Jump to content

Na Drini Chuprija -.-

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mrzeo sam da citam lektiru. ali na drini cuprija je zaista dobra knjiga

za ruske klasicare nikad nisam imao strpljenja

isto brate...primenjujem ovaj odgovor i za mene...ne morate da mi sisate penis :))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

nisam se israo po cupriji

nego ste vi nashli da terate KILIJA da chitate cupriju zato shto je DUBOKA I INTELIGENTNA KNJIGA

mislim JEBOTE

Ja nisam.

? ja sam je citao i na ruskom i na srpskom, i uopste nije isti utisak kad procitas knjigu... a ti baci neki argument umesto random hejta pa mozhda i uvazhim tvoje mishljenje...

Boli mene da li će

Edited by Ivan

u chemu je tvoj problem ? to shto je to najbolji prevod, ne znachi da je knjiga docharana 100% na stranom jeziku care... vrlo prosto, uzmi prochitaj neku shekspirovu knjigu u originalu (recimo, much ado about nothing), i onda prochitaj prevod, pa mi reci da li je isto i da li ja lupetam...

nemoj hejtovati bezveze, jer nisi uvek u pravu.

Bah, poenta je bila na tome da si rekao da je knjiga "totalno drugačija". Ne branim ja nikome da ka

Svejedno... Ivane... sumnje su ti neosnovane.. 99% dela zaista i jesu bolji na oridjinale jeziku... a ovde se spika od hejtovanja prema nekulturoloshkim pojavama drushtva koji nema nikakve aspekte prokultivacije i zhelje za napretkom prema hejtu medju ljudima koji se kulturno uzdizhu chitajutji i pokushavajutji da sebe nachine boljom osobom...

Mislim da ste svi promashili temu...

A sa tretje strane... svi smo bili mladi i ludi i neki smo josh uvek to... sama ideja da te neko tera na neshto je uvek smorna ili uzhasavajutja... tako da se to nekada i mozhe oprostiti...

A shto se tiche Karenjine, nisam je ni prochitao... sama prva stranica knjige me je tako bacila u depresiju da sam samo sklopio okice, odmahnuo glavom, zatvorio knjigu i prislonio je grudima... onda sam joj nezhno proshaptao... "mi jednostavno nismo jedno za drugo..." i tako smo se razishli... Bilo je priche o tome u novinama no nema veze...

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

A shto se tiche Karenjine, nisam je ni prochitao... sama prva stranica knjige me je tako bacila u depresiju da sam samo sklopio okice, odmahnuo glavom, zatvorio knjigu i prislonio je grudima... onda sam joj nezhno proshaptao... "mi jednostavno nismo jedno za drugo..." i tako smo se razishli... Bilo je priche o tome u novinama no nema veze...

LOL :)))))

Karenjina sux, Starship Troopers PWNS

Moja profesorka srpskog samo

LOL :)))))

Karenjina sux, Starship Troopers PWNS

Moja profesorka srpskog samo ?to se nije rasplakala kad sam rekao da je KArenjina Kasandra za intelektualce

[roflmao]

je-bo-te!!! [:D][:D][:D][:D][:D]

...

[roflmao]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.