.Imaju 2 trafike kod mene na b brdu, jedno vreme sam bas cesto klopao kod njih, sad me vise smorila pizza (a imam pekaru pored gajbe gde isto prave opake pizze).Jel zna neko gdi imaju dobri girosi?To nisam jeo bas odavno :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 dobar je glumac, mada skoro nisam jeo loki se popravlja, juche kad je keva doshla sa zlatibora, pa nije nishta kuvala, otisla do lokija i rekla da joj spreme vishe stvari sa roshtilja i stave u sherpu :) i roshtilj a i lepinje + salate su bile do jaja, tako da nemojte da hejtujete :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 BOTAKO RULAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa............ Njihove Bruskete ownuju, Pizza objasnjava a giatn-monsta-Piroska VLADA !!! I da, cene su otisle gore, a opet su povoljnije od vecine husaonica! ← Vidite, zna chovek shta valja :) Elem, Stepin vajat nisam pomenuo, ali tamo ipak retko idem, jer nikad ne idem sam a moji ortaci su uvek u fazonu "aj u duff, jebo stepin" a meni nekako Stepin bolji :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Grill Uno (ima ga na preko puta zeleznicke stanice, prekoputa BAS-ve stanice, u bulevaru kod depo-a, negde gore kad se krene ka konjarniku 31. pa 2 stanice pre maksija, i naravno.... u skadarliji). Taj u skadarliji mi je postao omiljen zbog stvari s imenom Shumadinka (: Odprilike tolko mesa ima u tome da zakolju svinju i stave je celu u lepinju... :)) Shalu na stranu, to je pljedza od 350-400 grama punjena prshutom, kackavaljem, pecurkama i kajmakom. Drugo mesto koje bih spomenuo je svakako pekara Bulevar, preko puta lole, stvarno ekstra rostilj imaju. Imaju cak nesto od 500g.... znaci ravno pola kile mesa (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (a imam pekaru pored gajbe gde isto prave opake pizze). ← Jel "Bagi" ? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Preko puta shisha na novom beogradu, fast food good food. Za sada najbolja piletina i vesalica. Mleveno ne valja Mesto za izbegavati - mesko u zemunu kod keja (bivsi pod brezom)-uzas P.S Nislija je propao pre 10 godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts