lazica Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 A jebi ga, israo si se po Ćupriji. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 nisam se israo po cupriji nego ste vi nashli da terate KILIJA da chitate cupriju zato shto je DUBOKA I INTELIGENTNA KNJIGA mislim JEBOTE Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 mrzeo sam da citam lektiru. ali na drini cuprija je zaista dobra knjiga za ruske klasicare nikad nisam imao strpljenja ← isto brate...primenjujem ovaj odgovor i za mene...ne morate da mi sisate penis :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) A sve je pochelo kako kili oce da mu neko nabrzaka objasni knjigu, da bi mogao da pika wow... Volim ovaj forum PS: jebo te wow :D Edited May 15, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) nisam se israo po cupriji nego ste vi nashli da terate KILIJA da chitate cupriju zato shto je DUBOKA I INTELIGENTNA KNJIGA mislim JEBOTE ← Ja nisam. ? ja sam je citao i na ruskom i na srpskom, i uopste nije isti utisak kad procitas knjigu... a ti baci neki argument umesto random hejta pa mozhda i uvazhim tvoje mishljenje... ← Boli mene da li će Edited May 15, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ivanko, sto si toliki hejter:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 takvog ga drustvo voli ! pa ako kaze da je citao na ruskom i na srpskom i da mu je bolje na ruskom, sta ima da se prica...ja tvrdim da ana karenjina nije nas najbolji prevod, pa ti to uzmi zdravo za gotovo ! smarate :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 15, 2006 Author Report Share Posted May 15, 2006 A sve je pochelo kako kili oce da mu neko nabrzaka objasni knjigu, da bi mogao da pika wow... Volim ovaj forum PS: jebo te wow :D ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 u chemu je tvoj problem ? to shto je to najbolji prevod, ne znachi da je knjiga docharana 100% na stranom jeziku care... vrlo prosto, uzmi prochitaj neku shekspirovu knjigu u originalu (recimo, much ado about nothing), i onda prochitaj prevod, pa mi reci da li je isto i da li ja lupetam... nemoj hejtovati bezveze, jer nisi uvek u pravu. ← Bah, poenta je bila na tome da si rekao da je knjiga "totalno drugačija". Ne branim ja nikome da ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 oke oke, no hard feelings ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Svejedno... Ivane... sumnje su ti neosnovane.. 99% dela zaista i jesu bolji na oridjinale jeziku... a ovde se spika od hejtovanja prema nekulturoloshkim pojavama drushtva koji nema nikakve aspekte prokultivacije i zhelje za napretkom prema hejtu medju ljudima koji se kulturno uzdizhu chitajutji i pokushavajutji da sebe nachine boljom osobom... Mislim da ste svi promashili temu... A sa tretje strane... svi smo bili mladi i ludi i neki smo josh uvek to... sama ideja da te neko tera na neshto je uvek smorna ili uzhasavajutja... tako da se to nekada i mozhe oprostiti... A shto se tiche Karenjine, nisam je ni prochitao... sama prva stranica knjige me je tako bacila u depresiju da sam samo sklopio okice, odmahnuo glavom, zatvorio knjigu i prislonio je grudima... onda sam joj nezhno proshaptao... "mi jednostavno nismo jedno za drugo..." i tako smo se razishli... Bilo je priche o tome u novinama no nema veze... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 A shto se tiche Karenjine, nisam je ni prochitao... sama prva stranica knjige me je tako bacila u depresiju da sam samo sklopio okice, odmahnuo glavom, zatvorio knjigu i prislonio je grudima... onda sam joj nezhno proshaptao... "mi jednostavno nismo jedno za drugo..." i tako smo se razishli... Bilo je priche o tome u novinama no nema veze... ← LOL :))))) Karenjina sux, Starship Troopers PWNS Moja profesorka srpskog samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Princip rada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 ribe koje studiraju knjizhevnost puknu evo npr moja keva Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 LOL :))))) Karenjina sux, Starship Troopers PWNS Moja profesorka srpskog samo ?to se nije rasplakala kad sam rekao da je KArenjina Kasandra za intelektualce ← je-bo-te!!! ... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts