Chale Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 nisam siguran za puske, to mi je vise might&magic fazon, ali meni su dovoljno glupe i ove pande. kakva je to glupa rasa? pa to ako ubace to je stvarno previse. perune ne znam za tebe, meni jos nista ne otpada, mada polako pocinje sve da me boli ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 1. dont dis the pandas or i'll whip out the tuskars on your ass! 2. tauren 4 life! (ili dok ne ubace neutralne pande koje mogu da se opredele da budu clan horde ;oP) 3. i najopakiji hardcore fan bi izbalavio da bude neki dual wield set koji lichi na zealotske psy bladeove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 I naravno kad dodje exp onda ce svi na nove rase da navale... E a sta je bilo sa onim da ce max lvl da bude 70?Jel to istina ili...? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 naravski da je istina Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 yep, blizz reko, lvlv cap raised to 70! Mada zaista shit, svi ce da navale, Drenaje da igraju i da imaju jewelcrafting kao profesiju, ali imace to svoje loshe i dobro, siguran sam, mada i kad je moonkin ubachen u drood talent tree, to je bila jedna od privih vecih promena, i svi droodovi postadoshe moonkini, vec nedelju dana kasnije nije ni 10% ostalo moonkin :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 heheh svi toliko nalozheni na izgled draeneia da niko nit puita koje klase su im dostupne nit sta im je racial ... vidi se da mogu da su warrovi i pale ali sta ostalo to je pitanje... lockovi sigurno nece jer su kijlaeden i archi bili lockovi a ovi kao nisu u demon fazonu...pristovi su ok opcija jer su ovi u holy tripu...sve ostalo je podlozhno tumachenju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 heheh svi toliko nalozheni na izgled draeneia da niko nit puita koje klase su im dostupne nit sta im je racial ... vidi se da mogu da su warrovi i pale ali sta ostalo to je pitanje... lockovi sigurno nece jer su kijlaeden i archi bili lockovi a ovi kao nisu u demon fazonu...pristovi su ok opcija jer su ovi u holy tripu...sve ostalo je podlozhno tumachenju... ← Ja samo kapiram da neće biti ni rougovi, verovatno ni hanteri i sigurno ne druidi. Dakle, moj tip je prist, pala, war, mage. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 3. i najopakiji hardcore fan bi izbalavio da bude neki dual wield set koji lichi na zealotske psy bladeove ← a grand marshals right i left hand blade (fist wepni) ? veoma lichi overi na sajtu ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Ja samo kapiram da neće biti ni rougovi, verovatno ni hanteri i sigurno ne druidi. Dakle, moj tip je prist, pala, war, mage. ← mogao si makar slike da pogledash :| hanter je na jednoj od slika u full dsu sa hakkari blejdom ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 mogao si makar slike da pogledash :| hanter je na jednoj od slika u full dsu sa hakkari blejdom ... ← ok, onda. bez hantera. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Al ovi tier 3 setovi su toliko dobri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 ako se ne varam josh uvek nema cryptstalkera nigde...damn shame...mada mozda i bolje nego da opet naprave nesto uzano visoko i purpurno kao ds... za drenaje da ce biti hunte moglo je da se ochekuje jer horda vetj ima 3 rase koje mogu da budu hunteri...lichno ne znam zasto human hunte nisu ubacili...mozda da ne budu total reputation farm mashine =oD @mohi video sam te clawove i ranije i nije da ne liche ali em polozhaj ostrica nije kao zealotski, a ni duzhina i chak ni sa enchantovima nikad nece tako da svetle...a i kako sva 1h rank 14 oruzhja imaju identichne statove bilo ko iz alijanse ko ne koristi one imba looking swordove (eventualno axeove) operisan je od ukusa =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 ma sve u svemu rasa sux.Do sada sam igrao alijansu ali vise necu.Lepo cu da rerolam blood elfa i da igram hordu ko covek.Bar mi lik nece izgledati kao svinja ili krava :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 i would like protos couse protos zealot > you :) bice hunteri priestovi paladini warriori prema ovim slikama i moguce magovi ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Sta znam ova nova rasa ne izgleda lose al imo tauren male>all! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Meni je krava umiljata nekako. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 female krava je kralj Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 krave su zakon, krava u judgementu = best thing ever =o) on a side note, pomalo je turba da rasa stara 25k godina (i pored frke sa legijom i orkovima) bude "tehnoloshki/magijski" ravna sa likovima iz alijanse ali kao ajde dobro =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Ma shtekaju se oni za technologiju. Oni su u alijansi samo zato shto nemaju Mage klasu i nema ko da im pravi vodu Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 ahahaha to tabo care! =o) jes vala presahli su, draenor je suvo mesto =o) also u prichi kazhe da su im blood elfovi marnuli nesto iz tog njihovog dimensional shipa...sve u svemu sada me vishe interesuje da vidim dalji razvoj priche izmedju drenaija i orkova u WC4 nego nesto u wowu da gledam =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 WTF?!... ko shto rekoh blizz nas je zajebao.... ne u negativnom smislu ok su, mada suvise liche na elfove, trebali su da budu nakazniji... no dobro kada izadje BC prichatjemo sada me WoW ne zanima (yeah, right) Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ja sam wow stavio na led jos od februara :).ne pada mi na pamet da igram pre ekspanzije.Imam 3 lika 60 lvl i dosta mi je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts